Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΡΑΝΟΙΑ - ΕΠΑΝΑΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡIΑΣ: ΟΙ «ΜΑΥΡΕΣ» ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


Μα τί ιδιαίτεροι που είναι αυτοί οι Βρετανοί!  (Εικόνα: AUF1)


Από τον Daniel Matissek

8 Νοεμβρίου 2023

Η πολιτικά ορθή ιδεολογία δεν περιορίζεται στην καταστροφή του παρόντος. Όπως όλα τα ολοκληρωτικά πρότυπα σκέψης, θέλει επίσης να χειραγωγήσει το παρελθόν: Στη Μεγάλη Βρετανία, ένας από τους πρωτοπόρους αυτής της αυταπάτης, ένα παιδικό πρόγραμμα του BBC ισχυρίζεται σοβαρά ότι οι «αρχικοί Βρετανοί» ήταν μαύροι από τη Λίθινη Εποχή.
Δεν είναι η μόνη ιστορική ανατροπή συμβατή με υπολογιστή.

Επιπλέον, το νεαρό κοινό μαθαίνει στην έκθεση ότι στη μάχη του Hastings, η οποία οδήγησε στην κατάκτηση της Αγγλίας από τους Νορμανδούς το 1066, ένας αριθμός μαύρων είχε πολεμήσει σε αυτήν. «Μπορεί να μην σας το είπαν, αλλά είμαστε εδώ από την αρχή», τραγουδά ένας χαρούμενος νέγρος στα παιδιά.


Οι μαύροι ως πραγματικοί φορείς του πολιτισμού της Ευρώπης;

Κατά τη διάρκεια της αντιαποικιακής αυταπάτης, οι λευκοί δεν πρέπει μόνο να δυσφημιστούν ως αιώνια ρατσιστικά και  βάναυσα κτήνη που έχουν καταπιέσει τον μισό κόσμο· αντιστρόφως, οι μαύροι πρέπει επίσης να απεικονίζονται ως οι πραγματικοί φορείς του πολιτισμού της Ευρώπης. Αυτές οι εξωφρενικές ανοησίες διαδίδονται εις βάρος των βρετανών που πληρώνουν τα τηλεοπτικά τέλη.

Επίσης, στο BBC υπήρχε ήδη ένας «Μήνας Μαύρης Ιστορίας», ο οποίος ήθελε να μεταδίδει όσο το δυνατόν περισσότερες ψευδείς επιρροές των μαύρων στη βρετανική ιστορία. Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι Ρωμαίοι, οι οποίοι κυβέρνησαν τη Βρετανία για αιώνες, άφησαν ελάχιστα γενετικά σημάδια στον κελτικό-γερμανικό πληθυσμό - πόσο μάλλον στους λίγους μαύρους που έφεραν μαζί τους.


Θετική ρατσιστική εμμονή με το χρώμα

Τον 18ο αιώνα, το ποσοστό του πληθυσμού των νεγροειδών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν μικρότερο από 0,2%. Αυτό δεν αυξήθηκε μαζικά μέχρι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, στη νέα θετική ρατσιστική εμμονή με το χρώμα μετά το "Black Lives Matters", αυτή η αύξηση θεωρείται ένα τεράστιο πολιτιστικό επίτευγμα - τόσο τεράστιο που τώρα γράφεται πίσω στο μακρινό παρελθόν.

Αλλά όχι μόνο το BBC, αλλά και άλλες βρετανικές παραγωγές βιάζουν αδίστακτα την ιστορία: Στη μίνι σειρά ενός συνδρομητικού καναλιού, η Anne Boleyn, η δεύτερη σύζυγος του βασιλιά Henry VIII που εκτελέστηκε το 1536, ενσαρκώθηκε από τη ΜΑΥΡΗ (!!!!!) ηθοποιό Jodie Turner-Smith. Με αυτή την αντιπραγματική επανάληψη, ο στόχος ήταν να «σπάσει τις συμβάσεις» και να αφηγηθεί τη μοίρα της Boleyn «υπό ένα νέο, φεμινιστικό φως», ανέφεραν οι δημιουργοί.


Anne Boleyn (Πηγή εικόνας: 
https://www.hevercastle.co.uk/visit/hever-castle/timelines/anne-boleyn-timeline/)

Η Jodie Turner Smith που ενσάρκωσε την Anne Boleyn. Χμμμμμμ!.....

Πηγή εικόνας: https://www.vogue.co.uk/fashion/article/jodie-turner-smith-fashion-awards-host-2022


Πολιτιστικός μαρξιστικός βιασμός της ιστορίας

Αυτό θα ήταν τόσο παράλογο όσο να απεικονίσει κανείς τον Νέλσον Μαντέλα από έναν Ιάπωνα. Το γαλλικό κλασσικό έργο "Οι Τρεις Σωματοφύλακες" έχει επίσης παραμορφωθεί στο βρετανικό στυλ. Εδώ ο κύριος χαρακτήρας, ο D' Artagnan, έπρεπε να παιχτεί από έναν μαύρο ηθοποιό.

Ωστόσο, ο πολιτιστικός μαρξιστικός βιασμός της ευρωπαϊκής ιστορίας δεν λαμβάνει χώρα μόνο στη βιομηχανία του θεάματος. Ακόμη και στον επιστημονικό τομέα, ιδιώτες μελετητές και 'woke' ερευνητές προσπαθούν να δημιουργήσουν και να αξιώσουν ως αληθινό ένα παρελθόν που είναι εγγυημένο ότι δεν έχει συμβεί ποτέ.


Και ο Αννίβας ήταν επίσης νέγρος;!

Ακόμη και ο Ludwig van Beethoven λέγεται ότι κατάγεται από μαύρους σκλάβους. 😂😂😂😂😂 

Ludwig von Beethoven

(χμμμμ!... όντως ...μαυροφέρνει κάπως με .... σβηστά φώτα)

Πηγή εικόνας: https://www.oberlin.edu/news/campus-honors-beethoven-singularly-oberlin-fashion

Και ο Καρχηδόνιος στρατηγός Αννίβας - ένας θρύλος της αρχαίας στρατιωτικής ιστορίας φοινικικής καταγωγής - υποτίθεται ότι ήταν επίσης μαύρος, αν και δεν υπάρχουν τα παραμικρά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή τη θέση.

Αννίβας, Πηγή εικόνας: https://carthagemagazine.com/hannibal-barca/


Με αυτόν τον τρόπο, η πραγματική ιστορία διαστρεβλώνεται σπασμωδικά με ψευδοεπιστημονικές μεθόδους και προσαρμόζεται σε αυτό που προηγουμένως είχε ειπωθεί ως ψέμμα σε ταινίες και σειρές από παραληρηματικούς εμμονικούς της νέας θεωρίας των χρωμάτων. Με αυτή την παραφροσύνη, η σκηνή της λεγόμενης "Woko Haram" ασκεί τον ίδιο εθνορατσισμό που ασκεί ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, για παράδειγμα, όταν διαδίδει τον παράλογο ισχυρισμό ότι η Αμερική δεν ανακαλύφθηκε από τον Κολόμβο το 1492, αλλά από τους μουσουλμάνους το 1178.


Η μειωμένη γενική εκπαίδευση το καθιστά δυνατό

Ο πραγματικός στόχος είναι ότι ο,τιδήποτε λευκό πρέπει να διασυρθεί και κατά προτίμηση να εξαλειφθεί. Το 'Wokism' είναι μέρος ενός γιγαντιαίου πολιτιστικού προγράμματος εξάλειψης και επανεκπαίδευσης - το οποίο, μοιραία, μπορεί ακόμη και να πετύχει.

Για δεκαετίες, η γενική ιστορική-πολιτιστική εκπαίδευση σε όλες τις δυτικές χώρες έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που ένα μεγάλο μέρος του νεώτερου κοινού πιθανότατα δεν συνειδητοποιεί πλέον πόσο γκροτέσκα είναι η ιδέα μιας μαύρης αγγλικής βασίλισσας τον 16ο αιώνα.



https://tenor.com/el/view/insanity-day-go-crazy-emoji-gif-14637436



ΠΗΓΗ: https://ansage.org/umfaerbung-der-geschichte-europas-schwarze-wurzeln/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΚΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 'GO CRAZY', ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!
    ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ, Η ΙΣΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ.
    ΟΧΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΩΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΜΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!