Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Έγκλημα πέρα από την περιγραφή: Ο Νετανιάχου υποστηρίζει τόσο τη Χαμάς όσο και τους τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα.


https://pdf.defence.pk/threads/benjamin-netanyahu-threatens-iran-for-attacking-isis.502714/

Το Ισραήλ «συνεργάζεται» ενεργά με τη Χαμάς, το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα

Για όσους έχουν αμφιβολίες σχετικά με την εγκληματικότητα και τον ύπουλο ρόλο του πρωθυπουργού του Ισραήλ Νετανιάχου και της κυβέρνησής του:

1. Ο Νετανιάχου έχει καταγραφεί για την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση τρομοκρατών της Χαμάς:

«Όποιος θέλει να αποτρέψει την ίδρυση ενός παλαιστινιακού κράτους πρέπει να υποστηρίξει την ενίσχυση της Χαμάς και τη μεταφορά χρημάτων στη Χαμάς... Αυτό είναι μέρος της στρατηγικής μας – να απομονώσουμε τους Παλαιστίνιους στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη».

(Μπέντζαμιν Νετανιάχουδήλωση σε συνάντηση των μελών της Κνεσέτ του κόμματός του Λικούντ τον Μάρτιο του 2019, Haaretz9 Οκτωβρίου 2023, η πλάγια γραφή προστέθηκε)

«Η Χαμάς αντιμετωπίστηκε ως εταίρος εις βάρος της Παλαιστινιακής Αρχής για να εμποδίσει τον Αμπάς να κινηθεί προς τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους. Η Χαμάς προωθήθηκε από μια τρομοκρατική ομάδα σε μια οργάνωση με την οποία το Ισραήλ διεξήγαγε διαπραγματεύσεις μέσω της Αιγύπτου και στην οποία επετράπη να λάβει βαλίτσες που περιείχαν εκατομμύρια δολάρια από το Κατάρ μέσω των περασμάτων της Γάζας.

(Times of Israel, 8 Οκτωβρίου 2023, η πλάγια γραφή προστέθηκε)

2. Ο Νετανιάχου είναι επίσης καταγεγραμμένος για την υποστήριξη και τη στρατολόγηση τρομοκρατών της Αλ Κάιντα

Από την έναρξη του πολέμου κατά της Συρίας τον Μάρτιο του 2011, ο IDF έχει στρατολογήσει ενεργά μισθοφόρους της Αλ Κάιντα και του ISIS.


3. Η ιστορία δύο νοσοκομείων

Ενώ ο Νετανιάχου δεν διέταξε (σύμφωνα με τις IDF και τις τελευταίες αναφορές των MSM) τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Al-Ahli στην πόλη της Γάζας (17 Οκτωβρίου 2023), είναι καταγεγραμμένος για τη δημιουργία το 2013 του στρατιωτικού νοσοκομείου πεδίου IDF στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, το οποίο χτίστηκε ειδικά για τη θεραπεία τραυματιών μισθοφόρων της Αλ Κάιντα που προσλήφθηκαν από τον IDF.

Το BBC υποστηρίζει ότι ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου Al-Ahli δεν έγινε από το Ισραήλ, αλλά από τη Χαμάς. Και ποιος βρίσκεται πίσω από τη Χαμάς;

Οι τελευταίες αναφορές των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης αναφέρουν τον Daniel Hagari, εκπρόσωπο των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF):

«Το Ισραήλ είχε σαφείς αποδείξεις από τα επιχειρησιακά του αρχεία ότι δεν υπήρξε επίθεση της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας».

Σύμφωνα με τον IDF: «η έκρηξη προκλήθηκε από μια λανθασμένη ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από μια τρομοκρατική ομάδα φιλική προς τη Χαμάς που ονομάζεται Ισλαμική Τζιχάντ, η οποία εκτόξευσε το βλήμα από ένα κοντινό νεκροταφείο». (Epoch Times, 18 Οκτωβρίου 2023)

Ήταν τυχαίο ή σκόπιμο; Επαρκώς τεκμηριωμένα, τόσο η Χαμάς όσο και η παλαιστινιακή «Ισλαμική Τζιχάντ» («συμπαθής προς τη Χαμάς») ελέγχονται από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες (Μοσάντ).


4. Το «Νοσοκομείο της Αλ Κάιντα» του Νετανιάχου

Το 2014, ο Νετανιάχου επισκέφθηκε το νοσοκομείο IDF στα Υψίπεδα του Γκολάν μαζί με τον υπουργό Άμυνας Moshe Ya'alon και τον αρχηγό του επιτελείου IDF αντιστράτηγο. Ο Μπένι ΓκαντςΝετανιάχου, ενημερώθηκε «για την παρουσία παγκόσμιων στοιχείων τζιχάντ στο εσωτερικό της Συρίας, καθώς και για το έργο που γίνεται για την οχύρωση του ισραηλινο-συριακού συνοριακού φράχτη». (Jerusalem Post18 Φεβρουαρίου 2014, η πλάγια γραφή προστέθηκε)

5. Χειραψία Νετανιάχου με τραυματισμένο μισθοφόρο της Αλ Κάιντα

Στην παρακάτω εικόνα:

«Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιααλόν δίπλα σε έναν τραυματισμένο μισθοφόρο [τρομοκράτη της Αλ Κάιντα]ισραηλινό στρατιωτικό νοσοκομείο εκστρατείας στα κατεχόμενα σύνορα των υψωμάτων του Γκολάν με τη Συρία, 18 Φεβρουαρίου 2014» (JP. Η πλάγια γραφή προστέθηκε)


Κατά ειρωνικό τρόπο, ενώ το νοσοκομείο εκστρατείας IDF ιδρύθηκε για την υποστήριξη των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα σε μια επιχείρηση που συντονίστηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις του IDF, ο Νετανιάχου κατηγόρησε το Ιράν για «την υποστήριξή του σε τρομοκρατικές ομάδες σε όλο τον κόσμο». (Jerusalem Post, 18 Φεβρουαρίου 2014)

6. Βίντεο: Η ισραηλινή αεροπορία εκτόξευσε βόμβα χτυπώντας τους χώρους του νοσοκομείου al-Ahli. Νέα στοιχεία

Ένα άρθρο από τον Mike Adams και το Brighteon Broadcast News.

Εντυπωσιακά νέα στοιχεία βίντεο αποκαλύπτουν ότι το Ισραήλ είναι πιθανότατα ο ένοχος πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο νοσοκομείο al-Ahli, η οποία σκότωσε περισσότερους από 500 Παλαιστίνιους καθώς κοιμόντουσαν στην αυλή του νοσοκομείου (ακριβώς δίπλα στο πάρκινγκ που βομβαρδίστηκε).

Οι περισσότεροι συντηρητικοί εκδότες μέσων ενημέρωσης στην Αμερική λείπουν βασικά, κρίσιμα στοιχεία που δείχνουν συντριπτικά ότι χρησιμοποιήθηκε μια βόμβα που εκτοξεύτηκε από το Ισραήλ, ειδικά για να κατηγορήσει τη Χαμάς και να δικαιολογήσει περαιτέρω φρικαλεότητες στη Γάζα.



Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο. (https://www.globalresearch.ca/netanyahu-supports-both-hamas-as-well-as-al-qaeda-terrorists/5836901)

ΠΗΓΗ: https://michelchossudovsky.substack.com/p/criminality-beyond-description-netanyahu-hamas?utm_source=post-email-title&publication_id=1910355&post_id=138420749&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=16ojuj&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αξιωματούχος του κόμματος Λικούντ ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν υποστηρίζει τη Χαμάς, προειδοποιεί ότι η Ρωσσία θα «πληρώσει το τίμημα»
https://www.naturalnews.com/2023-10-30-likud-party-official-accuses-putin-supporting-hamas.html



Η βρετανική Daily Mail λέει στους αναγνώστες να προετοιμαστούν για έναν πυρηνικό πόλεμο
https://www.naturalnews.com/2023-10-30-daily-mail-tells-readers-prepare-nuclear-war.html




Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές, αντισημίτες και συμπαθούντες τρομοκράτες είναι έτοιμοι να εισβάλουν στην Αμερική... με την βοήθεια χριστιανικών ομάδων
https://www.naturalnews.com/2023-10-30-muslim-extremists-terrorist-sympathizers-to-invade-america.html


Brighteon Broadcast News, 30 Οκτωβρίου 2023 - O ΠΟΛΕΜΟΣ είναι το πρόσχημα για αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουν να κάνουν σε όλους μας!
https://www.brighteon.com/8c086b33-4eb0-48ec-aeab-eff446920761


ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΕΙΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ... Κάθε κατασκευασμένη κρίση είναι μια ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ για ένα μεγαλύτερο έγκλημα της παγκοσμιοποίησης ή αρπαγή εξουσίας
https://www.naturalnews.com/2023-10-31-every-crisis-engineered-covery-story-crime.html


Πολλοί Εβραίοι στρέφονται τώρα εναντίον της ισραηλινής κυβέρνησης, την οποία κατηγορούν ότι διαπράττει εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία
https://www.naturalnews.com/2023-10-30-jewish-people-resisting-israeli-government-genocide-brutality.html

Το Ιράν εισέρχεται σε μαζικά πολεμικά παιχνίδια με 200 επιθετικά ελικόπτερα και πυραύλους, καθώς κλιμακώνονται οι εντάσεις με την Αμερική και το Ισραήλ
 Άρματα μάχης, αεροσκάφη και στρατεύματα αναπτύχθηκαν από την Ισλαμική Δημοκρατία για την άσκηση που ονομάστηκε «Authority1402».
https://endtimeheadlines.org/2023/10/iran-enters-massive-war-games-with-200-attack-helicopters-missiles-as-tensions-escalate-with-america-and-israel/


Εβραϊκά σχολεία στο Παρίσι εκκενώθηκαν λόγω φόβου για βόμβα – ΜΜΕ
Μια ανώνυμη απειλή φέρεται να αφορούσε 20 εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις γύρω από τη γαλλική πρωτεύουσα
https://www.rt.com/news/586234-jewish-schools-bomb-threat/



Τα αντισημιτικά (...) σχόλια αυξάνονται στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η πικρία φαίνεται να αυξάνεται καθώς το Πεκίνο ενισχύει τη φιλοπαλαιστινιακή στάση κατά τη διάρκεια του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, μετατοπίζοντας την ιστορική καλή θέληση της Κίνας προς τους Εβραίους
https://archive.ph/apVDu#selection-4351.0-4351.57


ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: Πανεθνική κρίση εκτυλίσσεται στις πόλεις των ΗΠΑ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 3)
Τα πρόσφατα γεγονότα των τελευταίων 72 ωρών εκτυλίχθηκαν με τρόπο που μπορεί να φαίνεται εκπληκτικός σε πολλούς Αμερικανούς. Σκηνές που πολλοί θα περίμεναν από το τέλος των καιρών εκτυλίχθηκαν στη Μέση Ανατολή, στο Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας. Ενώ ακούμε συχνά για αναταραχές και συγκρούσεις σε μακρινές χώρες, είναι πλέον σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι παρόμοιες σκηνές εκτυλίσσονται εδώ στο έδαφος των ΗΠΑ. Πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και η Νέα Ορλεάνη έχουν γίνει τα απροσδόκητα επίκεντρα διαμαρτυριών και επιθέσεων.
https://www.youtube.com/watch?v=NEMHPxPhecs



Οι μάχες στη Μέση Ανατολή φαίνεται όλο και πιο πιθανό να κλιμακωθούν και με άλλες χώρες να συμμετέχουν ενδεχομένως στη διαμάχη, η δημοσίευση μοιράστηκε έναν οδηγό για να ξεπεραστεί το πυρηνικό νέφος. Υπάρχουν σήμερα περισσότερες από 12.500 πυρηνικές κεφαλές σε όλο τον κόσμο.
https://www.naturalnews.com/2023-10-30-daily-mail-tells-readers-prepare-nuclear-war.html



Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη: Είμαστε μάρτυρες της έναρξης των έσχατων καιρών! Πυρηνικές χώρες παίρνουν θέση σε πολλαπλούς πολέμους καθώς η Αμερική οδεύει προς μαζική πολιτική αναταραχή
https://www.allnewspipeline.com/WWIII_Is_Underway.php



Η βρετανική Daily Mail λέει στους αναγνώστες να προετοιμαστούν για έναν πυρηνικό πόλεμο
Καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες ότι ένας παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε να είναι προ των πυλών, η Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποιεί τους αναγνώστες να προετοιμαστούν για έναν πυρηνικό πόλεμο και παρέχει οδηγίες για την επιβίωση.
Οι μάχες στη Μέση Ανατολή φαίνεται όλο και πιο πιθανό να κλιμακωθούν και με άλλες χώρες να συμμετέχουν ενδεχομένως στη διαμάχη, η δημοσίευση μοιράστηκε έναν οδηγό για να ξεπεραστεί το πυρηνικό νέφος. Υπάρχουν σήμερα περισσότερες από 12.500 πυρηνικές κεφαλές σε όλο τον κόσμο.
https://www.naturalnews.com/2023-10-30-daily-mail-tells-readers-prepare-nuclear-war.html




ΠΡΟΣΟΧΗ! Το σχέδιο δολοφονίας του προέδρου της Συρίας Άσαντ επιβεβαιώθηκε καθώς οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν τη Συρία
Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες βομβαρδίζουν για άλλη μια φορά τη Συρία, τοποθετώντας πολεμικά πλοία ακριβώς στο κατώφλι τους στη Μέση Ανατολή; Και οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν ενεργά να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ; Ο Σύριος δημοσιογράφος Kevork Almassian μας φέρνει αυτή την ιστορία.
https://www.youtube.com/watch?v=4sahsU0pv9Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!