Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

ΗΠΑ: Αυτά είναι τά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αποτελέσματα της πολιτικής του ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ Τζό! – Λαθρομετανάστες κ α τ α σ κ ή ν ω σ α ν κοντά στό σπίτι της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρρις!

...ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ;
ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ.....Μεταφέρθηκαν μέ λεωφορεία από τό Τέξας....

Λεωφορεία που ξεκίνησαν από τα νοτιοδυτικά σύνορα του Τέξας, αποβίβασαν δεκάδες μετανάστες αυτό το Σαββατοκύριακο κοντά στην κατοικία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον...


Περίπου 110-130 μετανάστες που ζητούν «άσυλο» στις ΗΠΑ οδηγήθηκαν σε λεωφορεία από αξιωματούχους του Τέξας, τα οποία τους μετέφεραν έξω από την κατοικία της Κάμαλα Χάρρις, προκειμένου να δει και η ίδια τα αποτελέσματα της καταστροφικής  πολιτικής  των Δημοκρατικών σχετικά με το μεταναστευτικό.

Συνεργάτες του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν, αν η Πολιτεία συντόνισε τη μεταφορά.

Ορισμένοι Ρεπουμπλικανοί κυβερνήτες, συμπεριλαμβανομένου του Άμποτ, στέλνουν μετανάστες σε πόλεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς στις βόρειες ΗΠΑ, για να βιώσουν και οι ίδιοι από κοντά το μεταναστευτικό.

Το Τέξας έχει μεταφέρει χιλιάδες ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, τήν Νέα Υόρκη και το Σικάγο.Οι περισσότεροι μετανάστες προέρχονται από το Εκουαδόρ και την Κολομβία, αλλά και τήν Βενεζουέλα. 

Πολλοί από τους νεοαφιχθέντες επιδιώκουν να φτάσουν στη Νέα Υόρκη, ή το Νιου Τζέρσεϊ, όπου έχουν συγγενείς, ή ελπίζουν πως θα τους βοηθήσουν οι τοπικές κοινότητες.

pronews 

1 σχόλιο:  1. Το Λονδίνο τελείωσε ????????
    Χωρίς σύνορα μια χώρα δεν μπορεί να υπάρξει.
    https://twitter.com/DVATW/status/1608008952788172801?cxt=HHwWgoCyqe_n5dAsAAAA
    https://twitter.com/DVATW/status/1608008952788172801?cxt=HHwWgoCyqe_n5dAsAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!