Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ο Bill Gates πίεσε για ψηφιακές ταυτότητες στην Κένυα για νεογέννητα.



Από Mac Slavo

Κάθε φορά που υπάρχει μια άλλη τυραννική καταπιεστική πρόταση, εμπλέκεται ο Bill Gates.

Αυτή τη φορά, ο Gates βοηθά στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη ενός προγράμματος ψηφιακής ταυτότητας που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και ανακοινώθηκε στην Κένυα μετά από μια πρόσφατη σειρά «συναντήσεων κεκλεισμένων των θυρών» με τον πρόεδρο William Ruto.

Οι άρχουσες τάξεις παντού χρειάζονται ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου για να κρατήσουν την τάξη των σκλάβων ευθυγραμμισμένη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση είναι σκλαβιά. Και αν μπορέσουν να πείσουν τους ανθρώπους ότι χρειάζονται την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε εκείνους που το αποδέχονται.


Ο Bill Gates προωθεί το εθνικό σύστημα ταυτότητας

Το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας περιλαμβάνει ένα βιομετρικό σύστημα εμβολιασμού για νεογέννητα για να αντικαταστήσει τα πιστοποιητικά γέννησης, ενώ παράλληλα βοηθά στην παρακολούθηση των παιδιών από τη γέννηση έως την ηλικία των 5 ετών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα τα παιδιά λαμβάνουν τα εμβόλιά τους. Αυτό εγείρει το ερώτημα: γιατί οι κυβερνώντες ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τον εμβολιασμό του κοινού, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θέλουν πάρα πολλούς από εμάς επάνω στον πλανήτη;

Ο Μιχάλης Νεβραδάκης λέει: «Πρέπει να ξυπνήσουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους με την αλήθεια από τα μη συνωμοτικά χαρακώματα. Οι ασύρματες συσκευές, στις οποίες οι άνθρωποι είναι ανένδοτοι, για να μετρήσουν τα βήματά τους, να κινήσουν τη ζωή και τα σπίτια τους - και τα παιδιά τους - και να τους κρατήσουν ενημερωμένους με την κοινωνία, είναι οι ίδιες συσκευές που ετοιμάζουν την κοινωνία για έναν  τεχνο-ολοκληρωτισμό ».

Σύμφωνα με την Kenyan Daily Post, ο ρόλος του Gates στην παροχή βοήθειας στην κυβέρνηση της Κένυας για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της Maisha Namba ανακοινώθηκε μετά από μια πρόσφατη σειρά «συναντήσεων κεκλεισμένων των θυρών» με τον ηγεμόνα της Κένυας.

«Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι γνωστό ότι υπερασπίζεται τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, έχει συναντήσει τον Ruto σε μια σειρά συναντήσεων από τότε που ήρθε στην εξουσία με τις περισσότερες από τις δεσμεύσεις να καλύπτονται από μυστικότητα», έγραψε η κενυατική Daily Post. "Η συμφωνία θα συνδέσει την κυβέρνηση με βασικούς τεχνικούς εμπειρογνώμονες και εταίρους που θα προσφέρουν επαγγελματικές συμβουλές για να εγγυηθούν την ομαλή ανάπτυξη", αναφέρει η Kenyans.co.ke.

"Οι μεγάλες εταιρείες συχνά προτείνουν λύσεις σε διάφορες κυβερνήσεις ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημά τους με το προϊόν τους", δήλωσε ο Alexis Hancock, διευθυντής μηχανικής για το Electronic Frontier Foundation, στο The Defender. "Εάν οι κυβερνήσεις πρόκειται να το εφαρμόσουν αυτό, η σχετική τεχνολογία θα πρέπει να επιτρέπεται να ελέγχεται πρώτα από τους ανθρώπους πριν αναπτυχθεί οτιδήποτε και να καθυστερήσει εάν δεν θεωρείται ασφαλής και δίκαιη".

Τα προγράμματα ψηφιακής ταυτότητας είναι απαραίτητα εργαλεία που καθιστούν «τις κυβερνήσεις πιο αποτελεσματικές σε αυτό που ήδη κάνουν», σύμφωνα με τους Financial Times, «και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για την καταστολή ή τις διακρίσεις εις βάρος ορισμένων πολιτών».

Αυτό θέλουν όλοι οι κυβερνήτες. Έναν ασφυκτικό έλεγχο της εξουσίας και την ικανότητα ελέγχου όλων με ελάχιστη προσπάθεια. Δεν πρόκειται για την υγεία ή την ασφάλεια, και μπορούμε να είμαστε σίγουροι γι' αυτό, διότι εμπλέκεται ο Gates.

Πηγή: SHTFplan


ΠΗΓΗ: https://www.activistpost.com/2023/10/bill-gates-pushed-for-digital-ids-in-kenya-for-newborns.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!