Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Playboy Mansion & Epstein Island - Συστήματα σηράγγων και κρυφές κάμερες. Εγχειρίδια σχεδιασμένα για να εκβιάζουν και να εξαναγκάζουν.

https://www.vanityfair.com/news/2019/07/horrors-of-jeffrey-epstein-private-island


Πώς το Playboy Mansion και το νησί Epstein χρησιμοποίησαν ένα εγχειρίδιο σεξ, κρυφές κάμερες, τούνελ και εκβιασμούς για να βάλουν τον κόσμο υποχείριο μιας κρυφής κλίκας.

Πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι η CIA ασχολείται με τον εκβιασμό για πολύ περισσότερο από το νησί Epstein. Στον απόηχο των πρόσφατων ισχυρισμών του P Diddy για επίθεση, αποφάσισα να ξεθάψω αυτό που βρήκαμε πάνω του πριν από πολλούς μήνες.



Ο παρακδόρος του Hefner:

«Ο Hefner μαγνητοσκοπούσε τα πάντα στην κρεββατοκάμαρά του και πολλούς άνδρες, σταρ και αθλητές που έκαναν σεξ με αυτά τα κορίτσια. Τις περισσότερες φορές ο Hefner δεν συμμετείχε ποτέ. Θεωρούσε τον εαυτό του σκηνοθέτη. Δεν ήθελε να είναι στις κασέττες. Ήθελε αυτά τα κορίτσια μαζί με τους αστέρες. Μπορείτε να φανταστείτε, αφού είχε όλες αυτές τις κασέττες, τι δύναμη είχε πάνω σε αυτούς τους άνδρες;»


Πρώην λαγουδάκι του Playboy:

«Είχε κασέττες με όλους».

Κάντε κλικ στην επιλογή Εικόνα για πλάνα βίντεο (εντός του συνδέσμου)



Το πρώην θύμα του Epstein δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Epstein είχε εκτεταμένη επιτήρηση μέσα στο σπίτι του, η οποία περιελάμβανε μικροσκοπικές κάμερες με οπές. Φανταστείτε πόσο εκβιασμό θα μπορούσε να διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά αν οι άνθρωποι στους οποίους διακινούσε δεν γνώριζαν καν για αυτές τις κάμερες. Βλέπετε τις ομοιότητες μεταξύ του Playboy Mansion και του Epstein; Γιατί θα έπρεπε.

«Κοίταξα τις κάμερες και είδα: Τουαλέτα, τουαλέτα, κρεββάτι, κρεββάτι, τουαλέτα, κρεββάτι... Ήταν ολοφάνερο ότι παρακολουθούσαν ιδιωτικές στιγμές».


(βίντεο εντός του συνδέσμου)


Όχι μόνο ο Epstein είχε εκτεταμένες κασέττες για κάθε άτομο στο οποίο διακινούσε, αλλά είχε ένα υπόγειο σύστημα σηράγγων στο νησί Epstein και στο Zorro Ranch του που βρίσκεται στο Νέο Μεξικό. Για ποιο λόγο χρησιμοποιούσε αυτές τις υπόγειες σήραγγες; Νομίζω ότι μπορείτε να φανταστείτε πόσο σκοτεινή είναι αυτή η τρύπα του λαγού...


Η Sun ανέφερε ότι «Όλες οι κατοικίες του Epstein είχαν αυτά τα μηχανικά δωμάτια και συστήματα σηράγγων. Το ξέρω αυτό επειδή μου το είπε ο Epstein. Αυτά τα δωμάτια ήταν τεράστια, μεγαλύτερα από τα σπίτια. Δεν έχω ιδέα γιατί κάποιος χρειάζεται τόσους πολλούς υπολογιστές σε ένα δωμάτιο. Υπήρχαν κάμερες pinhole για να καταγράφουν τα πάντα σε κάθε κτήμα. Οι κάμερες ήταν πανταχού παρούσες. Δεν μπορούσες να τα δεις αν δεν σου τα έδειχναν».

https://www.the-sun.com/news/3865943/epsteins-zorro-ranch-had-computer-rooms-the-size-of-houses/



Υπήρχαν φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο Jack Nicholson και ο Warren Beatty είχαν υπόγειες σήραγγες που συνέδεαν τα σπίτια τους με το Playboy Mansion. Μετά από περαιτέρω έρευνα, φαίνεται ότι αυτές οι φήμες μπορεί να ήταν αληθινές. Κάποιοι λένε ότι οι σήραγγες καλύφθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980.








Αλλά δείτε αυτό, ο άνθρωπος που μόλις κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, ο P Diddy είχε ένα σπίτι που είχε μια υπόγεια σήραγγα. Ναι, με ακούσατε σωστά και ήταν γείτονας στο Playboy Mansion. Φαίνεται ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν πράγματα να κρύψουν, δεδομένου ότι τους αρέσει να συγκεντρώνονται σε σκοτεινά μέρη.





Θα νομίζετε ότι το επινοώ, αλλά λίγο πριν συλληφθεί ο Epstein, έστειλε ένα φορτηγό γεμάτο τσιμέντο αξίας 100 χιλιάδων δολλαρίων στο νησί του και άρχισε να καλύπτει αποδεικτικά στοιχεία. Τι γέμιζε με το τσιμέντο; Θα σας έλεγα ότι ήταν, στην πραγματικότητα, κάποιο είδος συστήματος σήραγγας κρυμμένο κάτω από το ναό στην κορυφή. Τι έκαναν εκεί από κάτω; Λίγοι πιθανότατα γνωρίζουν.



Μπορείτε να δείτε καθαρά τα χαρακτηριστικά του υπόγειου συστήματος σηράγγων του Epstein από τα πλάνα που έχουμε. Θυμηθείτε ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να ισχυριστούν ότι αυτός ο απόκρυφος ναός ήταν στην πραγματικότητα απλώς ένα γυμναστήριο όπου γυμνάζονταν. Αφήστε το. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχα σε αυτή τη συγκάλυψη. Τι έκρυβε το νησί; Τι έκαναν;







Χρησιμοποίησε ο Epstein ένα παρόμοιο εγχειρίδιο με τον Hugh Hefner και αν ναι, ποιος δημιούργησε αυτό το εγχειρίδιο για αυτούς; Είναι απλώς γρανάζια σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο; Το σεξ είναι ένα ισχυρό κίνητρο. Ένας τρόπος για παγίδας για να προσελκύσει ανθρώπους. Για να τα θέσετε υπό από τον έλεγχό σας. Τι γίνεται αν και οι κυβερνήσεις ήταν μέσα σε αυτό;


Θυμηθείτε αυτό, ο Acosta ρωτήθηκε αν ο Epstein ήταν πράκτορας πληροφοριών αφού ο Jeffrey είχε λάβει μια συμφωνία και σίγουρα δεν μπορούσε να αρνηθεί τέτοιες κατηγορίες.

Στην πραγματικότητα, είπε, «Υπήρξαν αναφορές για το σκοπό αυτό (ότι ο Epstein ήταν ένα περιουσιακό στοιχείο των μυστικών υπηρεσιών)».

Η αλήθεια είναι ότι ο Epstein ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και οι δικές μας κυβερνήσεις είναι συνένοχες στην εμπορία ανθρώπων. Ίσως ο ίδιος ο Hefner να ήταν ένα περιουσιακό στοιχείο των μυστικών υπηρεσιών, δεδομένου ότι χρησιμοποιούσε ένα εξαιρετικά παρόμοιο εγχειρίδιο με τον Epstein.




(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Ήθελα να δω αν θα μπορούσα να βρω δεσμούς με τον Hefner και τη CIA. Για αρχή, ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Ιλλινόϊς στο Σικάγο. Μερικοί αξιοσημείωτοι απόφοιτοι περιλαμβάνουν τον Hugh με το Playboy και δύο από το YouTube.

Λοιπόν, φαίνεται ότι υπήρχαν κάποιοι δεσμοί που είχαν σχηματιστεί μεταξύ της UIC και της CIA. Τώρα αυτό είναι πρόσφατο, αλλά λέει ότι θα προωθήσει τη συνεργασία, υπονοώντας μια ιστορία.







Βρήκα επίσης μερικούς ενδιαφέροντες δεσμούς με τον Hefner και μια εταιρεία που συνδέεται με το Twitter και το Facebook (φτιαγμένη από τη CIA).



Εταιρεία μετοχών Rizvi Traverse Management ..







Το 2011, ο Rizvi Traverse πήρε την Playboy Enterprises ιδιωτική, αλλά αυτό που ήταν πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Hefner δεν κράτησε πολλά χρήματα για τον εαυτό του. Είναι σχεδόν σαν να ήταν απλώς μια απλή μαριονέτα σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο, δεδομένων των στενών δεσμών των εταιρειών με το Facebook και το Twitter ...



Επιστροφή στον γείτονα της έπαυλης του Playboy, P Diddy. Η Rachel Chandler είναι διαβόητη για τη σύνδεσή της με το νησί Epstein. Πολλοί λένε ότι ήταν η «χειριστής» για πολλές από τις φτωχές χαμένες ψυχές που διακινούνταν από τους ψηφοφόρους της. Η Rachel φέρεται να απεικονίζεται εδώ στο Lolita Express με κανέναν άλλο από τον πρόεδρο Bill Clinton, έναν συχνό επιβάτη με προορισμό το εν λόγω νησί.




Εδώ αναφέρει τον φίλο του Leonardo Dicaprio και πώς απολαμβάνει να πηγαίνει στην Καραϊβική... Σας χτυπάει καμπανάκι η Καραϊβική; Γιατί ναι, εκεί ακριβώς βρισκόταν το νησί Epstein.





Ο Diddy γείτονας στην έπαυλη Playboy και συχνός επισκέπτης στην Καραϊβική. Ποιο νησί όμως; Νησί του Αγίου Βαρθολομαίου.



Απόσταση από τον Άγιο Ιάκωβο στον Άγιο Βαρθολομαίο.



Οι παγίεδες φαίνεται να ευδοκιμούν στο σκοτάδι και στην απομόνωση, όπως στα νησιά και στο σκοτάδι. Σήραγγες και μυστικότητα. Εμείς οι άνθρωποι αξίζουμε να μάθουμε την αλήθεια και να μάθουμε τι συνέβη σε αυτό το νησί και ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Μια μέρα αυτή η αλήθεια θα βγει για να τη δει ο κόσμος.

«Γιατί δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο που δεν θα αποκαλυφθεί και τίποτα κρυμμένο που δεν θα γίνει γνωστό ή δεν θα αποκαλυφθεί».






ΠΗΓΗ: https://pepelivesmatter.substack.com/p/playboy-mansion-and-epstein-island?publication_id=990855&post_id=138972139&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΑ.
    ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΑΧΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκέτο 'σόκ'!
    Δέν υπάρχουν λόγια.
    Μιλάμε ξεκάθαρα καί μόνο γιά ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
    Καί νά γλυτώσουν τήν ανθρώπινη τιμωρία, τούς αναμένει η "άλλη" που είναι πολύ σκληρότερη καί αυστηρότερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!