Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Τήν ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ! ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ! Μέ ...7 'μoλότωφ'!!! Καί....ΑΦEΘHΚE E Λ Ε Y Θ Ε P H ! ! ! ( Εμπρός! Σχολιάστε! )

 


Ελεύθερη, με περιοριστικό όρο, αφέθηκε η 28χρονη η οποία συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς βρέθηκε σακκίδιο με ....επτά αυτοσχέδιες βόμβες 'μολότοφ' στήν σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Στο σακκίδιο υπήρχε η αστυνομική ταυτότητα της νεαρής, με αποτέλεσμα να καταστεί κατηγορούμενη και να συληφθεί από αστυνομικούς, ενώ έβγαινε από το σπίτι της.

Σε βάρος της ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για κατασκευή και κατοχή μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών υλών, ενώ παραπέμβθηκε να απολογηθεί στη 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή φοιτήτρια φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία της, ότι είχε ...χάσει τις προηγούμενες ημέρες το σακκίδιο σε φοιτητικό 'πάρτι' στο πανεπιστήμιο, ενώ κατά πληροφορίες δήλωσε ...άγνοια για το περιεχόμενο της τσάντας και συγκεκριμένα για τις μολότοφ και δεν αποδέχθηκε την κατοχή τους.

Στο σπίτι της βρέθηκαν αντικείμενα όπως σπρέϊ πιπεριού, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, πλαστικά δεματικά (tie wrap), σπρέϊ διαφορετικών χρωμάτων και συσκευασίες φαρμακευτικής πόσιμης γέλης, για τα οποία φέρεται να υποστήριξε ότι επειδή συμμετέχει σε φοιτητικές πορείες, τα κατείχε για λόγους ατομικής προστασίας.

Η 28χρονη με ομόφωνη απόφαση ανακρίτρια και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση και την παραπομπή της σε δίκη.

υΣε ένδειξη σμπαράστασης προς την 28χρονη, κατά την απολογία της, έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν φοιτητές...

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/11/blog-post_99.html



5 σχόλια:

  1. Αυτή ή ανάρτηση ταιριάζει απόλυτα μέ κάποιο σχόλιο πού έλεγε γιά...έγκλημα καί τιμωρία...!
    Πού τήν βλέπετε τήν τιμωρία εδώ...σάν νά μήν συμβαίνει τίποτα.
    Καλά έλεγε ό γέρος τού Μωριά : Που@@να Ελλάδα δέν θά ισιώσεις ΠΟΤΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΜΑΓΙΚΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, καλά που σας φαίνεται το περίεργο με αυτά που ζούμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA ANAΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΘΥΜΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1988, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ @@ΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προδοσία (καί όχι μόνο) στήν
    Ελλάδα, είναι όπως τό Σύμπαν,
    είναι...ΑΠΕΙΡΗ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!