Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Θά σας ΠΕΣΟΥΝ τά ΜΑΛΛΙΑ! Ε ν τ ε λ ώ ς! Αυτά είναι τά ΥΠΕΡ-ΤΡΑΓΙΚΑ "αποτελέσματα" των σχολείων της ....'μεταπολιτεύσεως'!

 

'Β ί ν τ ε ο', αλλά ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, όχι  γιά νευρικούς καί οξύθυμους!

 

Το κατάπτυστο και σιχαμερό σύστημα υποχρεωτικής παιδείας, είναι το σύστημα υποχρεωτικής αμάθειας.

Στο παρακάτω βίντεο, που ξεπερνάει κατά πολύ τα βίντεο επίδειξης της έλλειψης στοιχειωδών γνώσεων της νεολαίας, θα δείτε γιατί καθυστερούν την λεγόμενη έλευση του χαράγματος της Αποκάλυψης.


Απλά περιμένουν να πεθάνουν οι τελευταίοι άνθρωποι με τις όποιες ελάχιστες, στοιχειώδεις γνώσεις που έχουν και να κατοικείται ο πλανήτης από τις γενιές των social media.

To παγκόσμιο σύστημα υποχρεωτικής παιδείας, έχει γυρίσει τον πλανήτη χιλιετίες και όχι απλά εκατονταετίες πίσω, στην εποχή, που οι άνθρωποι απλά υπήρχαν χωρίς σκοπό και νόημα στη ζωή τους, χωρίς γνώσεις και χωρίς όνειρα για οτιδήποτε.

Αυτό που έμεινε και ολοκληρώνεται στις μέρες μας είναι και η απόλυτη αδράνεια του σώματος μετά την αδράνεια του εγκεφάλου, καθώς όλοι και όλες, περιμένουν να πάρουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για να ζουν χωρίς σκοπό ύπαρξης, χωρίς να θυμούνται την καταγωγή τους και τον κόσμο από τον οποίο προήλθαν.

Όταν δεν γνωρίζουν οι νέοι στοιχειώδη πράγματα, δεν μπορούν να γνωρίζουν ποιος είπε και τι σημαίνει η φράση: 

“Η Βασιλεία η εμή ουκ εστί του κόσμου τούτου”.

Αυτά τα δυστυχισμένα παιδιά του 'βίντεο' που ακολουθεί, δεν είναι απλά κάποια άτομα χωρίς γνώσεις. 

Εκπροσωπούν τον μέσο όρο των κατοίκων της Γης.

Καταλαβαίνετε, γιατί η ώρα έφθασε, ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ

 

 el.gr

7 σχόλια:

  1. αλίμονο!... πράγματι "δυστυχισμένα παιδιά"... σύστημα υποχρεωτικής αμάθειας - ο όρος περιγράφει με ακρίβεια την στοχευμένη και στρατηγικά σχεδιασμένη τακτική αποβλάκωσης των Ελλήνων με σκοπό την υποδούλωση. δείτε ένα ένα τα βήματα και θα καταλάβετε πως τσακίζουν τον ανθό της κοινωνίας: χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, χαλαρά έως έκλυτα ήθη, σεξουαλική χειραγώγηση και κακοποίηση παιδιών τόσο από ενήλικες όσο και από συνομηλίκους τους, καταχρήσεις, επικίνδυνες τάσεις, αδιαφορία από τους γονείς και εκπαιδευτικούς, απομάκρυνση από τον Θεό, απαξίωση των ιδανικών (Πατρίδα, οικογένεια), τώρα πρόσφατα και η απροκάλυπτη εξολόθρευση των νέων και της δυνατότητας αναπαραγωγής τους μέσω των m-volίων, και πόσα ακόμη αλλά θα έρθουν...
    νομίζετε, γίνονται τυχαία;
    έτσι υποδουλώνονται οι άνθρωποι και αρπάζονται οι χώρες τους. και αυτό πρέπει να είναι το προφίλ των ιδανικών δούλων: απαίδευτοι, χειραγωγήσιμοι, κατώτεροι πνευματικά, χωρίς πίστη σε τίποτε, χωρίς ελπίδα, χωρίς συνείδηση των δικαιωμάτων τους και κυρίως μικρής διάρκειας ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τρίζουν τα κόκαλα των πολιτικών?????
    Αντε καλέ......
    Αυτοί θα κάνουν πάρτυ από εκεί που είναι...
    ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.....
    ΑΧ, ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ...

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Μην είστε άδικοι. Τους κάνει λάθος ερωτήσεις. Αν τους ρωτήσεις για τα δικαιώματα των λοάτκι, τα δυστυχισμένα προσφυγόπουλα και πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα ο πατέρας του Χασάν θα σας απαντήσουν αμέσως και σωστά. Αυτά τους μαθαίνουν όλη μέρα στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παίχτες δεν μου δίνουν κάν την εντύπωση Ελλήνων αλλά ελληνοποιημένων, (φαίνεται και απο την προφορά τους), οπότε λογικό να μην γνωρίζουν ακόμη κι αυτες τις απλές απαντήσεις. Εμείς αν θα παίζαμε σε αντίστοιχο τηλεπαιχνίδι μιας άλλης χώρας γνωρίζοντας τα στοιχειώδη μόνο της γλώσσας, θα μπορούσαμε να απαντήσουμε ; !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ..
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ - ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!