Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Πιλότος προειδοποιεί για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της αεροπορικής βιομηχανίας λόγω εμβολίων Covid.


Ο κυβερνήτης Shane Murdock λέει ότι η αεροπορική βιομηχανία είναι «στο χείλος της καταστροφής». Πιλότος για περισσότερα από 40 χρόνια και εξειδικευμένος ερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων, έχει βρει επίσημα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του για επικείμενη παγκόσμια καταστροφή. Και προσθέτει: «Όταν συσχετίζονται, τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει, και θα έχει, σημαντικό αντίκτυπο στην ασφάλεια της αεροπορίας παγκοσμίως. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να στέλνουμε κόκκινες σημαίες».

Υπήρξαν πολλές τραγωδίες φέτοςΟ Phil Thomas, ένας νεαρός απόφοιτος της ακαδημίας πτητικής εκπαίδευσης του Κάντιθ της Ισπανίας, αρρώστησε και πέθανε ξαφνικά τον Απρίλιο. Υπήρξαν πέντε ανίκανοι πιλότοι τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένου ενός πιλότου της British Airways που κατέρρευσε και πέθανε στο Κάϊρο της Αιγύπτου λίγο πριν από την προγραμματισμένη πτήση του.

Οι πιλότοι είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, οπότε γιατί τόσοι πολλοί πεθαίνουν ξαφνικά ή καταρρέουν; Ο Κυβερνήτης Murdock καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υποφέρουν από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στους εμβολιασμούς Covid-19, οι οποίοι έχουν μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς), ομίχλη εγκεφάλου, αϋπνία, θρόμβους αίματος και αναφυλαξία ως παρενέργειες.

Πιστεύει ότι ορισμένοι πιλότοι είναι ωρολογιακές βόμβες και ισχυρίζεται ότι πολλοί δεν δηλώνουν κακή υγεία. Είπε: «Δεν αναφέρουν ομίχλη εγκεφάλου, φτερουγίσματα καρδιάς και ζαλάδες, επειδή δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους».

Οι αεροπόροι περνούν από πλήρεις ετήσιους ελέγχους υγείας, ή εξαμηνιαίους εάν έχουν αρρωστήσει. Οι κανόνες αναφέρουν ότι μπορούν να περάσουν από τις εξετάσεις μόνο με λιγότερο από 1% πιθανότητα να υποφέρουν από μια ασθένεια που θα μπορούσε να τους καταστήσει ανίκανους.

Πώς περνούν ιατρικά από εξετάσεις εάν υποφέρουν από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες; Πέρυσι, η παγκόσμια ρυθμιστική αρχή αεροπορίας, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA), άλλαξε τους δείκτες ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) που μετρούν το «διάστημα PR». Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να ταξιδέψει ένα ηλεκτρικό ερέθισμα από το ένα μέρος της καρδιάς στο άλλο και είναι ένας δείκτης της υγείας της καρδιάς. Το νέο όριο είναι 50% μεγαλύτερο από το προηγούμενο όριο και σημαίνει ότι εάν ένας πιλότος έχει αναπτύξει καρδιακή πάθηση, θα μπορούσε να ξεφύγει.

Ήταν 15 Νοεμβρίου 2020, όταν οι αυστραλιανές αεροπορικές εταιρείες έδωσαν εντολή για εμβόλια Covid-19 για 900 πιλότους και όλο το πλήρωμα αέρος και εδάφους. Η Pfizer, η AstraZeneca και η Moderna ήταν διαθέσιμες στην Αυστραλία.

Σήμερα είναι η τρίτη επέτειος αυτής της θητείας και ο Κυβερνήτης Murdock είναι ένας από τους 12 πιλότους που αρνήθηκαν. Απολύθηκε φυσικά, κατηγορούμενος για σοβαρό επαγγελματικό παράπτωμα, κατηγορία που γενικά επιφυλάσσεται για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά ή απερίσκεπτη και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Ο κ. Murdock, 60 ετών, ο οποίος ζει κοντά στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, πετούσε ως κυβερνήτης για τη Virgin Australia για 20 χρόνια και κατέχει άδεια από το 1984. Έχει επίσης MSc στο Aviation Human Factors, την επιστήμη πίσω από το πώς οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τις μηχανές. Είπε: «Κάπου στο διεθνές δίκτυο καθημερινά, θα βρείτε ότι ένα αεροπλάνο έχει γυρίσει πίσω λόγω έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Είτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία των επιβατών είτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία του πληρώματος.»

Όταν οι πιλότοι βάζουν μια ραδιοφωνική κλήση "mayday" στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, έχει το παρατσούκλι «squawk». Χρησιμοποιούν τον κωδικό 7700 για όλες τις κλήσεις "mayday" που προορίζονται για σοβαρά περιστατικά όπως ανικανότητα πιλότου ή ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στο πλοίο. Λίγα σενάρια δικαιολογούν ένα "mayday. Οι επιβάτες και το πλήρωμα πρέπει να αντιμετωπίζουν πραγματικό κίνδυνο.

Υπήρξε μια άνευ προηγουμένου αύξηση του αριθμού 

των κλήσεων "mayday", όπως παρακολουθείται από ένα bot που δημιουργήθηκε από τον λογαριασμό X @GCFlightAlerts. Δημοσιεύει όταν ένας πιλότος καλεί 7700 οπουδήποτε στον κόσμο.

Μεταξύ 2018 και 2019, ο μέσος όρος τέτοιων 

κλήσεων ήταν 29,1% όλων των κλήσεων κινδύνου. 

Κατά τη διάρκεια του 2022, οι κλήσεις "mayday" 

αυξήθηκαν κατά 272%. Τους πρώτους τρεις μήνες 

του 2023, η αύξηση ήταν 386%. Το γράφημα δείχνει 

ότι υπήρξε μια άμεση, απότομη αύξηση όταν τα 

εμβόλια ήταν υποχρεωτικά στους πιλότους.


Η μέση ηλικία θανάτου στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν 85,3 έτη. Τα στοιχεία δεν δικαιολογούσαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγιείς, γυμνασμένους, πιλότους και την εφαρμογή μιας πολιτικής "χωρίς εμβόλιο, χωρίς απασχόληση". Παραβίαζε 

ακόμη και τις δικές τους οδηγίες: σύμφωνα με τους 

κανόνες της FAA, κανένας πιλότος δεν επιτρέπεται 

να πάρει οποιοδήποτε είδος φαρμάκου εκτός εάν 

έχει εγκριθεί και χρησιμοποιείται στον γενικό 

πληθυσμό για 12 μήνες. Οι πιλότοι απαγορεύεται να 

συμμετέχουν σε δοκιμές φαρμάκων και όλα τα 

εμβόλια Covid-19 επιτράπηκαν με άδεια χρήσης 

έκτακτης ανάγκης. Η τελική φάση της δοκιμής 

ολοκληρώνεται φέτος.

Ο Κυβερνήτης Murdock εξέτασε επίσης τον αριθμό των αδειών πολλαπλών πληρωμάτων που εκδόθηκαν από τη ρυθμιστική αρχή της Αυστραλίας, την Αρχή Ασφάλειας της Πολιτικής Αεροπορίας (CASA). Έχουν την εξουσία να επιβάλλουν περιορισμούς στις άδειες πιλότων αεροπορικών μεταφορών (APTL). Η άδεια πολλαπλών πληρωμάτων περιορίζει τους πιλότους να λειτουργούν με πολλά μέλη πληρώματος και εκδίδεται όταν η ιατρική τους κατάσταση δείχνει πιθανότητα να καταστούν ανίκανοι κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η CASA παρακολουθεί και διαχειρίζεται την ιατρική πιστοποίηση και αδειοδότηση για όλους τους Αυστραλούς πιλότους. Τα δεδομένα για την 

ελευθερία της πληροφόρησης δείχνουν ότι υπήρξε 

μια άνευ προηγουμένου αύξηση 126% στους 

περιορισμούς.

Θα πίστευε κανείς ότι αυτό θα προκαλούσε μια σημαντική αναθεώρηση από την CASA, αλλά δεν θα κάνουν τίποτα ενώ ο παρατηρητής φαρμάκων της Αυστραλίας, η Διοίκηση Θεραπευτικών Αγαθών (TGA), εξακολουθεί να υποστηρίζει τον εμβολιασμό Covid-19 για όλους. Είναι μια περιστρεφόμενη πόρτα αποφεύγοντας την ευθύνη που είναι γνωστή σε όσους από εμάς ερευνούμε θέματα εμβολίων.

Ο Κυβερνήτης Murdock πιστεύει ότι η έλλειψη δράσης μπορεί να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα και λάβετε υπόψη ότι έχουμε δει πολλά αεροπλάνα να κάνουν αναγκαστικές προσγειώσεις λόγω ανικανότητας πιλότων. Είναι κατηγορηματικός και είπε: 

«Καταστροφές θα συμβούν και τόσο το ιπτάμενο 

προσωπικό όσο και το επιβατικό κοινό θα πεθάνουν 

χωρίς λόγο».



ΠΗΓΗ: https://www.conservativewoman.co.uk/pilot-warns-of-airline-industry-disaster-due-to-covid-vaccines/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:



ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ: Το CDC επιβεβαιώνει ότι 58,000παιδιά τραυματίστηκαν, 15,000 νοσηλεύτηκαν, 1,2 χιλιάδες έμειναν ανάπηροι και 163 πέθαναν τραγικά λόγω εμβολιασμού COVID-19 στις ΗΠΑ έως τον Οκτώβριο του 2022
https://expose-news.com/author/the-expose/



Το AfD διοργανώνει ένα συμπόσιο για τον κορωνοϊό - και κανείς δεν το αναφέρει. Εάν το ARD και το ZDF δεν αποδίδουν, γιατί να πληρώσουν καθόλου οι Γερμανοί θεατές;
https://weltwoche.ch/daily/die-afd-veranstaltet-ein-corona-symposium-und-keiner-berichtet-darueber-wenn-ard-und-zdf-nicht-liefern-warum-sollten-deutsche-zuschauer-ueberhaupt-zahlen/




Το CDC αναφέρει τη μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού βρεφικής θνησιμότητας σε 20 χρόνια
Η βρεφική θνησιμότητα στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 3% την περίοδο μεταξύ 2021 και 2022, με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Η περιορισμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και η οικονομική αστάθεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 μπορεί να έπαιξαν ρόλο, σύμφωνα με έκθεση του Εθνικού Κέντρου Στατιστικών Υγείας.
https://vigilantnews.com/post/cdc-reports-largest-infant-mortality-rate-increase-in-20-years?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B11%2F15%2F23%5D+%28655510267d0962077723888a%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ....
    Ο ΛΟΓΟΣ ............... Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό καί τρομακτικό μαζί!
    Εν ώρα πτήσεως ο πιλότος νά "αναχωρήσει"!
    Καί "νά πάρει μαζί του εκατοντάδες ΑΘΩΕΣ ψυχές"!
    Δέν θέλουμε καθόλου νά τό σκεπτόμαστε, αλλά όλοι εκείνοι (οι έχοντες καί μή έχοντες υπεύθυνες θέσεις καί πόστα) που πήραν στόν λαιμό τους τόσες καί τόσες αναρίθμητες ψυχές, τί απολογία τάχα θά δώσουν;
    Όχι εδώ, αλλά "ΕΠΑΝΩ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φοβερή η κλίμακα της καταστροφής στην υγεία πολύτιμων υγειών ομάδων επαγγελματιών σε νευραλγικές θέσεις.

    Με ένα-δύο τέτοια τραγικά δυστυχήματα θα πετύχουν έναν από τους ποικίλλους στόχους τους να διακοπούν και τα ταξείδια.

    Εκεί πάνω θα δώσουν σίγουρα λόγο και ουαί κι αλλοίμονό τους, καθώς αυτός που μια ζωή υπηρετούσαν οχι μόνο θα τους εγκαταλείψει αλλά μια θα τους χλευάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ!
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ (ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ) ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!
      ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!