Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πῶς νά προετοιμασθῆτε γιά τήν ἑπομένη πανδημία


Ο Δρ McCullough στο Steve Gruber Show

Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Εξέχοντες παίκτες στο Βιοφαρμακευτικό Σύμπλεγμασυμπεριλαμβανομένου του Tedros Adhanom Ghebreyesus, Διευθυντή του ΠΟΥ, του Bill Gates, του Δρ Peter Hotez και του πρώην διευθυντή του NIAID Anthony Fauci, MD, όλοι έχουν δηλώσει δημοσίως ότι θα υπάρξει μια άλλη πανδημία και όταν έρθει, θα κάνει την κρίση COVID-19 να μοιάζει με προθέρμανση. 


Όλοι τους φαίνονται σαν να αφρίζουν από το στόμα όταν κάνουν αυτές τις προβλέψεις, επειδή είναι στην επιχείρηση εμβολίων. Ο Συνασπισμός για Καινοτομίες Επιδημιολογικής Ετοιμότητας (CEPI) είναι μια συμμαχία για τη χρηματοδότηση και τον συντονισμό της ανάπτυξης νέων εμβολίων για την πρόληψη και τον περιορισμό επιδημιών λοιμωδών νοσημάτων. Με άλλα λόγια, για αυτούς τους ανθρώπους οι πανδημίες είναι επιχειρηματικές ευκαιρίες εμβολίων. Τα εμβόλια δεν αποτέλεσαν ποτέ λύση για μια εξαιρετικά διαδεδομένη πανδημία μολυσματικών ασθενειών.



Είχα την ευκαιρία στην εκπομπή του Steve Gruber να υποστηρίξω ότι η επόμενη πανδημία είναι πολύ πιθανό να είναι ένας άλλος εξαιρετικά μολυσματικός αναπνευστικός ιός που θα βγει από ένα εργαστήριο βιοασφάλειας ως προϊόν ακατάλληλα παρακολουθούμενης και περιορισμένης έρευνας κέρδους λειτουργίας. Θυμηθείτε τη δήλωση NIH της 19ης Μαΐου 2021 σχετικά με το κέρδος λειτουργίας.

«Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια επιχορηγήσεις για να μάθει περισσότερα σχετικά με τους ιούς που κρύβονται σε νυχτερίδες και άλλα θηλαστικά που έχουν τη δυνατότητα να διαχυθούν στον άνθρωπο και να προκαλέσουν εκτεταμένες ασθένειες. Ωστόσο, ούτε το NIH ούτε το NIAID ενέκριναν ποτέ οποιαδήποτε επιχορήγηση που θα υποστήριζε την έρευνα «κέρδους λειτουργίας» για τους κορωνοϊούς που θα αύξανε τη μεταδοτικότητα ή τη θνησιμότητα τους για τον άνθρωπο.

Δεν υπάρχει απαγόρευση της έρευνας κέρδους λειτουργίας που υποστηρίζεται από οντότητες εκτός του NIH και η ίδια η έρευνα δεν είναι παράνομη. Έτσι, η επόμενη πανδημία είναι πιθανό να είναι παρόμοια με το COVID-19 και μπορεί να έχει άλλους δευτερεύοντες κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων των βακτηριακών λοιμώξεων.


Όταν και αν χτυπήσει η νέα λοίμωξη, πολλοί πολίτες θέλουν κάποια γραμμή άμυνας για να είναι προετοιμασμένοι. Μια λύση θα μπορούσε να είναι το ιατρικό κιτ έκτακτης ανάγκης της εταιρείας ευεξίας. Αυτό, εκτός από τα ρινικά αντιμικροβιακά σπρέη και τις γαργάρες, αυτό το κιτ θα μπορούσε να είναι μόνο η απάντηση για τους πολίτες, καθώς η ιατρική κοινότητα προσανατολίζεται στην επόμενη απειλή. Επιπλέον, η κατοχή οικιακών προμηθειών παρακάμπτει τους μη συνεργάσιμους φαρμακοποιούς που αποδείχθηκαν ως ένας τρομερός αντίπαλος κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19.



Θα χρειαστεί διαβούλευση με γιατρούς και οδηγός για την ασφαλή χρήση των φαρμάκων για το σωστό κλινικό σενάριο. Μπορώ να σας πω ότι οι ασθενείς μου λένε ότι θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και δεν θα καούν ποτέ ξανά από γιατρούς ή/και φαρμακοποιούς που δεν θα επιθυμούν να τους βοηθήσουν στην επόμενη πανδημία.


https://www.linkedin.com/posts/twc-wellness-company_dr-peter-mccullough-md-ive-never-had-activity-7097251603040120833-QX3U?trk=public_profile_like_view



ΠΗΓΗ: https://petermcculloughmd.substack.com/p/how-to-get-ready-for-the-next-pandemic?publication_id=1119676&post_id=138840574&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:


  1. Ο ΓΟΥΟΡΕΝ ΜΠΑΦΕΤ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ
    ΑΠΟ ΤΟΝ COVID

    https://twitter.com/iluminatibot/status/1723751096168874223

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορυφαίος καρδιολόγος καταθέτει: Τα εμβόλια Covid «Δεν είναι ασφαλή για ανθρώπινη χρήση»

    https://slaynews.com/news/top-cardiologist-testifies-covid-shots-not-safe-human-use/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!