Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Νικολάκη ΔΕΝΔΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣAI από τήν ΛΕΞΗ “Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α”; Χ Α Μ Ο Σ ΣΤΟ 'TWITTER' γιά τό απερίγραπτα Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ΕΥΧEΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!

 

ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ,
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ 
ΣΕ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ΤΟΣΟ ΓΕΡΑ
, ΑΠΟ ΤΟ NA ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ,
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ!
Ε ;


«Ιδιαίτερο» ήταν φέτος το μήνυμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για την θρησκευτική εορτή των Χριστουγέννων.

Και είναι «ιδιαίτερο» αφού ο δημιουργός του ευχητήριου μηνύματος «ξέχασε» να γράψει τη λέξη Χριστούγεννα και όχι τυχαία βέβαια.

Αντ΄ αυτού μιλά γενικώς και ....ΑΟΡΙΣΤΩΣ για «καλές και ασφαλείς(!) γιορτές», και ευτυχισμένο το νέο έτος.


Τώρα σε ποιες «γιορτές» αναφέρεται είναι άγνωστο, εάν δεν εννοεί τα Χριστούγεννα τα οποία και ΑΓΝΟΕΙ  ε π ι δ ε ι κ τ ι κ ά....


Όσο για την γέννηση του Ιησού Χριστού, ούτε λόγος βέβαια.

Το μόνο που λείπει από το συγκεκριμένο είναι η αγαπημένη φράση του ΥΠΕΞ: Το ...Διεθνές Δίκαιο.

Ίσως θα έπρεπε να το προσθέσουν και αυτό. «Καλές και ασφαλείς γιορτές με Διεθνές Δίκαιο». Αλλά ας μην δίνουμε ιδέες για του χρόνου.

Το παραπάνω πάντως δεν πρέπει καθόλου να εκληφθεί ελαφρά, ή με σκωπτική διάθεση. 

Αντίθετα είναι ένα πολύ σοβαρό σύμπτωμα των νέων δεδομένων, που φέρνουν στην ελληνική κοινωνία.

Τέτοια φαινομενικά «αθώα» φαινόμενα θα πυκνώσουν με γεωμετρική πρόοδο στο μέλλον, καθώς οδηγούμαστε σε νέες καταστάσεις, που όλοι φοβόμασταν, αλλά δυστυχώς μετουσιώνονται σε πραγματικότητα.

Η αντίδραση των χρηστών στοΤwitter είναι χαρακτηριστική για την ουδέτερη ευχητήρια κάρτα του ΥΠΕΞ προφανώς για να μην προσβληθούν άλλες θρησκευτικής ομάδες που έχουν  κατακλύσει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.



https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a-%ce%94%ce%95%ce%9d%ce%94%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%99-%ce%91%ce%9a%ce%a1%ce%99%ce%92%ce%a9%ce%a3-%ce%a6%ce%9f%ce%92%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%97-%ce%9b%ce%95%ce%9e%ce%97/

3 σχόλια:

  1. Άρα γε αυτός ο γενικευμένος Γ Λ Ω Σ Σ Ο Δ Ε Τ Η Σ σέ αρκετούς πολιτικούς όπως καί "δημοσιογράφους", ώστε νά μήν τολμούν νά ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ τήν λέξη 'Χριστούγεννα' καί τό όνομα Χριστός, ποιός ξέρει ΠΟΥ νά οφείλεται καί από ΠΟΥ νά ξεκινά;.....
    Λέτε νά είναι - άς πούμε, υποθετικώς πάντα - κάποιου είδους ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ; ; ;
    Γιά γράψτε σας προτρέπουμε, τί νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοί που υποστηρίζουν και ακολουθούν το τρίπτυχο "Φιλοδοξία,Φιλαργυρία,Φιληδονία" αναγκαστικά ζούν μακράν του Χριστού και τις Αγίας Εκκλησίας του.
    Άρα πώς να εκστομίσουν το αληθινό γεγονός τις γέννησής του με την χαρούμενη λέξη "Χριστούγεννα";;;;;
    Γεμίζει χολή το στόμα τους με τέτοιες λέξεις δυστυχώς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!