Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Η ακμάζουσα επιχείρηση αφαίρεσης οργάνων του Καναδά: Εγκεκριμένο από το κράτος καθεστώς θανάτωσης μωρών.


Η μαριονέτα του WEF Justin Trudeau προωθεί το παγκόσμιο πρόγραμμα δημοκτονίας που έχουν σχεδιάσει οι χειριστές του με ανόητη αυτοπεποίθηση.

Αυτό το Substack έχει εκθέσει αυτό το μαρξιστικό κρατικό πρόγραμμα υποβοηθούμενης αυτοκτονίας που ονομάζεται MAID (ιατρική βοήθεια στο θάνατο):

Και τώρα έχουμε μια νέα και πολύ πιο φρικιαστική πτυχή σε αυτό το δολοφονικό παγκοσμιοποιημένο πρόγραμμα ευγονικής:


Το πλήρες άρθρο Natural News με τίτλο, Ο Καναδάς επεκτείνει τους νόμους υποβοηθούμενης αυτοκτονίας για να επιτρέψει τη θανάτωση των βρεφών για κέρδος:



Ο Καναδός Δρ Louis Roy ηγείται της κατηγορίας για να επιτρέψει σε νήπια και βρέφη στον Καναδά να θανατωθούν μέσω ευθανασίας.

Διαθέτοντας τους πιο χαλαρούς νόμους υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στον κόσμο, ο Καναδάς είναι πλέον ένα ασφαλές καταφύγιο για τα μικρά παιδιά που υποβάλλονται σε ευθανασία για κέρδος στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Ιατρικής Βοήθειας στο Θάνατο (MAiD).

Από τώρα και στο εξής, τα βρέφη που θεωρούνται πολύ άρρωστα για να ζήσουν μπορούν να εγγραφούν για υποβοηθούμενη αυτοκτονία στον Καναδά, παρόλο που οι επικριτές υποστηρίζουν ότι ένα μικρό παιδί δεν είναι αρκετά μεγάλο για να πάρει αυτό το είδος απόφασης χωρίς να πειστεί.

Εκπληρώνοντας αυτό που πολλοί ανησυχούσαν ότι τελικά θα συνέβαινε, το MAiD φαίνεται να είναι ένα πρόγραμμα για την επέκταση της παιδοκτονίας και όχι της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, γνωστή και ως «θάνατος με αξιοπρέπεια».

Με την επέκταση της διαθεσιμότητας της 

ευθανασίας στα μωρά, ο Καναδάς γίνεται ένα 

εγκεκριμένο από το κράτος καθεστώς 

θανάτωσης βρεφών, όλα για την εκμετάλλευση 

των πολύτιμων οργάνων υγιών παιδιών για το 

εμπόριο αφαίρεσης οργάνων.

«Ένα βρέφος δεν έχει αυτογνωσία και δεν μπορεί να "αυτοκτονήσει"», εξηγεί μια έκθεση σχετικά με την παράνοια της επέκτασης του MAiD για να συμπεριλάβει τα μωρά. «Τα βρέφη θέλουν να ζουν, να τρώνε και να κρατιούνται στην αγκαλιά από τους γονείς τους».

(Σχετικά: Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, ο Καναδάς επέκτεινε το νόμο περί ευθανασίας για να συμπεριλάβει δολοφονίες «ελέους» για παιδιά που υποφέρουν.)

Μπορεί ένα μωρό να συναινέσει στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία; Όχι!

Ακόμα κι έτσι, μετά από σύσταση του Κολλεγίου Ιατρών του Κεμπέκ, το πρόγραμμα MAiD του Καναδά θα επεκταθεί τώρα για να συμπεριλάβει μικρά παιδιά. Για να ακούσετε το σκεπτικό του Δρ Roy για να το υποστηρίξετε αυτό, δείτε το παρακάτω βίντεο στο οποίο εξήγησε την ιδεολογία του στην Ειδική Μικτή Επιτροπή Ιατρικής Βοήθειας στο Θάνατο:


Όπως θα δείτε και θα ακούσετε, ο Δρ Roy πιστεύει ότι σε περιπτώσεις όπου ένα παιδί γεννιέται με «σοβαρές δυσπλασίες», δεν αποκλείεται αυτό το παιδί να θέλει να πεθάνει αντί να πρέπει να ζήσει μια ολόκληρη ζωή με τέτοια προβλήματα.

Ταυτόχρονα, ένα παιδί ηλικίας κάτω του ενός έτους δεν μπορεί να συναινέσει να πεθάνει, ανεξάρτητα από το πόσο του δίνουν με το κουτάλι τα λόγια οι γονείς ή ένας γιατρός. Σε ποιο σημείο η κοινωνία τραβάει μια γραμμή στη συναίνεση για «βοήθεια στο θάνατο»;

«Αντί για "βοήθεια στο θάνατο", τα βρέφη θα υποβάλλονται σε ευθανασία για την ευκολία των γονέων και των γιατρών που δεν θέλουν πλέον να ασχολούνται με προβληματικά μωρά», εξηγεί μια έκθεση.

Το Κολλέγιο Ιατρών του Κεμπέκ υπερασπίζεται την υποστήριξή του για την πρακτική υποστηρίζοντας ότι ορισμένα μωρά υποφέρουν από «αφόρητο πόνο» που μόνο η υποβοηθούμενη αυτοκτονία μπορεί να καταστείλει.

Αυτό που δεν είναι σαφές από όλη την υποστήριξη, ωστόσο, είναι πώς λειτουργούν οι καταστάσεις επιμέλειας στις οποίες ένα παιδί αντιμετωπίζεται από δύο διαφορετικούς γονείς, οι οποίοι μπορεί να μην συμφωνούν και οι δύο ότι ο «πόνος» ενός παιδιού δικαιολογεί την υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

Οι ενήλικες, λέει το κολλέγιο, μπορούν να αποφασίσουν για αυτά τα μωρά, αυτό λειτουργεί ως «προστασία» μεταξύ του παιδιού και των θεραπόντων «γιατρών» που είναι έτοιμοι και περιμένουν να σκοτώσουν μωρά για κέρδος.

Ένας τέτοιος γιατρός που λατρεύει να εκτελεί υποβοηθούμενες αυτοκτονίες είναι η Δρ Stefanie Green, λάτρης του MAiD που έχει κάνει ευθανασία σε περισσότερους από 300 ανθρώπους. Κάποτε, η Δρ Green παρείχε φροντίδα στην αρχή της ζωής - τώρα έχει αλλάξει σε «φροντίδα» στο τέλος της ζωής της.

"Στη μία περίπτωση (της γέννας) κάποιος πρόκειται να έρθει στον κόσμο σήμερα. Και στην άλλη κάποιος πρόκειται να φύγει από τον κόσμο», αστειεύτηκε η Δρ Green στο CTV News τον Απρίλιο του 2022. «Είναι παρόμοιες από την άποψη ότι είναι και οι δύο απίστευτα προσωπικές στιγμές. Είναι ορόσημα στη ζωή κάποιου. Είναι έντονα».

Η Δρ Green λέει ότι νοιώθει μια συγκίνηση από την αφαίρεση της ζωής ενός ατόμου, περιγράφοντας το συναίσθημα ως «έντονα συναισθήματα» καθώς χορηγεί φάρμακα θανάτου ή οποιοδήποτε πρωτόκολλο χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή.

«Εάν οι κουρασμένοι γονείς ενός άρρωστου παιδιού, εξαντλημένοι από τις άγρυπνες νύχτες και τα ιατρικά έξοδα, επισκεφθούν έναν γιατρό όπως η Stefanie Green, αναμένω ότι η ευθανασία MAiD πιθανότατα θα εγκριθεί και θα πραγματοποιηθεί γρήγορα», προειδοποιεί μια έκθεση.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την παγκόσμια πορεία θανάτου μπορούν να βρεθούν στο Depopulation.news..

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

NewsAddicts.com

NaturalNews.com 

Κερδίζουν χρήματα από την ευγονική τους με μέρη του σώματος μωρών και ενηλίκων καθ' οδόν προς την κόλαση τους στη γη 


Η μεγάλη δυστοπία επαναφοράς, όπου δεν θα σας ανήκει τίποτα, ούτε καν η ίδια σας η ζωή, ενώ θα εξαπατηθείτε να αποκτήσετε κάποιο παιδί γενετικά τροποποιημένης ευτυχίας μέχρι τη στιγμή που οι αλγόριθμοι του συστήματος κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας AI καθορίζουν μεγαλόψυχα την πώλησή σας μετά την ημερομηνία λήξης μέσω κρατικής εντολής-αυτοκτονίας. Αλλά μέχρι τότε σκλάβοι, υποταχθείτε στις τροποποιημένες ενέσεις mRNA σας, φορέστε τις μάσκες σας και κλειδωθείτε, όπως σας λένε.


Δεν είναι υπερβολή όταν αυτό το Substack τελειώνει με το ρητό, "σε θέλουν νεκρό".




Σε θέλουν νεκρό.



ΜΗΝ τους αφήσεις να ξεφύγουν.





ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/oh-canadas-thriving-organ-harvesting?publication_id=400535&post_id=138998455&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!