Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Πανεπιστήμιο Oldenburg - Δοκιμαστικό μάθημα στην ... πορνεία!


Το "Φεμινιστικό Τμήμα" προωθεί τη σεξουαλική εργασία και δίνει συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε το επάγγελμα.


Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στην κοινωνία μας λαμβάνουν όλο και πιο παράλογες διαστάσεις. Από τη μία πλευρά, το κοκκινοπράσινο zeitgeist επικρίνει έντονα την πορνεία και ζητά την απαγόρευσή της, ακολουθώντας το παράδειγμα της Σουηδίας. Από την άλλη, η πορνεία προωθείται μαζικά στα πανεπιστήμια, τα οποία κυριαρχούνται πλήρως από το κοκκινοπράσινο πνεύμα – όπως έμαθα τώρα χάρη σε μια επιστολή του αναγνώστη μου Peter Weber. Μου έστειλε έναν σύνδεσμο σε ένα άρθρο στην Die Welt που βρίσκεται πίσω από ένα paywall. Τίτλος: «Σε αυτό το πανεπιστήμιο, συνιστάται στις φτωχές φοιτήτριες να προσφέρουν "σεξουαλική εργασία"». (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

«Πολλοί φοιτητές στη Γερμανία ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Αντί να ζητούν πολιτικές για να αλλάξει αυτό, ορισμένες φεμινίστριες υποστηρίζουν την πώληση του γυναικείου σώματος ως πηγή εισοδήματος και "χειραφέτησης"», αναφέρει το άρθρο. 

Και συνεχίζει: «Το Φεμινιστικό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Oldenburg σχεδιάζει ένα εργαστήριο για τις 12 Ιανουαρίου 2024 με τίτλο "Πώς να πουλήσετε σεξ στο διαδίκτυο (γρήγορα)». How to Sell Sex Online (Fast)‘.“ Στα γερμανικά: Wie man (schnell) Sex verkaufen kann.

Στο κείμενο της ανακοίνωσής τους σε αντίστοιχη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, οι διοργανωτές «δεν διστάζουν ιδιαίτερα όσον αφορά την πρόθεση και τον προσανατολισμό αυτής της εκδήλωσης», όπως διαγιγνώσκει η «Welt»: «Πρόκειται για τα βασικά της σεξουαλικής εργασίας, με έμφαση στην πορνογραφία και όλα όσα τη συνοδεύουν. Από τις απαιτήσεις ρύθμισης έως τους φόρους και τα νομικά ζητήματα, θα βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σ α ς (!!!!!;;) εδώ.

Συνεχίζει, σε στυλ 'woke': «Ο/Η/Το (κ.α.) Hendrik (όλες οι αντωνυμίες) σε παίρνει μαζί του στο "Behind the scenes" και μοιράζεται γνώσεις για το OnlyFans and Co». Μεταφρασμένο στα γερμανικά: Ο Hendrik, ο οποίος μπορεί να προσφωνηθεί ως "αυτός", "αυτή" και επίσης ως "αυτό", σας μεταφέρει στα παρασκήνια και εξηγεί επίσης την τεχνογνωσία για τον ιστότοπο, όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στέλνοντας αποκαλυπτικές και πορνογραφικές φωτογραφίες σε θαυμαστές.

«Ο Hendrik είναι αυτοαπασχολούμενος ως δημιουργός μερικής απασχόλησης από το 2008: είτε μπροστά, πίσω ή δίπλα στην κάμερα, ως μοντέλλο κάμερας, για ηχογραφήσεις και ανάθεση εργασιών. Μια διάλεξη στη γερμανική ομιλούμενη γλώσσα με παρεμβολές στην αγγλική ομιλούμενη γλώσσα», συνεχίζει η σελίδα ανακοίνωσης. Η «Welt» γράφει: «Η διάλεξη δεν αφορά επομένως μια συζήτηση και κριτική της εκμετάλλευσης στην πορνεία, η οποία υπάρχει σε αυτόν τον κλάδο. Αντίθετα, η περίληψη, σε συνδυασμό με τον τίτλο, διαβάζεται ως φυλλάδιο που προορίζεται να εξηγήσει την παραγωγή πορνογραφικού περιεχομένου και να δώσει στους συμμετέχοντες μια κατανόηση των δυνατοτήτων της οριζόντιας βιομηχανίας.

Με άλλα λόγια, όπως και σε άλλες εκδηλώσεις οι εκπρόσωποι ενός ευρέος φάσματος επαγγελμάτων, από γιατρούς έως δικηγόρους και καλλιτέχνες, στα πανεπιστήμια φέρνουν το επάγγελμά τους πιο κοντά στους φοιτητές και το προωθούν, αυτό γίνεται εδώ για την πορνεία: παρουσιάζεται ως ένα ελκυστικό επάγγελμα για το οποίο αξίζει να αγωνιστούμε. Ένα είδος ημέρας γευσιγνωσίας πορνείας στο πανεπιστήμιο.

«Η εξύμνηση της «σεξουαλικής εργασίας» ως ενός περιστασιακού και φεμινιστικού τρόπου για να κερδίσεις χρήματα, ενώ ταυτόχρονα παίρνεις χρήματα από τους κυρίως άνδρες πελάτες, φαίνεται σε αυτή τη σφαίρα να είναι άκριτα επιθυμητή και αυτονόητη. Αυτό θα πρέπει να είναι τρομακτικό», λέει η Die Welt.

Αλλά ο αναγνώστης μου Peter Weber δεν αφαιρεί στο ελάχιστο από την φρίκη της εφημερίδας. «Οι γυναίκες πουλάνε τον εαυτό τους σε όλο τον κόσμο. Και αυτές οι παρανοϊκές φεμινίστριες στα πανεπιστήμια είναι μόνο ένας αμελητέα μικρός αριθμός. Το πρόβλημα είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία το αντιλαμβάνονται και το αναφέρουν μέχρι και η τελευταία ανηθικότητα και διαστροφή να γίνει μέρος της "κουλτούρας" μας ως κανονικότητα», γράφει.

Το πραγματικό πρόβλημα, είπε, είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, «τα οποία προσποιούνται ότι επικρίνουν αυτή την εξέλιξη, αλλά στην πραγματικότητα την προωθούν».

Η πορνεία και η πορνογραφία υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι περιθωριακά φαινόμενα της κοινωνίας, σύμφωνα με τον Weber: «Μόνο μέσω του γεγονότος ότι τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης του "ποιοτικού Τύπου" γράφουν γι' αυτά, αυτά τα ζητήματα απογυμνώνονται πλέον από ταμπού, παίρνουν την επίσημη σφραγίδα "εντάξει" και γίνονται μαζικό φαινόμενο. Το ίδιο συνέβη και με την ομοφυλοφιλία. Η «Μεγάλη Ομοφυλοφιλία» (Akif Pirinçci) οφείλεται στα μέσα ενημέρωσης».

Σκληρό.

Και προκλητικό.

Αλλά, άρα γε, ο Peter Weber είναι τόσο λάθος;


σσ. Στο Παν/μιο του Oldenburg το παραπάνω ερμηνεύεται κάπως...πιο κυριολεκτικά...

Πηγή εικόνας: https://medium.com/@sneurgaonkar/your-college-degree-is-shit-7612bf577ccb



... με εξαίρεση το Oldenburg, όπου θα αποφοιτούν άλλου είδους επαγγελματίες...
http://snappyshit.blogspot.com/2012/04/problem-with-leaving-cert-critical.html





ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/prostitutions-schnupperstunde-an-universitaet-oldenburg/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!