Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Ανώτατο δικαστήριο Μαορί : Δέκα χρόνια φυλάκισης για τον πρωθυπουργό Hipkins για την πολιτική Covid

https://www.courrierinternational.com/article/linguistique-le-vocabulaire-maori-senrichit-de-plus-de-200-nouveaux-mots

Ο Andrew Little, πρώην υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, ο Ashley Bloomfeld, πρώην Γενικός Διευθυντής Υγείας, και ο Christopher James, του ιατρικού παρατηρητηρίου Medsafe, καταδικάστηκαν επίσης. Ποινή: Δέκα χρόνια φυλάκισης, ρευστοποίηση όλων των περιουσιακών της στοιχείων, απαγόρευση κατοχής αξιώματος και απαγόρευση εξόδου από τη Νέα Ζηλανδία.

Εξελίξεις στη Νέα Ζηλανδία. Ένα δικαστήριο των Μαορί καταδίκασε σκληρά τέσσερα υψηλόβαθμα άτομα. 
Πρόκειται για τον πρωθυπουργό Christopher Hipkins, τον Andrew Little, πρώην υπουργό Δημόσιας Διοίκησης, τον Ashley Bloomfeld, πρώην Γενικό Διευθυντή Υγείας και τον Christopher James του ιατρικού παρατηρητή Medsafe. Ο Hipkins ήταν υπουργός Υγείας από το 2020 έως το 2022 και ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα Covid.

Η ποινή (https://govt.maori.nz/index.php/2023/10/20/te-kooti-wakanga-court-of-justice/): Δέκα χρόνια φυλάκισης για τους πρώτους τρία και πέντε χρόνια για τον δεύτερο James, καθώς και εκκαθάριση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, απαγόρευση κατοχής αξιώματος, απαγόρευση εξόδου από τη Νέα Ζηλανδία και περαιτέρω έρευνες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό αναφέρει το The Exposé (https://expose-news.com/2023/10/26/maori-government-prosecutes-four/).

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική πύλη, το δικαστήριο καταδίκασε επίσης 118 μέλη του κοινοβουλίου σε φυλάκιση για υποστήριξη και προώθηση των ενεργειών των τεσσάρων ανώτερων αξιωματούχων. Επιπλέον, η κυβέρνηση Wakaminenga Māori (WMG) εξέδωσε δήλωση που απαγορεύει την εισαγωγή, πώληση και χρήση ιατρικής τεχνολογίας mRNA BioNTech και όλων των παραγώγων στη Νέα Ζηλανδία.

Αυτό κατέστη δυνατό, όπως αναφέρει η κυβέρνηση, από το γεγονός ότι «στις 17 Ιουνίου 2023, μια αφοσιωμένη ομάδα ανδρών και γυναικών ίδρυσε το πρώτο κυρίαρχο ανεξάρτητο δικαστήριο ενόρκων», δηλαδή ένα μεγάλο σώμα ενόρκων (https://govt.maori.nz/index.php/2023/07/15/sovereign-independent-court-of-justice-kooti-wakanga/). Η έκθεση συνεχίζει:

«Η πρώτη υπόθεση ασκήθηκε από τα μέλη της WMG εκ μέρους ολόκληρου του λαού της Νέας Ζηλανδίας. Η υπόθεση αφορούσε εικαζόμενες παραβιάσεις του κυριαρχικού δικαιώματος του He Wakaputanga, της Διακήρυξης του 1835 και εγκλήματα γενοκτονίας και κατά της ανθρωπότητας. Στις 11 Αυγούστου 2023, τέσσερεις ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Νέας Ζηλανδίας κλήθηκαν να εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς εναντίον τους.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης που αναφέρθηκαν στην αρχή δεν εμφανίστηκαν, γι' αυτό καταδικάστηκαν ερήμην. Αυτό δεν αφορούσε μόνο ρητά το θέμα της πολιτικής Covid. Κρίθηκαν επίσης ένοχοι για «παραβίαση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Φυλών της Νέας Ζηλανδίας».

Παρεμπιπτόντως, ο Reiner Fuellmich (https://stopworldcontrol.com/de/maori/), ο οποίος βρίσκεται τώρα υπό κράτηση, είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στη δίκη στη Νέα Ζηλανδία, όπως είπε επίσης στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα HOCH2 σε συνέντευξή του τον Μάϊο του τρέχοντος έτους (https://www.youtube.com/watch?v=s7-mup3319I).

Όσο για την ίδια την ετυμηγορία, οι ελπίδες του (και εκείνες πολλών άλλων) μπορεί να έχουν εκπληρωθεί - σε αντίθεση με τις ελπίδες που συνδέονται με τις «αγωγές τρισεκατομμυρίων δολλαρίων». Το ερώτημα παραμένει αν η ετυμηγορία είναι κάτι περισσότερο από συμβολική.

Είναι αλήθεια ότι η WMG (https://www.youtube.com/watch?v=kaypYor05yY) είχε ανακοινώσει στην πραγματικότητα στις αρχές του 2022 ότι λειτουργούσε πλέον πλήρως ως η επιχειρησιακή και πραγματική κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για όλους τους ανθρώπους, Μαορί και μη.

Μέχρι στιγμής, είναι αμφίβολο αν το σύνολο των 122 καταδίκων θα «σπάσει» πραγματικά στο εγγύς μέλλον.

ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/hohes-m%C4%81ori-gericht-in-neuseeland-zehn-jahre-haft-fur-ex-premier-hipkins-wegen


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!