Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

70 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων ενώνονται με τους Δημοκρατικούς για να χρηματοδοτήσουν ένα τεράστιο νέο κτίριο του αρχηγείου του FBI που θα είναι μεγαλύτερο από το Πεντάγωνο

Είναι αυτό μια ανταμοιβή για τις πρόσφατες εξωσυνταγματικές δραστηριότητες του αστυνομικού κράτους του οργανισμού;

Ενώ όλοι ήταν επικεντρωμένοι χθες, 8 Νοεμβρίου, στα αποτελέσματα των εκλογών, σε μια συγκέντρωση του Τραμπ και στο τρίτο προεδρικό ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων, 70 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων ενώθηκαν με 203 Δημοκρατικούς σε μια ψηφοφορία για τη χρηματοδότηση μιας τεράστιας επέκτασης του διεφθαρμένου Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών.

Το FBI παίρνει 375 εκατομμύρια δολλάρια για να χτίσει ένα πολυτελές νέο αρχηγείο στα προάστια DC του Μέρυλαντ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μεγαλύτερο από το Πεντάγωνο.

Οι συντηρητικοί εξέφρασαν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισαν την Τετάρτη κατά της τροπολογίας του βουλευτή Matt Gaetz για τον περιορισμό της χρηματοδότησης για τη νέα έδρα του FBI.

Ο Gaetz δήλωσε την Τετάρτη: «70 Ρεπουμπλικάνοι ψήφισαν να ανταμείψουν το FBI με ένα νέο αρχηγείο 300 εκατομμυρίων δολλαρίων - μεγαλύτερο από το Πεντάγωνο. Λυπηρό!»

Και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω ότι το FBI αξίζει ένα τεράστιο νέο αρχηγείο ή γραφείο στην Ουάσιγκτον... Η οικοδόμηση ενός νέου αρχηγείου θα συγχωρούσε, θα ενίσχυε και θα επέτρεπε την κακή συμπεριφορά του γραφείου πεδίου της Ουάσιγκτον του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών».

Ο Gaetz είπε ότι ένιωθε ότι το FBI είχε οπλιστεί πολιτικά και ως εκ τούτου άξιζε να λειτουργεί από ένα κτίριο «μολυσμένο από αρουραίους».

«Μαντέψτε! Η χώρα μας καταρρέει όταν ένα οπλισμένο κράτος ασφαλείας στοχεύει τις πολιτικές ελευθερίες των Αμερικανών πολιτών λόγω της πολιτικής τους», δήλωσε ο Gaetz την Πέμπτη. «Όσοι βρίσκονται στο κτίριο J. Edgar Hoover θα πρέπει να καθίσουν σε αυτό το μολυσμένο από αρουραίους κτίριο μέχρι να ξεκαθαρίσουν τη δράση τους».

Τα κεφάλαια για το νέο κτίριο, το οποίο θα μεταφερθεί από το κέντρο της Ουάσινγκτον, DC, στην κομητεία του Prince George, Md., διατέθηκαν στο νομοσχέδιο δαπανών ύψους 1,7 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων για το 2023.

Η Laura Loomer αποδοκίμασε τους 70 Ρεπουμπλικάνους σε μια ανάρτηση στο X. Τους ονόμασε επίσης.

Πρόκειται για το ίδιο FBI, που τώρα ανταμείβεται με φανταχτερό νέο κτίριο, που έχει συλλάβει γυναίκες που προσεύχονται έξω από κλινικές αμβλώσεων, έχει παρενοχλήσει και εκφοβίσει τους Αμερικανούς απλώς και μόνο λόγω των πολιτικών τους πεποιθήσεων και έχει απειλήσει τους γονείς να εκφράσουν τις απόψεις τους στις συνεδριάσεις των σχολικών συμβουλίων στη Βιρτζίνια και σε εθνικό επίπεδο απλώς και μόνο επειδή ήταν εξοργισμένοι με όλη τη σεξουαλικοποίηση και τη φυλετικοποίηση των παιδιών που συμβαίνουν στα δημόσια σχολεία.

Το FBI απείλησε επίσης να συλλάβει όσους ασκούν τον παραδοσιακό καθολικισμό.

Σε μια από τις πιο περίεργες ενέργειες, ακόμη και για το FBI, η υπηρεσία παρακολουθεί μια γυναίκα δημοσιογράφο στο Τέξας. Γιατί καταδιώκουν τη Sarah Fields; Επειδή έχει αναφερθεί σε υποτιθέμενα στρατόπεδα εκπαίδευσης της Χαμάς στο Μεξικό και θέλουν να ξεκαθαρίσει τις πηγές της. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον αμερικανικό λαό να μάθει για τέτοιες επιπολαιότητες όπως τα στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στα σύνορά μας, έτσι δεν είναι;

Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνει το αίμα σας να βράζει, το οπλισμένο FBI ήταν στο Νιου Τζέρσεϋ την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας ένα τανκ και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό για να αναζητήσει έναν από αυτούς τους «πιο καταζητούμενους» διαδηλωτές J6 (της 6ης Ιανουαρίου), αναφέρει ο Collin Rugg του Trending Politics (δείτε το παρακάτω βίντεο). Αυτή η αδίστακτη υπηρεσία ουσιαστικά κλείδωσε μια ολόκληρη μικρή πόλη, την γύρισε ανάποδα και έκανε μια αρρωστημένη επίδειξη δύναμης, και όλα αυτά αναζητώντας έναν μοναχικό άνδρα ύποπτο που πιθανότατα δεν είναι πολύ επικίνδυνος, απλά φοβισμένος μέχρι θανάτου να πάει στο γκούλαγκ DC με τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους της 6ης Ιανουαρίου.

Ο δήμαρχος της μικρής πόλης, Christopher Savicek, δήλωσε ότι το ανθρωποκυνηγητό έχει τρομάξει την κοινότητά του.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο άνδρας, Gregory Yetman, εγκατέλειψε το σπίτι του αφού το FBI προσπάθησε να επιδώσει ένταλμα σύλληψης χάρη στην USA Today, η οποία τον εξέθεσε.

«Μια τέτοια κατάσταση φυσικά προκαλεί αυξημένο άγχος – δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις πράκτορες του FBI και οχήματα και τανκς στην κοινότητά σου», δήλωσε ο δήμαρχος Slavicek. «Ποτέ δεν σκέφτεσαι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί στην αυλή σου».

Σύμφωνα με το Roll Call, ο γερουσιαστής Steve Womack, Ρεπουμπλικανός του Αρκάνσας, δήλωσε σε ομιλία του ότι η σημερινή έδρα του FBI πρέπει να αντικατασταθεί επειδή η εγκατάσταση καταρρέει. Όταν περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, είπε ότι ήταν σε άθλια κατάσταση.

Έτσι μπράβο. Αφήστε το να καταρρεύσει.

Ολόκληρος ο οργανισμός πρέπει να αποχρηματοδοτηθεί και να κλείσει. Αλλά εξακολουθούμε να έχουμε πάρα πολλά μέλη του Κογκρέσσου και στα δύο κόμματα που κωφεύουν και που είτε δεν γνωρίζουν είτε δεν τους ενδιαφέρει ότι το FBI έχει γίνει εργαλείο πολιτικής καταπίεσης και δεν ασχολείται πλέον με την έντιμη επιβολή του νόμου.

Κατά τη γνώμη μου, ως δημοσιογράφος που κάλυπτα το έγκλημα για πάνω από 25 χρόνια σε mainstream τοπικές εφημερίδες στη Βόρεια Καρολίνα και τη Τζώρτζια, το FBI έχει γίνει η αμερικανική Γκεστάπο. 

Σε μια ελεύθερη χώρα η κυβέρνηση φοβάται τον λαό, αλλά σε μια δικτατορία ο λαός φοβάται την κυβέρνηση. Αυτός είναι σίγουρα ένας οργανισμός που οι νομοταγείς Αμερικανοί παραδοσιακής πίστης και αξιών έχουν αρχίσει να φοβούνται, ειδικά αν είναι ειλικρινείς και έχουν μια διαδικτυακή πλατφόρμα οποιουδήποτε μεγέθους.

Και όμως, αυτοί οι 70 Ρεπουμπλικάνοι ενώθηκαν με τους Δημοκρατικούς για να χρηματοδοτήσουν μια σημαντική επέκταση των επιχειρήσεων του FBI, ανταμείβοντάς τους για τη στροφή της τεράστιας στρατιωτικής τους δύναμης σε αθώους Αμερικανούς. 

Ντροπή, πράγματι.


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/11/09/70-house-republicans-join-democrats-to-fund-massive-new-fbi-h-q-building-that-will-be-bigger-than-the-pentagon/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΖΕΪ ΕΝΤΓΚΑΡ ΧΟΥΒΕΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 'FBI'!
    AYTEΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΡΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!
    ΟΙ ΜΕΝ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΕ!
    Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!
    ΣΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!