Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΑΡΩΜΑ ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.



Alex Cryso

Σήμερα, τα γερμανικά πανεπιστήμια και τα πανεπιστήμια εφηρμοσμένων επιστημών είναι μέρη όπου από τους φοιτητές αφαιρούνται πράγματι μονάδες στην βαθμολογία τους εάν δεν χρησιμοποιούν τον αστερίσκο φύλου. Από την άλλη πλευρά, προφανώς κάποιος έχει καλύτερα χαρτια εάν επιδεικνύει συμπάθεια με την ισλαμική τρομοκρατία. 

Μια μελέτη της αμερικανικής οργάνωσης "United Against Nuclear Iran" (UANI) τροφοδοτεί για άλλη μια φορά φόβους ότι στο δημοκρατικό μας κράτος έχει διεισδύσει εδώ και καιρό το Ισλάμ.

Το έγγραφο καθιστά σαφές ότι πέντε γερμανικά πανεπιστήμια έχουν δεσμούς με υποστηρικτές της τρομοκρατίας στο Ιράν. Από το 2010, τα πανεπιστήμια στο Πότσνταμ, τη Φρανκφούρτη, το Paderborn, το Münster και το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου βρίσκονται σε επαφή με το Ιρανικό Πανεπιστήμιο Θρησκειών και Ομολογιών (URD) στο Qom. 

Εκείνη την εποχή, ξεκίνησε η έναρξη επαφών ως συνήθως: με "ανταλλαγές φοιτητών", αντιπροσωπείες, εργαστήρια, αμοιβαία υποστήριξη στον τομέα της έρευνας. Έχουν προκύψει δίκτυα που προκαλούν σοβαρούς φόβους. Το όλο θέμα χρηματοδοτήθηκε από τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD), την οποία ο Michel με τη σειρά του χρηματοδοτεί από το δικό τους budget.


Όταν η ανταλλαγή φοιτητών μεταλλάσσεται σε εσωτερικό άμισθο βοηθό τρομοκράτη

Ειδικά στην ιδεολογική σφαίρα, το Qom άσκησε μεγαλύτερη επιρροή στη Γερμανία από ό, τι το αντίστροφο. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά - εξάλλου, η URD φλερτάρει επίσης με συμπαθούντες και υποστηρικτές της τρομοκρατίας που απαιτούν την καταστροφή του Ισραήλ. 

Για παράδειγμα, ο Σεΐχης Naim Qassem, Γενικός Γραμματέας της πολιτοφυλακής της Χεζμπολάχ, ο οποίος επισκέφθηκε την πανεπιστημιούπολη URD την Ημέρα του Αγίου Νικολάου 2018, ήταν ήδη εκεί αυτοπροσώπως. Στις 23 Μαΐου 2021, το ιρανικό πανεπιστήμιο δημοσίευσε επίσης την έκκληση: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ένοπλη αντίσταση!». Αυτό που εννοούσαν ήταν η δικαιολογία της τρομοκρατίας εναντίον του Ισραήλ.

Ο πρόεδρος του URD είναι ο Δρ Seyyed Abolhasan Navvab, ο οποίος κατείχε αρκετές ηγετικές θέσεις στο Σώμα των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης (IRGC). Η ομάδα είναι γνωστή για βασανιστήρια, καταστολή και μισαλλοδοξία και έχει ήδη χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2013, η Navvab υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Paderborn. Εντός του IRGC, ήταν τότε επικεφαλής του Τμήματος Ιδεολογίας και Πολιτικής, το οποίο μερικές φορές καλεί για τη δολοφονία Εβραίων και Χριστιανών. Ο Navvab έχει επίσης στενούς δεσμούς με την Ταξιαρχία Al-Quds, της οποίας το τρομοκρατικό δίκτυο περιλαμβάνει τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ.


Τα γερμανικά πανεπιστήμια δεν φοβούνται την επαφή με ισλαμιστές και τρομοκρατικά καθεστώτα

Οι αντιδράσεις των επηρεαζόμενων γερμανικών πανεπιστημίων είτε συγκρατούνται, είτε εκπλήσσονται είτε απουσιάζουν εντελώς. Για παράδειγμα, ο καθηγητής του FU Johannes Niehoff-Panagiotidis έδωσε μια διάλεξη στο URD τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Το Πανεπιστήμιο του Πάντερμπορν σχετικοποίησε ότι υπήρξε «θεσμική συνεργασία» μεταξύ 2012 και 2021, αλλά δεν ανανεώθηκε. Έτσι υπήρχε επίσης την εποχή που ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Qassem έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στο Urd.

Τα τρομοκρατικά δίκτυα του κ. Navvab δεν συζητήθηκαν. Στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης, λέγεται ότι ήταν μόνο ένα «προσωρινό έργο» στον τομέα της προτεσταντικής θεολογίας. ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τους Φρουρούς της Επανάστασης. Το ίδιο ισχύει και για το Πανεπιστήμιο του Münster, όπου αναφέρεται ότι δεν υπήρξε πραγματική συνεργασία, αλλά μόνο ένα επιστημονικό «ατομικό έργο» που επέβλεψε ο καθηγητής του Münster Mouhanad Khorchide

Ο Khorchide δεν είναι άγνωστος: είναι συγγραφέας βιβλίων (όπως το "Islam is Mercy", που εκδόθηκε από τον κάποτε συντηρητικό καθολικό εκδοτικό οίκο Herder), καθηγητής θρησκευτικής εκπαίδευσης και ιδρυτής του Μουσουλμανικού Φόρουμ της Γερμανίας, το οποίο ιδρύθηκε την εποχή της απολυταρχίας της Angela Merkel με την υποστήριξη του Ιδρύματος Konrad Adenauer. Ο Khorchide αρέσκεται να αναστατώνεται εναντίον του «ανθρωπιστικού Ισλάμ», αλλά έχει επικριθεί έντονα αρκετές φορές από διάφορες πλευρές για αυτή και άλλη διπροσωπία.


ΠΗΓΗ: https://www.conservo.blog/2023/11/09/deutsche-unis-finden-islamisten-und-irans-mullah-regime-voll-ok/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - 100 ευρώ αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία μετά από διαπληκτισμό σε ντίσκο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός Αυστριακού πατέρα 2 μικρών παιδιών.

Δικαστική παράνοια στην Αυστρία – οι δράστες, ένας Σύρος και ο συνεργός του, του οποίου η καταγωγή δεν αναφέρεται ξακάθαρα, αν και ομολόγησαν την πράξη τους αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της καταγωγής τους;


https://reitschuster.de/post/100-euro-schmerzensgeld-nach-disco-schlaegerei-mit-todesfolge/




Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς: Ψεύτικος λογαριασμός της Μοσάντ δημιουργεί διαδικτυακή σύγχυση

Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, εμφανίζονται ψεύτικοι λογαριασμοί που πλαστοπροσωπούν κυβερνητικές οντότητες. Η τελευταία που προκαλεί σύγχυση και διαδίδει παραπληροφόρηση είναι αυτή που προσποιείται ότι είναι η ισραηλινή εθνική υπηρεσία πληροφοριών, η Μοσάντ.

https://www.euronews.com/my-europe/2023/11/07/israel-hamas-war-fake-mossad-account-creates-online-confusion

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ...ΛΕΜΕ

    Αν γίνει πόλεμος, εγώ θα σκοτώνω Έλληνες.

    https://twitter.com/aggelos210/status/1724519570264784988

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!