Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ενημέρωση για τον Γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο μήνα στο Μεξικό.


Ξέρω ότι πολλοί από τους αναγνώστες μου προσεύχονται για τον Reiner Fuellmich, τον ερευνητή και δικηγόρο της Νυρεμβέργης 2.0 που έχει εργαστεί πολύ για την υπόθεση της ελευθερίας από την ιατρική τυραννία. Αρχικά ανέφερα αυτό σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου, μόλις πριν από τρεις εβδομάδες.

Όπως γνωρίζετε, τον περασμένο μήνα ο Reiner συνελήφθη στο Μεξικό όπου έμενε με τη σύζυγό του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Γερμανία, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες που σχετίζονται με ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό που η γερμανική κυβέρνηση λέει ότι κατά κάποιο τρόπο κακοδιαχειρίστηκε. Εάν πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ενός κυρίαρχου έθνους θα κυνηγούσε έναν από τους πολίτες του σε μια ξένη χώρα στα μισά του κόσμου για υπεξαίρεση περίπου 150.000 δολλαρίων από έναν μικρό μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τότε μάλλον θα πιστέψετε ο,τιδήποτε. Αυτές οι κατηγορίες είναι σχεδόν σίγουρα σκηνοθετημένες και σχετίζονται με το έργο του για την καταπολέμηση των γενοκτονικών ενέσεων.

Έτσι, έχουμε μια σύντομη ενημέρωση που ήρθε σήμερα για τον Reiner. Προέρχεται από την Elsa Schieder του The Truth Summit μέσω Bittel.tv., και περιλαμβάνει ένα προσωπικό μήνυμα από τον Reiner (υποθέτουμε από την σύζυγό του), το οποίο αναφέρει:

Τα πάει καλά, είναι ευγνώμων για όλους εσάς που είστε εκεί.

Έχει τηλεόραση και τώρα έχει έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους και γνωρίζει τις ιστορίες αρκετών από αυτούς.

Οι επιστολές χρειάζονται περίπου 2 εβδομάδες για να ελεγχθούν. Παίρνει μόνο 30 την ημέρα και είναι ευγνώμων για την καθεμία.

Υπήρχαν επίσης μηνύματα από τον Roger Bittel (του bittel.tv) ότι μπορούμε τώρα να κάνουμε δωρεές σε γερμανικό τραπεζικό λογαριασμό.

Εγώ (η Elsa) θα λάβω τις λεπτομέρειες και θα σας τις στείλω μόλις έχω τις ακριβείς πληροφορίες. Για οποιαδήποτε δωρεά, πρέπει να καθορίσετε σε τι πρέπει να δαπανηθεί: νομικά έξοδα κ.λπ. Όλα πρέπει να πάνε στην καθορισμένη δαπάνη.

Ο Roger έδωσε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη. Καθώς τα διαβατήρια του Reiner και της συζύγου του είχαν χαθεί με κάποιο τρόπο, ζητήθηκαν νέα, μαζί με παράταση των θεωρήσεων τους. Όλα αυτά είχαν γίνει χωρίς συμβάντα. Έπρεπε να τα παραλάβουν από το αεροδρόμιο, καθώς το προξενείο ήταν κλειστό. Αλλά αντί να τους δοθούν τα έγγραφα, τέθηκαν υπό κράτηση επειδή δεν είχαν τα έγγραφα που έπρεπε να πάρουν. Ο Reiner ενημερώθηκε ότι υπήρχαν και θέματα που τον αφορούσαν στη Γερμανία.

Η σύζυγος του Reiner τελικά αφέθηκε ελεύθερη, αλλά όχι ο Reiner. Πέταξε πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες και από εκεί στη Φρανκφούρτη, όπου άνοιξε ο φάκελος και οι δικηγόροι του μπόρεσαν να δουν τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο Roger έκλεισε με ένα ευχαριστώ σε όλους που ήταν εκεί - πάνω από 8.000 άνθρωποι άκουγαν μόνο στο κανάλι Telegram. Ζήτησε να συνεχίσουμε να κρατάμε τον Reiner στις σκέψεις μας.

Ελπίζει να έχει περισσότερα νέα για την Κυριακή, αλλά τόνισε ότι σε μια εποχή όπως αυτή, μερικές φορές πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/11/09/update-on-german-attorney-reiner-fuellmich-arrested-last-month-in-mexico/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!