Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Ο Καναδάς εξαπολύει τον «διάβολο της διαφορετικότητας» για την Ημέρα Μνήμης.



Κάθε πολιτικός οποιουδήποτε κόμματος που  θα εμφανίζεται να καταθέτει στεφάνια στα κενοτάφια στις 11 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους θα πρέπει να μνημονεύεται ως οι επαίσχυντοι υποκριτές που πραγματικά είναι. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να ευλογεί τις ψυχές των νεκρών του πολέμου μας.


«Επάνω στην ώρα» για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης 2023 την επόμενη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau αντικαθιστά τον Παντοδύναμο Θεό με την προσωπική του προτίμηση για τον «Διάβολο της Διαφορετικότητας».

Ακόμη και όταν οι εικόνες των νεκρών του πολέμου κατακλύζουν τις λεωφόρους και τους παραδρόμους στη μνήμη όλων εκείνων που πλήρωσαν για την ελευθερία μας με τη ζωή τους, σε χωριά, κωμοπόλεις και πόλεις σε ολόκληρο τον Καναδά, ο τυραννικός Trudeau τολμά να προσπαθεί να αντικαταστήσει την ανεξίτηλη μνήμη τους με τον νομοθετημένο πλέον διάβολο που ονομάζεται «Διαφορετικότητα».

Μια οδηγία εκ των άνω στην Οττάβα στέλνει μηνύματα στους ιερείς που ηγούνται προσευχών για τους νεκρούς πολέμου μας ότι δεν θα τους «επιτρέπεται» πλέον να αναφέρουν το Άγιο Όνομα του Θεού όταν απευθύνονται στα φετινά πλήθη σε κενοτάφια, αίθουσες λεγεώνων και άλλους χώρους συγκέντρωσης σε ολόκληρο τον Καναδά

Οποιαδήποτε αναφορά στον Δημιουργό είναι ξεπερασμένη. Ο σεβασμός για την «πνευματική ποικιλομορφία» είναι πλέον του συρμού, σύμφωνα με μια οδηγία της καναδικής κυβέρνησης που προτρέπει τους εφημέριους να «υιοθετήσουν μια ευαίσθητη και χωρίς αποκλεισμούς προσέγγιση» κατά τη διάρκεια ΟΛΩΝ των δημόσιων ομιλιών.

«Νέες οδηγίες για στρατιωτικούς ιερείς που τους λένε να «σέβονται την ... πνευματική ποικιλομορφία» κατά τη διάρκεια δημόσιων ομιλιών, η χρήση της «ανάλυσης με βάση το φύλο» και η αντικατάσταση θρησκευτικών συμβόλων όπως Σταυροί και αστέρια του Δαβίδ με το έμβλημα ενός γενικού εφημέριου θα μπορούσε να σημάνει το θάνατο του ρόλου στις ένοπλες δυνάμεις του Καναδά, λέει ένας ιερέας  βετεράνος. (National Post, 27 Οκτωβρίου 2023)

    «Είναι ένα ακόμη ταξείδι στο δρόμο της προσπάθειας να εξαλειφθεί εντελώς η θρησκεία στο στρατό», δήλωσε ο πατέρας Timothy Nelligan, ο οποίος υπηρέτησε πάνω από 35 χρόνια ως μέλος των καναδικών ενόπλων δυνάμεων, δύο δεκαετίες από αυτά ως ρωμαιοκαθολικός εφημέριος.
    Ο διευθυντής των υπηρεσιών εφημέριων για τη Βασιλική Καναδική Υπηρεσία Εφημέριων είπε επίσης ότι αυτό θα σήμαινε ότι οποιεσδήποτε αναφορές στον Θεό και τη θρησκευτική γλώσσα θα πρέπει να μείνουν έξω από οποιεσδήποτε δημόσιες τελετές κατά την Ημέρα Μνήμης.
    «Επειδή προήλθε από το γραφείο του Γενικού Εφημέριου, αυτό που με πλήγωσε περισσότερο ήταν να ακούσω κάποιον, υποτίθεται ότι ήταν άτομο πίστης, να υποστηρίζει την απομάκρυνση», δήλωσε ο Nelligan, ο οποίος υπηρέτησε παρέχοντας πνευματική υποστήριξη στα καναδικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν. Τώρα συνταξιούχος από το στρατό, είναι πάστορας στην ενορία Blessed Sacrament στην Οτάβα και ιερέας του Στρατιωτικού Τακτικού του Καναδά.
    Η οδηγία, που εκδόθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από το Γραφείο του Γενικού Εφημέριου του Καναδά, προτρέπει τους στρατιωτικούς ιερείς του Καναδά να «υιοθετήσουν μια ευαίσθητη και χωρίς αποκλεισμούς προσέγγιση» κατά τη διάρκεια δημόσιων ομιλιών.

Τι θα λέγατε να «υιοθετήσουμε μια ευαίσθητη και περιεκτική προσέγγιση κατά τη διάρκεια δημόσιων ομιλιών για όλους εκείνους που πιστεύουν στον Θεό;

Ως ένα από τα αγαπημένα του βασικά μέλη, ο μειονοτικός πρωθυπουργός Justin Trudeau λατρεύει το βωμό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), όπου η κεντρική φιγούρα Yuval Noah Harari, το δεξί χέρι του Klaus Schwab, λέει ότι «γινόμαστε θεοί» και ότι «η ιστορία του Ιησού είναι ψευδείς ειδήσεις».

Ο ανατριχιαστικός Harari έχει επίσης δηλώσει δημοσίως ότι: «Ο Θεός είναι νεκρός. Απλώς χρειάζεται λίγος χρόνος για να απαλλαγούμε από το πτώμα».

Αυτό είναι το στυλ ένταξης και διαφορετικότητας που υποστηρίζει ο Schwab και τα εντελώς ποταπά «αγόρια του βωμού» Harari και Trudeau, των οποίων οι προσωπικές αντωνυμίες θα πρέπει πρώτα να συνδέονται με την κραυγή «μπλιαχ!»

(ΒΙΝΤΕΟ)

    Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέφερε σε δήλωσή του στην National Post ότι οι οδηγίες θα πρέπει να θεωρηθούν ως «επέκταση της συμμετοχής στους στοχασμούς των στρατιωτικών ιερέων», σε αντίθεση με τον περιορισμό τους. (National Post)

Ναι, σίγουρα.

    «Εκτιμούμε βαθιά το έργο των στρατιωτικών ιερέων για την υποστήριξη των μελών της CAF - και θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε έναν διαφορετικό, χωρίς αποκλεισμούς στρατό που προσελκύει και διατηρεί ταλαντούχους ανθρώπους», ανέφερε η δήλωση. «Η δέσμευσή μας για την ποικιλομορφία, την ένταξη και τη βελτίωση του προγράμματος ιεροσύνης μας παραμένει σταθερή καθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο περιεκτικό και σεβαστό περιβάλλον με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τις Καναδικές Ένοπλες Δυνάμεις. (National Post)
    Η νέα οδηγία βασίζει μεγάλο μέρος της πολιτικής της ως αντίδραση σε μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Καναδά του 2015 σχετικά με τη συνήθεια ενός δημοτικού συμβουλίου του Κεμπέκ να απαγγέλλει προσευχές και να κάνουν τον Σταυρό πριν από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου, η οποία διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να «προωθήσει τη συμμετοχή ορισμένων πιστών ή μη πιστών στη δημόσια ζωή εις βάρος άλλων».
    «Η οδηγία καταργεί επίσης τα παραδοσιακά στρατιωτικά εφημέρια, αντικαθιστώντας τα ατομικά σύμβολα πίστης με ένα γενικό έμβλημα του εφημέριου.
    «Οι εφημέριοι πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο ορισμένα αντικείμενα ή σύμβολα να προκαλέσουν δυσφορία ή τραυματικά συναισθήματα κατά την επιλογή του ενδύματος που φορούν κατά τη διάρκεια δημόσιων εκδηλώσεων», αναφέρει η οδηγία.
    Ζητά επίσης από τους εφημέριους να σταματήσουν να ζητούν την αφαίρεση καπέλων και καλυμμάτων κεφαλής (!!!!), καθώς οι «πεποιθήσεις» δεν θεωρούνται θρησκευτικές τελετές.
    Η νέα οδηγία έρχεται μετά την περσινή έκθεση της συμβουλευτικής επιτροπής συστημικού ρατσισμού και διακρίσεων του υπουργού Άμυνας, η οποία συνέστησε στον Καναδά να σταματήσει να προσλαμβάνει εφημέριους από θρησκείες με πιο παραδοσιακές πεποιθήσεις και συνέστησε σαρωτικές αλλαγές για το πρόγραμμα ιεροσύνης της CAF.
    Η θρησκεία, αναφέρει η έκθεση, θα πρέπει να θεωρείται «πηγή πόνου και τραύματος γενεών» για ορισμένους Καναδούς.(!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    «Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πολλές λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, τρανσέξουαλ, queer και άλλα μέλη της καναδικής κοινωνίας», ανέφερε η έκθεση στην έκτη σύστασή της, με τίτλο «επαναπροσδιορισμός της ιεροσύνης».
    Κορυφαία στις συστάσεις της έκθεσης ήταν η αποφυγή πρόσληψης ιερέων που συνδέονται με «θρησκευτικές ομάδες των οποίων οι αξίες δεν ευθυγραμμίζονται με εκείνες της ομάδας υπεράσπισης».
    Απαντώντας σε μια αναφορά την περασμένη εβδομάδα στους Epoch Times ότι η νέα οδηγία θα απαγορεύσει στους ιερείς να ηγούνται δημόσιων προσευχών στις τελετές της Ημέρας Μνήμης τον επόμενο μήνα, ο υπουργός Άμυνας Μπιλ Μπλερ αρνήθηκε την κατηγορία.
    «Οι εφημέριοι των καναδικών δυνάμεων δεν απαγορεύονται – και δεν θα απαγορευτούν – να προσεύχονται την Ημέρα Μνήμης, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή», έγραψε στο X, πρώην Twitter. «Η οδηγία του Γενικού Εφημέριου επιδιώκει να διασφαλίσει ότι οι δημόσιες ομιλίες αντικατοπτρίζουν την πνευματική και θρησκευτική ποικιλομορφία των Καναδών».
    Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Υποθέσεων Βετεράνων της Βουλής των Αντιπροσώπων την Τρίτη, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Blake Richards κατέθεσε πρόταση ζητώντας τη διεξαγωγή έρευνας για αυτό που το Συντηρητικό κόμμα περιέγραψε ως «εντολή φίμωσης» για τους ιερείς.
    «Ως αποτέλεσμα της οδηγίας στην οποία αναφέρθηκα στην πρόταση, (οι εφημέριοι) δεν θα μπορούν να προσεύχονται για τους πεσόντες ή να προσεύχονται για εκείνους που έχουν υπηρετήσει αυτή τη χώρα σε δημόσιες τελετές όπως η Ημέρα Μνήμης», δήλωσε ο Richards.
    «Μπορεί να περιορίσει την ικανότητά μας να ακούμε το "In Flanders Fields" γιατί γίνεται αναφορά σε Σταυρούς. Μπορεί να περιορίσει την ικανότητά μας να ψάλλουμε τον εθνικό ύμνο, επειδή αναφέρεται στον Θεό. Μπορεί να περιορίσει την ικανότητά μας να έχουμε ύμνους όπως το "Amazing Grace", οι οποίοι συχνά τραγουδιούνται σε τελετές μνήμης».
    Μια δήλωση από τη Βασιλική Καναδική Λεγεώνα ανέφερε ότι η προσευχή θα παραμείνει σημαντικό μέρος των τελετών της Ημέρας Μνήμης, συμπεριλαμβανομένων των φετινών εορτασμών στο Εθνικό Μνημείο Πολέμου.
    «Ενώ οι στρατιωτικοί ιερείς υποχρεούνται να τροποποιήσουν τη γλώσσα τους, η απόφαση αυτή δεν εξαλείφει τη συμπερίληψη της προσευχής στον Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη από άλλους πνευματικούς εκπροσώπους στις τελετές της Λεγεώνας», ανέφερε η δήλωση.

Ο πρωθυπουργός Justin Trudeau παρέλειψε την τελετή της εθνικής ημέρας μνήμης του περασμένου έτους στην Οττάβα για να παρευρεθεί σε μια σύνοδο κορυφής στην Καμπότζη που περιλαμβάνει χώρες από όλη τη Νοτιοανατολική Ασία.

    «Ο Trudeau απουσίαζε επίσης από την τελετή της Εθνικής Ημέρας Μνήμης το 2018 επειδή συμμετείχε σε μια διεθνή συνάντηση παγκόσμιων ηγετών στη Γαλλία για την 100ή επέτειο από το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου». (CTV, 9 Νοεμβρίου 2022)

Εν τω μεταξύ, οι πολιτικοί εδώ και πολύ καιρό αντικατέστησαν την Ημέρα Μνήμης με φωτογραφίες που τους απεικονίζουν να καταθέτουν στεφάνια σε κενοτάφια.

Κάθε πολιτικός οποιουδήποτε κόμματος που θα εμφανιστεί να καταθέτει στεφάνια στα κενοτάφια στις 11 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους θα πρέπει να μνημονεύεται ως οι επαίσχυντοι υποκριτές που πραγματικά είναι.

Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να ευλογεί τις ψυχές των νεκρών του πολέμου μας.



ΠΗΓΗ: https://canadafreepress.com/article/canada-unleashing-the-devil-of-diversity-for-remembrance-day


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Το μεγαλύτερο θαύμα των αιώνων είναι η μακροθυμία του Θεού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!