Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Η ταινία του Σαββατόβραδου: "A Good American" ("Ένας καλός Αμερικανός") (ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ)

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Qg8iEnDmcpE&ab_channel=LaRouchePACVideos


https://www.acluok.org/en/news/william-binney-speak-digital-surveillance-and-democracy


Τι ακριβώς συνέβη στην NSA στον Bill Binney και την εξαιρετική ομάδα του.


Celia Farber
12 Νοεμβρίου 2023


Το έχω δει αυτό τρεις φορές - την πρώτη φορά όταν έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη, με τον Bill Binney και μερικούς από τους άλλους παρόντες σε μια συζήτηση πάνελ μετά.

Είναι ένας συντριπτικός πρόδρομος για «όλα» που επιφυλάσσονται για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους πολίτες τους.


Είναι κάτι που κάθε Αμερικανός πρέπει να παρακολουθήσει, και είναι πολύ απογοητευτικό, σε περίπτωση που εξακολουθείτε να γνωρίζετε ανθρώπους που πιστεύουν ότι η NSA «καταπολεμά την τρομοκρατία». (Και ξέρω ότι δεν το κάνει.)


Ο πατέρας μου ήταν στην NSA, ως μεταφραστής και αποκρυπτογράφος σοβιετικών στρατιωτικών μηνυμάτων, κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας. Αυτό συνέβη επειδή μιλούσε ρωσικά. Η ιστορία που μου είπε ήταν ότι ήταν απίστευτα ανιαρό, για να μην νομίζω ότι είχε συναρπαστικές ιστορίες κατασκοπείας να μου πει. Κάθε επικοινωνία, είπε, αφορούσε μικρές παραλλαγές στο ίδιο πράγμα: Ατελείωτες σειρές μεταφοράς πραγμάτων. Πήγε στους ανωτέρους του και προσπάθησε να τους πείσει ότι θα μπορούσαν να εκπαιδεύσουν έναν πίθηκο για να μεταφράσει αυτά τα καλώδια. 

Στην πραγματικότητα δεν ξέρω αν το εννοούσε κυριολεκτικά, αλλά είχε κάποια αφελή ιδέα για το πώς θα μπορούσε να γίνει είτε από έναν άνθρωπο είτε από πίθηκο που δεν μιλούσε καν ρωσικά, καθώς ήταν πάντα η ίδια μικρή χούφτα λέξεων. Απέρριψαν το σχέδιό του – τον ανάγκασαν να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά, δεν ξέρω για πόσο καιρό.

Αλλά παρέμεινε ερωτευμένος με την NSA που γνώριζε και είχε μια αστεία ατάκα. Ακούστε αυτό με νότια προφορά:

«Πίσω στην εποχή μου, ήταν μια όμορφη μικρή οργάνωση κατασκόπων», είπε. 

Με κάθε σοβαρότητα, αυτό που συνέβη στους ηρωικούς και λαμπρούς ανθρώπους αυτής της ταινίας – η τιμωρία τους επειδή ήταν εξαιρετικοί, επειδή εφηύραν το τέλειο εργαλείο για την ανίχνευση της «τρομοκρατίας» χωρίς να διακυβεύεται η ιδιωτική ζωή κανενός Αμερικανού πολίτη – είναι μια τραγωδία και ένα έγκλημα. Ένα άλλο έγκλημα, για το οποίο κανείς δεν τιμωρήθηκε.


Το 2020 άκουσα μια συνέντευξη με τον Bill Binney στην οποία περιέγραφε τον διαρκή βασανιστικό πόνο στα πόδια του (είναι διπλά ακρωτηριασμένος) την ακριβή ώρα κάθε βράδυ, όταν έσβηνε τα φώτα του. 


Συνέχισε περιγράφοντας πώς η σύζυγός του, την οποία είχε παντρευτεί πρόσφατα, ήταν ένα στοχοποιημένο άτομο και ήξερε πώς να τον σαρώσει για να ανακαλύψει εμφυτεύματα. 


Βρέθηκαν – στα πόδια του. Αλλά κανένας χειρουργός δεν ήταν πρόθυμος (ή ίσως ικανός) να τα αφαιρέσει. Νομίζω ότι τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι του έδωσαν τη βακτηριακή λοίμωξη που προκάλεσε τους ακρωτηριασμούς. Πιθανώς, κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης που προέκυψε, τα έβαλαν.


Ο Bill Binney είναι ένας πραγματικά μεγάλος Αμερικανός πατριώτης. Μόλις πήγα να ψάξω για τυχόν ενημερώσεις γι' αυτόν και βρήκα αυτή τη συνέντευξη πριν από πέντε μήνες, την οποία δεν έχω ακούσει ακόμα.


Φανταστείτε την κυβέρνησή μας να καταστρέφει ένα περιουσιακό στοιχείο όπως αυτό, έναν άνθρωπο τόσο λαμπρό, ο οποίος απέρριψε ακόμη και τους παχυλούς προϋπολογισμούς τους, και έκανε ό, τι έπρεπε να κάνει σε μια μικρή προσπάθεια. 

Η κυβέρνησή μας νοσεί μέχρι το μεδούλι. Αυτή είναι επίσης η ίδια ιστορία που βρήκα να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, στην αμερικανική «επιστήμη», στη μοριακή βιολογία: Καταστρέφουν το καλύτερο και προστατεύουν το χειρότερο.

Μια σημείωση καθώς παρακολουθείτε: Μπορεί να μην συμφωνείτε μαζί του για τα πάντα. Μην αφήσετε αυτό να επηρεάσει την έκπληξη ή τον θαυμασμό σας για την οδύσσειά του και την οδυνηρά κερδισμένη σοφία του.


Σχόλιο:

15 hrs agoLiked by Celia Farber

Το YouTube διέγραψε την ταινία, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν στο bitchute ΕΔΩ: 

A Good American, μία ταινία από τον Friedrich Moser

https://www.bitchute.com/video/TaVkv4FVuXcQ/

(διάρκεια: 1:36:14)

"A good American"

Μια ταινία του Friedrich Moser

Η ταινία "Ένας καλός Αμερικανός" είναι ένα συναρπαστικό ντοκυμανταίρ-θρίλερ για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα παρακολούθησης, τον λαμπρό εγκέφαλο πίσω από αυτό και πώς μια τέλεια εναλλακτική λύση στη μαζική παρακολούθηση καταστράφηκε από τη διοίκηση της NSA για χρήματα - τρεις εβδομάδες πριν από την 9/11.

Ο Bill Binney ήταν ένας λαμπρός κρυπτολόγος και μακροχρόνιος αναλυτής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), από το 1997 υπηρετώντας ως τεχνικός διευθυντής. Ο Binney ανέπτυξε ένα εξελιγμένο πρόγραμμα που ονομάζεται ThinThread για τη συλλογή δεδομένων ικανών να παρέχουν ενδείξεις, σε πραγματικό χρόνο, για πιθανές τρομοκρατικές απειλές.
https://agoodamerican.org

A Good American (2015)
Πώς μια ομάδα ειδικών κώδικα της NSA είχε την ευκαιρία να αποτρέψει την 9/11.
https://www.imdb.com/title/tt4065414







https://www.azquotes.com/author/39856-William_Binney


https://www.azquotes.com/quote/1556064

https://www.symphonyspace.org/events/vp-rescuing-the-republic-from-the-surveillance-state

https://m.facebook.com/libertyhq/photos/today-surveillance-world-expert-william-binney-submitted-evidence-to-the-draft-i/10153377884688660/

https://twitter.com/peterkofod/status/872098766261702659


https://www.dermottatlow.com/gallery/NSA-WHISTLEBLOWER-BILL-BINNEY/G0000atch2mj9KbU



ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/saturday-night-film-a-good-american?publication_id=257742&post_id=138795475&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΘΟΣ.
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΜΟ ΒΑΘΟΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, αν καταλάβαιναν δεν θα έστελναν συνδέσμους αντί για σχόλια κάτω από μια ανάρτηση και περισσότερο αναφέρομαι σε συγκεκριμένη περίπτωση... Δηλαδή, τι περίπτωση; ...περιστατικό. Σοβαρό, μάλιστα. (Χαχαχα!)

      Πάντως, έχει κι αυτό την κωμική του πλευρά. Μοιάζει με εκείνους τους μαθητές που μονίμως είναι εκτός θέματος....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!