Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Πέρα από το 1984 του Orwell, το 5G και το λανσάρισμα του 6G: «Εύκολο να καταρρίψεις μια κοινωνία που είναι ψηφιακή». Η UNCTAD επιχειρεί να επιτύχει αυτό το καταστροφικό σενάριο.



Από Peter Koenig
Global Research, 19 Νοεμβρίου 2023

*


«Η κόλαση είναι άδεια και οι διάβολοι είναι όλοι εδώ». Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Η Τρικυμία», 1623


Του Peter Koenig Σύγχρονη Ανάλυση της «Τρικυμίας 2020-2030»

 

Από 5G σε 6G

Εμείς, ο Λαός, βρισκόμαστε σε έναν αγώνα ενάντια στους παγκοσμιοποιητές που έχουν δεσμευθεί για τον αποπληθυσμό, τον έλεγχο των επιζώντων, την εκμετάλλευση, την αποκτήνωση και τελικά την ψηφιοποίησή μας, ώστε να μπορούμε να ελεγχόμαστε εξ αποστάσεως από το 5G.

Και, τώρα, μόλις «ξεκίνησε» από την Κίνα, το 6G.

Δείτε την Κίνα εγκαινιάζει εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας ραχοκοκαλιά Διαδικτύου επόμενης γενιάς - SHINE News.


Κανείς δεν ξέρει πραγματικά, ή τουλάχιστον δεν έχει πει δημοσίως τι σκοπό εξυπηρετεί το 6G, τι κάνει και τι δεν μπορεί ήδη να κάνει το 5G. Παρεμπιπτόντως, έχει, άρα γε, μελετηθεί ο αντίκτυπος του 6G στην υγεία; Ίσως. Αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει τα αποτελέσματα.

Έτσι περιγράφει η Qualcomm το 5G:

Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς. Είναι ένα νέο παγκόσμιο ασύρματο πρότυπο μετά από δίκτυα 1G, 2G, 3G και 4G. Το 5G επιτρέπει ένα νέο είδος δικτύου που έχει σχεδιαστεί για να συνδέει σχεδόν όλους και τα πάντα μαζί, συμπεριλαμβανομένων μηχανών, αντικειμένων και συσκευών. Δείτε αυτό.

Κανείς δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις επιπτώσεις του 5G στην υγεία, παρ' όλο που έχει μελετηθεί. Ωστόσο, οι μελέτες δεν αποκαλύπτονται στο κοινό.

Πέρα από το 1984 του Τζώρτζ Όργουελ

Υπάρχουν "εικασίες". Και οι επιστήμονες που παρουσιάζουν την αλήθεια που απεικονίζει τις επιπτώσεις που προκαλούνται στην άγρια ζωή και τους ανθρώπους από αυτά τα υπερ-μικροκύματα, χαρακτηρίζονται πιο συχνά ως «συνωμοσιολόγοι».


Αυτή είναι η φράση "βούλωσέ το" για όλα όσα το mainstream, η Cabal, το Matrix, οι παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν να γνωρίζει το κοινό. Είμαστε πολύ πιο πέρα από το «1984» του Τζωρτζ Όργουελ.

Το Κινητό Δίκτυο 6ης Γενιάς ή 6G είναι περίπου 100 φορές ταχύτερο, πιο ισχυρό από το 5G. Θα είναι σε θέση να ψηφιοποιήσει τα πάντα. 

Αυτό έχει να πει η RantCell για το 6G:

Λειτουργεί σε ζώνες συχνοτήτων terahertz, το 6G θα προσφέρει μέγιστο ρυθμό δεδομένων 1.000 gigabits / s με καθυστέρηση αέρα μικρότερη από 100 μικροδευτερόλεπτα. Όταν μιλάμε για ταχύτητα δικτύου 5G έναντι 6G, η ταχύτητα 6G αναμένεται να είναι 100 φορές ταχύτερη από το 5G με βελτιωμένη αξιοπιστία και ευρύτερη κάλυψη δικτύου. Δείτε αυτό.



Εμείς, ο Λαός, είμαστε σε έναν αγώνα δρόμου – ζωή ενάντια στο θάνατο. Αν ξυπνήσουμε και αντιδράσουμε, το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών, δηλαδή το σχέδιο των διαβολικών πρωταγωνιστών της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και της Μεγάλης Επαναφοράς, θα είναι «καταδικασμένο».

Αλλά αν συνεχίσουμε να μας αφήνουν να εξαπατηθούμε, Εμείς, ο Λαός, «θα πάμε στην κόλαση».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ολόκληρο το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών προσπαθεί απεγνωσμένα να ψηφιοποιήσει τον κόσμο. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο, μπορεί να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για Εμάς, τους Ανθρώπους, να ξυπνήσουμε μαζικά για να πάρουμε τον κόσμο μας, τις ζωές μας πίσω πριν να είναι πολύ αργά.


Το οικονομικό, στρατιωτικό, IT, ΜΜΕ, φαρμακευτικό συγκρότημα διορίζει UNCTAD

Ως εκ τούτου, τα Ηνωμένα Έθνη, το πολιτικό σώμα υπό τον πλήρη έλεγχο της Παγκοσμιοποιητικής Cabal (ανοιχτά υπό την ηγεσία της Ουάσιγκτον), αλλά πραγματικά, από το ισχυρό Οικονομικό, Στρατιωτικό, IT, Media, Pharma Complex (FMIMPC), έχει ορίσει έναν από τους υπο-πράκτορές του, τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD) ως τον σημαιοφόρο - τουλάχιστον προς το παρόν - για τη θανατηφόρα επίθεση της Παν-Ψηφιοποίησης.

Η UNCTAD -κατά κατάφωρη παρέκκλιση της ιστορικής εντολής της εξ ονόματος των αναπτυσσόμενων χωρών, δηλαδή του Παγκόσμιου Νότου-, θα εξισορροπήσει τους όρους ανταγωνισμού, όπως λέει και η παροιμία, εξ ονόματος ολόκληρου του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών, ανακοινώνοντας σε Δελτίο Τύπου στη Γενεύη στις 15 Νοεμβρίου 2023, την ηλεκτρονική εβδομάδα της από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2023, σε μια σημαντική ανανέωση της ετήσιας σειράς e-Commerce Week που ξεκίνησε το 2016.

Η Γενική Γραμματέας της UNCTAD, Rebecca Grynspan, δήλωσε:

«Η ψηφιακή οικονομία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση των αναπτυξιακών στόχων σε όλα τα επίπεδα. Μέσω συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς και πολλαπλών ενδιαφερομένων, μπορούμε μαζί να οικοδομήσουμε ένα παγκόσμιο ψηφιακό μέλλον που λειτουργεί για όλους.»

Η διαβόητη ηλεκτρονική εβδομάδα της UNCTAD ονομάζεται

«UNCTAD e-Week 2023 για την κινητοποίηση παγκόσμιας υποστήριξης για μια ψηφιακή οικονομία χωρίς αποκλεισμούς».

Υπότιτλος:

«Περισσότεροι από 3.000 ενδιαφερόμενοι από 130 χώρες θα εξετάσουν πώς να μετατρέψουν τις ψηφιακές ευκαιρίες σε κοινά αναπτυξιακά οφέλη και να κλείσουν τα υπάρχοντα χάσματα για ένα βιώσιμο μέλλον».

Το κείμενο του Δελτίου Τύπου βρίθει συνθημάτων, ωραιοτήτων και «μηδαμινίας» (ανόητες κουβέντες για τους «πουλημένους στο σύστημα στοιχειούς»).

Για παράδειγμα....

«Το Συνέδριο έχει θέμα «Διαμορφώνοντας το μέλλον της ψηφιακής οικονομίας». Τα θέματα θα περιλαμβάνουν πάνω από 150 συνεδρίες που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση πιεστικών ζητημάτων που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση. Τα βασικά θέματα θα κυμαίνονται από τη διακυβέρνηση των πλατφορμών, τον αναπτυξιακό αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης (AI), τις φιλικές προς το περιβάλλον ψηφιακές πρακτικές, έως την ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και την επιτάχυνση της ψηφιακής ετοιμότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες».

Αυτή η εισαγωγική φράση δύσκολα χάνει μια από τις ανούσιες παγκοσμιοποιημένες ορολογίες, που είναι πλέον επίκαιρες και κυκλοφορούν στο μυαλό των ανθρώπων, χωρίς να δίνουν μια δεύτερη σκέψη για το τι πραγματικά σημαίνουν.

Περιμένετε ένα λεπτό, ξέχασαν τον όρο "βιώσιμο". Σίγουρα, θα εμφανιστεί αργότερα στο κείμενο.


Η UNCTAD και οι «ψηφιακοί όροι ανταγωνισμού»

Πολύ σημαντικά πρόσωπα (VIP) που παρευρίσκονται. Μιλούν επίσης για αρκετούς ομιλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Amandeep Sing Gill, απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την τεχνολογία· Nizar Ben Neji, υπουργός επικοινωνίας και τεχνολογιών της Τυνησίας. καθώς και ο Henry Puna, Γενικός Γραμματέας του Φόρουμ των Νήσων του Ειρηνικού· και πολλά άλλα IT-VIPs.

Το δυναμικό της τεχνητής νοημοσύνης. Δεν χάνουν το δυναμικό της Αξιοποίησης της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι ο χρόνος είναι ουσιαστικής σημασίας, καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει αβεβαιότητες γύρω από τις αναδυόμενες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της ταχείας υιοθέτησης της AI, η οποία φέρνει όλο και μεγαλύτερη επανάσταση στην ψηφιακή οικονομία.

Είναι σαφές – το μέλλον μας, το μέλλον του λαού, σχεδιάζεται ως ψηφιακό μέλλον. Και αυτό, χωρίς καμμία διαβούλευση. Το όργανο του ΟΗΕ και εκείνοι που κινούν τα νήματα του σχεδιάζουν να αποφασίσουν για Εμάς, τον Λαό. Αλλά μόνο αν τους αφήσουμε.

Η εξασφάλιση ισότιμων όρων ψηφιακού ανταγωνισμού θα επικεντρωθεί στις μαζικές ροές δεδομένων από την ψηφιακή οικονομία, θα απαιτήσει απαντήσεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης στη συγκέντρωση της αγοράς και στην άνιση κατανομή των οφελών.

Λένε ότι πάνω από το 70% των παγκόσμιων εσόδων από ψηφιακές διαφημίσεις πηγαίνει σε μόλις πέντε ψηφιακές πλατφόρμες.

Λοιπόν, τι σχεδιάζουν να κάνουν γι' αυτό; Τίποτε. Επειδή αυτές οι πέντε ψηφιακές πλατφόρμες ελέγχουν ήδη τον κόσμο - Alphabet, Amazon, Apple, Meta και Microsoft. Αυτά τα μεγαθήρια ελέγχουν την επικοινωνία πληροφορικής αξίας περίπου 9 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων. Και τώρα προσθέστε το "X" (πρώην Twitter) και ο ορίζοντας για αλλαγή φαίνεται εξαιρετικά ζοφερός, ειδικά όχι από ένα μικρό όργανο του ΟΗΕ, που ονομάζεται UNCTAD.

Δεν είναι μόνο αυτό.

Στην ατζέντα υπάρχει επίσης ένα άλλο σύνθημα: Αξιοποίηση της ψηφιακής υπόσχεσης, η οποία προβλέπει και υπόσχεται ότι η ψηφιακή οικονομία που βασίζεται στα δεδομένα έχει τεράστιες δυνατότητες για τις χώρες να προωθήσουν την οικονομική ανάπτυξη, να προωθήσουν την καινοτομία και να μειώσουν τα γεωγραφικά και φυσικά εμπόδια στην ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς.

Εδώ είναι το τελευταίο κερασάκι στην τούρτα:

Ψηφιοποίηση για ανάπτυξη – η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εβδομάδας της UNCTAD για εποικοδομητικό και χωρίς αποκλεισμούς διάλογο είναι η δημιουργία γνώσεων και δράσεων που μπορούν να τροφοδοτήσουν τις παγκόσμιες προσπάθειες, ιδίως το συνεχιζόμενο Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, με στόχο την κατάλυση ενός ανοιχτού, ελεύθερου και ασφαλούς ψηφιακού μέλλοντος για όλους, που θα οδηγήσει στη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος του ΟΗΕ το 2024.

Και για όλα αυτά, χρειάζονται ισχυρότερες εταιρικές σχέσεις. Ειδικά με πολλαπλές παγκόσμιες κρίσεις που εκτυλίσσονται σε γεωπολιτικά, οικονομικά και κλιματικά μέτωπα, οι χώρες πρέπει να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για να χαρτογραφήσουν πορείες ψηφιοποίησης για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Μπορεί να μιλούν για το ανήθικο και παράνομο σύμφωνο του 2019 μεταξύ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab και των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και για τους αναίτια ανθρωπογενείς παγκόσμιους πολέμους και συγκρούσεις, το χάος και τις δολοφονίες, μόνο και μόνο για να κρατήσουν τον πληθυσμό μακριά, μπερδεμένο και αφηρημένο.

Αυτό ολοκληρώνει τη συνθηματολογία: Η ισότητα και η βιωσιμότητα δεν ξεχνιούνται.

«Κατεδαφίζοντας μια κοινωνία που είναι ψηφιακή»

Όταν διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές και πέρα από τα συνθήματα και την προπαγάνδα της ψηφιακής ορολογίας, δεν είναι δύσκολο να δούμε ότι κινούμαστε όλο και πιο γρήγορα προς την ψηφιακή υποδούλωση.

Σκεφτείτε τι έχει να πει ο Tucker Carlson σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι είναι εύκολο να «καταρρίψεις μια κοινωνία που είναι ψηφιακή».

Σκεφτείτε το.

Εάν τα πάντα γύρω μας λειτουργούν από ψηφιακά σήματα που ελέγχονται από την «Παγκοσμιοποιημένη Cabal» (δηλαδή το FMIMPC), ένας ή μερικοί διακόπτες μπορούν να απενεργοποιήσουν τα διαφορετικά δίκτυά μας:

  • παροχή νερούηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, κάθε είδους ενέργειας,
  • προμήθεια τροφίμων,
  • παραδόσεις καυσίμων,
  • φωτεινοί σηματοδότες,
  • όλες τις μεταφορές,
  • όλη την επικοινωνία,
  • τα χρήματα στους λογαριασμούς μας και πολλά άλλα.

Οι επιπτώσεις στη ζωή των ανθρώπων είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Δεν χρειάζεται μια πυρηνική έκρηξη για να εφαρμόσει την ατζέντα της για την ερήμωση, ή τους λεγόμενους «άχρηστους τρώγοντες» (ένα απόσπασμα από τον Ισραηλινό Yuval Noah Harari του WEF), που θα μπορούσαν επίσης να θέσουν σε κίνδυνο εκείνους που ελέγχουν τους διακόπτες.

Και εμείς, ο Λαός, θα βρεθούμε εντελώς ανίσχυροι.

Ακούστε τη συνέντευξη του Tucker Carlson (έναρξη στις 05:00).

Βίντεο



Μέχρι τώρα, θα πρέπει να είναι σαφές σε όλους μας τι προετοιμάζεται σταδιακά, με πολλούς τρόπους, ανεπαίσθητα για Εμάς τον Λαό, και πρόκειται για «Ξεκάθαρο Κακό».

Είμαστε, Εμείς, που είμαστε στο Matrix. Οι ελίτ που ελέγχουν τους λίγους διακόπτες για να τρέξουν το End Game βρίσκονται εκτός του Matrix. Θα κρατήσουν τις γραμμές ανεφοδιασμού τους ανοιχτές – από τα πάντα, ελπίζοντας να ζήσουν στον παράδεισο όπου, Εμείς, οι Άνθρωποι, δεν κατέχουμε τίποτα άλλο παρά είμαστε ευτυχισμένοι.

Ελέγχουν εξ αποστάσεως το Matrix. Εμείς οι αυτοαποκαλούμενοι άνθρωποι που έχουμε πάρει το «κόκκινο χάπι» νομίζαμε ότι ήμασταν έξω και μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε το χάος που δημιουργείται μέσα.

Συμβαίνει το αντίστροφο.

Άνθρωποι, μην ξεγελιέστε. Είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ των ισχυρών ελίτ, δηλαδή του Οικονομικού, του Στρατιωτικού, του Φαρμακευτικού Συμπλέγματος (FMIMPC) και αυτού της Πληροφορικής, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,  και ημών του Λαού, δηλαδή η Ανθρωπότητα που δρα Παγκοσμίως στη βάση της κοινωνίας.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το Children's Health Defense

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!