Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Αυτή η ανησυχητική εφηβική υπερβάλλουσα θνησιμότητα εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/inquietant-exces-mortalite-jeunes-vaccins-covid

Τον Σεπτέμβριο, η France Soir δημοσίευσε ένα ενδιαφέρον άρθρο του Γάλλου φυσικού Jean-Noël Haas σχετικά με την υψηλή θνησιμότητα των εφήβων μετά τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.
Έχουμε μεταφράσει το άρθρο και με το παρόν φέρνουμε αυτό το κείμενο στην προσοχή σας. Καταρχάς, θα ήθελα να αναφερθώ στον αρχικό τίτλο "Cet inquiétant excès de mortalité chez les jeunes qui interroge sur la vaccination anti-Covid"-19". Albrecht Müller.

Η ανησυχητική υπερβάλλουσα θνησιμότητα των εφήβων εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19

Λουκ. 23,34       "Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς· οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι."

 

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2021, ο ιστότοπος EuroMomo έδειξε αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας στην ηλικιακή ομάδα 15-44 ετών, χωρίς να προκαλεί καμμία αντίδραση στην κοινή γνώμη. Το ινστιτούτο υποβαθμίζει το πρόβλημα επισημαίνοντας ότι ο υπολογισμός της αυξημένης θνησιμότητας από την πανδημία Covid δεν είναι πλέον αξιόπιστος επειδή το μαθηματικό μοντέλλο που χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη της θνησιμότητας δεν πληροί πλέον τις συνθήκες.



Για να γνωρίζω ακριβώς, σύμφωνα με τον στατιστικολόγο Pierre Chaillot, έχω αναπτύξει ένα πρόγραμμα για την ανάλυση του ποσοστού θνησιμότητας του γαλλικού πληθυσμού με βάση το μητρώο θανάτων που δημοσιεύεται μηνιαίως στις data.gouv.fr. 

Δεν θα υπεισέλθω στις λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα εδώ. Όσοι ακολουθούν τον Pierre Chaillot στο κανάλι Décoder l'éco θα είναι εξοικειωμένοι με τις διάφορες έννοιες που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα, ιδίως την τυποποίηση των θανάτων, η οποία καθιστά δυνατή την πεποίθηση για τα γηράσκοντα στοιχεία του πληθυσμού προκειμένου να ληφθούν συγκρίσιμα στοιχεία με την πάροδο των ετών.

Ο πηγαίος κώδικας του προγράμματος μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο GitHub και οποιοσδήποτε είναι εξοικειωμένος με τις δεξιότητες προγραμματισμού και στατιστικής μπορεί να τον ελέγξει, να τον τροποποιήσει και να υποβάλει διορθώσεις.

Όταν το πρόγραμμα ξεκινήσει για πρώτη φορά, κατεβάζει αυτόματα τα αρχεία καταγραφής θανάτου από τον ιστότοπο data.gouv.fr, καθώς και τα αρχεία πυραμίδας ηλικίας από τον ιστότοπο INSEE.

Με αυτό, το πρόγραμμα εισάγει τα δεδομένα σε μια βάση δεδομένων, υπολογίζει ετήσιες στατιστικές, ενσωματώνει μια ευθεία γραμμή στην καμπύλη θανάτου πριν από την πανδημία για να έχει τη δυνατότητα να προβλέψει αυξημένη θνησιμότητα σε σύγκριση με αυτό που αναμενόταν. Στο τέλος, τα αποτελέσματα συνοψίζονται σε ένα αρχείο Microsoft Excel με διαγράμματα.

Εδώ είναι το διάγραμμα που δημιουργεί το πρόγραμμα.


Εδώ βλέπουμε τον αριθμό των θανάτων που δίνεται με μπλε και με κόκκινο χρώμα, η πρόβλεψη βασίζεται σε γραμμική παλινδρόμηση κατά την προ-Covid περίοδο από το 2012 έως και το 2019.

Βλέπουμε ξεκάθαρα την αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας από το 2020 με την έναρξη της επιδημίας Covid και βλέπουμε επίσης ότι αυτή η αυξημένη θνησιμότητα συνεχίζεται και το 2022, παρ' όλο που η πανδημία έχει σχεδόν τελειώσει.

Αυτό συνάδει με τα ευρήματα του INSEE, το οποίο αναφέρει σε άρθρο 53.800 θανάτους περισσότερους από τους αναμενόμενους για το 2022: ακόμη υψηλότερη θνησιμότητα από ό, τι το 2020 και το 2021. Η αυξημένη θνησιμότητα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο, παρά τη διαφορετική μεθοδολογία, είναι η ίδια με αυτή που αναφέρεται στο πρόγραμμά μου.


Τώρα ας ενδιαφερθούμε για τους νέους. Μπορούμε να εισάγουμε δεδομένα στο πρόγραμμα για να φιλτράρουμε την ηλικιακή ομάδα 5 έως 40 ετών, για παράδειγμα, και μπορούμε επίσης να επιλέξουμε το εξάμηνο αντί για το έτος ως μονάδα χρόνου για να επιτύχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια.

Εδώ είναι η γραμμή εντολών: (?)

FrenchMortalityAnalyzer.exe εξέλιξη –MinAge 5 –MaxAge 40 –TimeMode Εξάμηνο.

Και εδώ είναι το αποτέλεσμα:


Τα έτη +0,0 αντιπροσωπεύουν το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Τα έτη +0,5 αντιπροσωπεύουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Αυτό είναι καθαρά μια σύμβαση σημειογραφίας.
Για παράδειγμα, το 2021.0 αντιπροσωπεύει το πρώτο εξάμηνο του 2021 και το 2021.5 αντιπροσωπεύει το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Εδώ είναι ο πίνακας από το 2020


Και τι βλέπουμε;

Το πρώτο εξάμηνο του 2020, δεν υπήρξε αύξηση της θνησιμότητας, παρ' όλο που βρισκόμαστε στη μέση του πρώτου κύματος Covid.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2020, δεν αυξήθηκε η θνησιμότητα ενώ βρισκόμαστε στη μέση του δεύτερου κύματος Covid.

Το πρώτο εξάμηνο του 2021, δεν υπήρξε αύξηση της θνησιμότητας, αν και η πανδημία Covid βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Αυτό δείχνει ότι ο Covid δεν είχε την παραμικρή επίδραση στη θνησιμότητα μεταξύ των ατόμων κάτω των 40 ετών και ότι το μοντέλλο πρόβλεψης θανάτων είναι έγκυρο. Ο αριθμός των θανάτων που εντοπίστηκαν είναι πολύ κοντά στον αναμενόμενο αριθμό.

Τι ακολουθεί;

Λοιπόν, όλα αλλάζουν

  • Δεύτερο εξάμηνο του 2021 περίπου 400 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι δείχνουν οι προβλέψεις, ενώ έχουμε προσαρμοστεί στην ήδη πολύ λιγότερο σοβαρή παραλλαγή Δέλτα και οι νέοι εμβολιάζονται μαζικά.
  • Το πρώτο εξάμηνο του 2022, περίπου 500 περισσότεροι θάνατοι από ό, τι δείχνουν οι προβλέψεις, αν και περάσαμε στην ακόμη λιγότερο σοβαρή παραλλαγή Omicron.
  • Δεύτερο εξάμηνο του 2022 περίπου 600 περισσότεροι θάνατοι από τους προβλεπόμενους, αν και η πανδημία έχει σχεδόν τελειώσει.
  • Το πρώτο εξάμηνο του 2023, υπήρχαν ακόμη 330 θάνατοι, μια προφανής μείωση, αν και εξακολουθεί να απαιτείται προσοχή καθώς δεν έχουν καταγραφεί ακόμη όλοι οι θάνατοι για αυτήν την περίοδο.

Πριν κάνουμε ένα σχόλιο, ας αναρωτηθούμε αν αυτή η αύξηση είναι σημαντική;

Για να γίνει αυτό, μπορούμε να εκτελέσουμε τον υπολογισμό στατιστικού σφάλματος, χρησιμοποιώντας τον τύπο τυπικής απόκλισης για την κανονική κατανομή:

Με ποσοστό θνησιμότητας (p) περίπου 0,2 ανά 1.000 για μισό χρόνο, με πληθυσμό περίπου 27.400.000 ατόμων για την ηλικιακή ομάδα 5 έως 40 ετών, βρίσκουμε μια θεωρητική τυπική απόκλιση περίπου 73 θανάτων.

Αν υπερθέσουμε την κανονική κατανομή, η οποία αντιστοιχεί σε τυπική απόκλιση 73 θανάτων, στον πραγματικό αριθμό θανάτων ανά εξάμηνο από το 2012, έχουμε το ακόλουθο ιστόγραμμα:


Η κανονική κατανομή με κόκκινο χρώμα και η πραγματική κατανομή με μπλε χρώμα. Βλέπουμε ότι όλα τα εξάμηνα που είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους πριν από το δεύτερο εξάμηνο του 2021 είναι καλά ομαδοποιημένα γύρω από την κανονική κατανομή, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν μόνο στατιστικές διακυμάνσεις. Αντίθετα, τα τελευταία τέσσερα εξάμηνα (δεύτερο εξάμηνο του 2021 και μετά) απέχουν πολύ. Η αύξηση της θνησιμότητας σε αυτά τα τέσσερα μισά χρόνια είναι στατιστικά σημαντική.

Και ποια είναι η πιθανότητα ότι αυτό συμβαίνει τυχαία;

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021, με αύξηση 400 θανάτων, αντιπροσωπεύει πενταπλάσια τυπική απόκλιση (400/75)

Με πιθανότητα 1 στα 1.744.278, πέντε φορές η τυπική απόκλιση είναι μια ένδειξη που καθιστά αυτούς τους αριθμούς εξαιρετικά σημαντικούς. Επιπλέον, αυτό συνέβη σε τέσσερα συνεχόμενα μισά χρόνια. Κάτι πραγματικά συνέβη. Αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.

Αλλά τι θα μπορούσε να είχε συμβεί; Τι μπορεί να άλλαξε το δεύτερο εξάμηνο του 2021; Τι άλλο, αν όχι το γεγονός ότι οι νέοι έχουν εμβολιαστεί μαζικά με εμβόλια κατά του Covid-19;

Εκτός από αυτό, δεν μπορώ να δω τίποτα άλλο.

Έχει ακούσει κανείς για μια νέα, πολύ πιο θανατηφόρα παραλλαγή Covid σε εφήβους που θα είχε εμφανιστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2021;

Έχει ακούσει κανείς για μια νέα συμφορά που έπληξε τους νέους που θα μπορούσε να εξηγήσει μια τέτοια αύξηση της θνησιμότητας;

Για όσους εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες, εδώ είναι ένας πίνακας από το INSEE.


Εδώ μπορείτε να δείτε την αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας μεταξύ 2020 και 2022 στις ηλικιακές ομάδες κάτω των 35 ετών.

Το αποτέλεσμα είναι λιγότερο ακριβές στο ότι η ανάλυση γίνεται ετησίως και κάνει το 2021 να φαίνεται ως έτος άρθρωσης, ενώ στην εξαμηνιαία ανάλυση, η αύξηση κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021 είναι ραγδαία.

Σας παραθέτω την τελευταία πρόταση αυτού του άρθρου: «Το 2022, τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα αυξήθηκαν στις ηλικίες 18-34 ετών (+12%, δηλαδή +109 άτομα). Ωστόσο, απέχουν πολύ από το να εξηγήσουν πλήρως την αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες, η οποία οφείλεται σε άλλους παράγοντες».

Έτσι, το INSEE σημειώνει αυτή την αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ των νέων, αλλά δεν δίνει καμμία εξήγηση για τις αιτίες – δεν θα λέγαμε ότι είναι ακριβώς πρόθυμο να βρει αυτούς τους περίφημους «άλλους παράγοντες»!

Αν αφήσουμε κατά μέρος τη σεμνοτυφία και το αίτημα για «πολιτική ορθότητα» του INSEE, με την ανάλυση που παρουσιάζεται εδώ, καταλήγουμε σε συνολικά 1.700 επιπλέον θανάτους στη Γαλλία στην ηλικιακή ομάδα 5 έως 40 ετών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου οφείλονται στον μαζικό εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το γεγονός ότι οι θάνατοι που οφείλονται σε παρενέργειες των εμβολίων είναι ορατοί στο συνολικό ποσοστό θνησιμότητας δεν έχει συμβεί ποτέ πριν στην ιστορία των εμβολιασμών και ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν το αναφέρουν είναι ακόμη πιο τρομακτικό.

Το 1976, μια μαζική εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης ακυρώθηκε στις ΗΠΑ απλώς και μόνο επειδή υπήρξαν 30 θάνατοι. Δυστυχώς, έχουμε βυθιστεί πολύ χαμηλά!

Σε όλα τα ζωντανά είδη, οι απόγονοι προτιμώνται συστηματικά για να εξασφαλίσουν την επιβίωση του είδους, ανεξάρτητα από το κόστος. Προφανώς, αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για τους ανθρώπους. Είμαστε σε θέση να θυσιάσουμε τη νεολαία προκειμένου να παρατείνουμε τη ζωή των ασθενών τελικού σταδίου κατά μερικούς μήνες.

Ένα είδος θυσίας που είναι άσκοπο, αφού ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 προστατεύει μόνο από σοβαρές μορφές και δεν εμποδίζει την περαιτέρω μετάδοση,

Εάν η μέση ηλικία θανάτων από Covid είναι 81 έτη και το προσδόκιμο ζωής είναι 83 έτη, μπορούμε να λάβουμε υπόψη τα εξής:

Εάν πεθάνετε στην ηλικία των 20 ετών, θα χάσετε 63 χρόνια προσδόκιμου ζωής και θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας που θα σας κλαπούν. Εάν πεθάνετε στην ηλικία των 81 ετών, θα χάσετε δύο χρόνια από το προσδόκιμο ζωής σας. Έτσι, ένας 20χρονος νεκρός μετράει 30 φορές περισσότερο από έναν 81χρονο νεκρό.

Θα το αφήσω σε εσάς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Φανταστείτε ότι στο τέλος της ζωής σας είστε αντιμέτωποι με την επιλογή να θυσιάσετε τους απογόνους σας για να μπορέσετε να ζήσετε μερικούς ακόμη μήνες ή να θυσιάσετε τον εαυτό σας για να μπορέσουν να ευδοκιμήσουν οι απόγονοί σας; Τί θα επιλέγατε;

Λοιπόν, οι υγειονομικές αρχές και η 

κυβέρνηση έχουν αποφασίσει στη θέση 

σας. Αυτό σημαίνει ότι επέλεξαν να 

θυσιάσουν τους απογόνους τους!




ΠΗΓΗ: https://www.nachdenkseiten.de/?p=106357


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤOΚOΛΛΑ ΤΩΝ ΣOΦΩN ΤΗΣ ΣIΩN...NΟΜIΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕPΟ ΕIΔΟΣ ! !

    ΒΙΝΤΕΟ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ..........ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑΕΙ......

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/11/blog-post_80.html?m=1

    ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
    ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΜΑΣ...
    Νομιζαν....
    Νομιζαν...
    ΑΜ ΔΕ..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ...ΕΔΩ
    👇
    https://www.pronews.gr/thriskeia/541014_tha-tromaxete-deite-ti-anaferoyn-ta-protokolla-ton-sofon-tis-sion-gia/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. WARREN BUFFETT PREDICTS NEW PANDEMIC WORSE
    THAN COVID

    https://twitter.com/iluminatibot/status/1723751096168874223

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!