Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ! "Αυτά προσέφερε" στήν ΠΑΤΡΙΔΑ μας, τό κόμμα του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ καί της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, όπως έλεγε ο 'Γέρος'

 ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1948 Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ `` ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ`` ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΔΙΟΡΙΣΕ ``ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ`` ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΝΟΥΚΑ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ``ΥΠΟΥΡΓΟΥ`` ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΥΘΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ
ΤΙΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΘ `ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ``ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ`` ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ – ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . 
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ , ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ , ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ``ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ `` ΤΟΥΣ
Ο ΣΛΑΒΙΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΚΚΕ., ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ. 


ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΑΠΟ 13 – 16 ΕΤΩΝ ΤΑ `` ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ`` ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ , ΓΙΑ ``ΣΤΟΧΟΥΣ`` ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .

[ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΝΙΚΕΡΙ, ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ:https://odysseiatv.blogspot.com/2022/12/blog-post_2140.html?sc=1672322382282#c2616437935659779789]

2 σχόλια:

 1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ. Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 1941, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ``ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ``. Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΣΛΑΒΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ 1945 – 1949, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ… Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ , Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΝ ΦΛΗΤ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ``ΕΚΦΥΛΟΥΣ`` ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ``ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ`` ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ. ΟΜΩΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ … ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Η ΒΙΑΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΝΦΟΡΜ. ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥ ΜΙΛΟΒΑΝ ΤΖΙΛΑΣ ( ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΝΦΟΡΜ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ), ΑΥΤΗ, Η ΜΗΤΡΑ ΤΖΙΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΜΠΝΕΥΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΙΝΦΟΡΜ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΕΠΕΙΣΘΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ . ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Η ΜΗΤΡΑ ΤΖΙΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΗ ΤΙΣ `` ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ`` ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΑΦ` ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΠΡΟΣ ΨΥΧΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΦ` ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ , ΑΠΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ Η ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΛΕΙΨΕΩΣ ΠΑΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ``ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ `` ( ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ) ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( 0ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ) ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ 80 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σκέτη α ν α τ ρ ι χ ί λ α !
  Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε θερμώς γιά τά μάλλον άγνωστα στούς πολλούς στοιχεία, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ γιά πολλοστή φορά ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ έχουν προκαλέσει στήν Πατρίδα μας αυτοί οι ακατανόμαστοι, μέ τίς έξωθεν & μακράν πλάτες.....
  Αυτά τά απεχθή κ α τ α κ ά θ ι α της ιστορίας, επιμένουν ( μέ τούς θλιβερούς απογόνους τους ) νά έχουν μούρη καί νά ζητούν τήν ψήφο ορισμένων ανεγκέφαλων έως τίς ημέρες μας, αφού έχουν πιάσει ΟΛΑ μά ΟΛΑ τά 'πόστα' του τόπου, σέ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ!
  Ιδού γιά τούς αμύητους η ...."καλή κυρία" Μ. Τζίλας, που εισηγήθηκε τά ανοσιουργήματα του παιδομαζώματος!
  1.https://voxfeminae.net/wp-content/uploads/2019/08/Mitra-Mitrovi%C4%87-i-Milovan-%C4%90ilas.jpg
  2.https://d2otj9qcw4h5ac.cloudfront.net/a/7/ba7b69db1d169f53d5f2af132e69afc80.jpg
  ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ φίλε Αννίκερι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!