Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΑΞΙΟΣ καί τρίς ΑΞΙΟΣ! Μόνον ΕΝΑΣ όμως; Επιστολή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ υ π ε ρ π ο λ ύ τ ε κ ν ο υ ΠΑΤΕΡΑ, πρός τόν βρεφονηπιακό σταθμό “μικρόκοσμος”, στήν Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, γιά Β Λ Α Σ Φ Η Μ Η εκδήλωση!

 

[H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ
ΕΝΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!]

Μέ τήν χάρη του Θεού, είμαι ένας υπερπολύτεκνος πατέρας καί διαβάζοντας το κάλεσμα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή σας, έμεινα έκπληκτος.

Τί δουλειά έχει η γέννηση του Χριστού μέ τήν διαστροφή του σοδομισμού;


Πως τολμάτε να καλέσετε παιδιά από 3-12 ετών σε μια βλάσφημη εκδήλωση;

Αυτό είναι προμελετημένο έγκλημα σε αθώες παιδικές ψυχές.

Ο καθένας μας μπορεί να έχει τα πάθη του, αλλά είναι αδιανόητο να τα προβάλλει και να τα διαφημίζει σε νήπια από 3 ετών.

Θα μπορούσατε να φέρετε έναν κλέφτη, ή έναν δολοφόνο, να σας διαφημίσει το πάθος του;

Όλοι μας είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και πάθη και για όλους μας γεννήθηκε και σταυρώθηκε ο Χριστός για να μας βοηθήσει να ελευθερωθουμε από αυτά μέσα από την ορθόδοξη εκκλησία μας, που είναι ο χώρος θεραπείας και ο Χριστός είναι ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων.

Καλή μετάνοια.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση
Ηλεκτρονικά ΜΜΕ

https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%ce%ba%ce%bd%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!