Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Πάνω από όλα να είναι 'queer': Η οργάνωση για την ενδομητρίωση τοποθετεί τρανς γυναίκα επικεφαλής!


«Μια προσβολή για τις γυναίκες, μια απολύτως σοκαριστική υποψηφιότητα»

Από τον Daniel Weinmann

Κάθε χρόνο, εκτιμάται ότι 40.000 γυναίκες μόνο στη Γερμανία διαγιγνώσκονται πρόσφατα με ενδομητρίωση. 
Είναι ένα από τα πιο κοινά παράπονα των γυναικών και όμως είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητο. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει ακόμη τελική θεραπεία. Συνήθως χρειάζονται αρκετά χρόνια από τα πρώτα συμπτώματα μέχρι τη διάγνωση.

Στην ενδομητρίωση, ιστός που μοιάζει με την επένδυση της μήτρας αναπτύσσεται σε άλλα σημεία, όπως οι ωοθήκες και οι σάλπιγγες, αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία σε όλη την κοιλιά. Ακόμη και τα έντερα ή ακόμα και οι πνεύμονες μπορούν να επηρεαστούν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονο πόνο και να επηρεάσει τη γονιμότητα. Σύμφωνα με τους "γυναικολόγους στο διαδίκτυο", είναι μια από τις πιο κοινές γυναικολογικές παθήσεις.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Endometriosis South Coast ιδρύθηκε το 2019 στο Hampshire του Ηνωμένου Βασιλείου,  και δεσμεύεται να υποστηρίξει «ανθρώπους» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) που έχουν διαγνωστεί με ενδομητρίωση. 
Η λέξη «γυναίκες» δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται – ακόμη και με κίνδυνο ότι η λέξη «άνθρωπος» σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να προκαλέσει περιφρόνηση και γελοιοποίηση παγκοσμίως.


Έχουν απωλέσει κάθε λογική
Από την άλλη, υπάρχει σίγουρα χειροκρότημα από της 'woke' κοινότητας. Επίσης, προς ικανοποίση της 'woke' κουλτούρας, φυσικά, η νέα πρόεδρος δεν είναι μία ξεκάθαρα βιολογική γυναίκα αλλά μία τρανσέξουαλ "γυναίκα", ονόματι Steph Richards.


Η κριτική προς τον μη κερδοσκοπικού οργανισμού δεν άργησε να έρθει. Η Jeannette Towey (https://twitter.com/CforWomenUK/status/1724424925098770772), 66 ετών, η οποία πάσχει από ενδομητρίωση από την ηλικία των 15 ετών και είχε πέντε αποβολές εξαιτίας αυτού, δήλωσε ότι ήταν «αηδιασμένη» από αυτήν την τοποθέτηση.

Η μητέρα δύο παιδιών, από το Crowborough του Ανατολικού Σάσσεξ, της οποίας η κόρη πάσχει επίσης από την ασθένεια, δήλωσε: «Το να διορίσεις κάποιον σαν αυτόν να εργαστεί για μια φιλανθρωπική οργάνωση ενδομητρίωσης είναι μια προσβολή πέρα από κάθε σύγκριση. Είναι φρικτό. Ποτέ δεν πίστευα ότι μια φιλανθρωπική οργάνωση για την ενδομητρίωση θα υπέκυπτε σε αυτού του είδους την τρελλή ιδεολογία».

Η διευθύντρια των «Συντηρητικών για τις Γυναίκες», Caroline Ffiske, από την άλλη πλευρά, έμεινε «έκπληκτη», σύμφωνα με την «Daily Mail» (https://www.dailymail.co.uk/health/article-12742595/Outrage-charity-womens-condition-appoints-trans-woman-CEO.html). Αυτός ο διορισμός αποτελεί προσβολή για τις γυναίκες. Πρόκειται για μια απολύτως σοκαριστική υποψηφιότητα. Η δυσπιστία και η απελπισία βασιλεύουν σε όλη την κοινότητα. Έχουν «χάσει το μυαλό τους».

Κοροϊδία των γυναικών που υποφέρουν
Ένα χαστούκι στο πρόσωπο κάθε πληγείσας γυναίκας: το νέο «αφεντικό» της οργάνωσης για την ενδομητρίωση της Νότιας Ακτής είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τα τρανς άτομα μπορούν να αλλάξουν το βιολογικό τους φύλο «λίγο» και καυχιόταν ότι διαχειρίζεται ένα «προστατευμένο μέρος» όπου οι άνδρες μπορούν να ντύνονται κρυφά ως γυναίκες, ακόμη και ως «μαθήτριες», σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. Η ίδια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, το κόστος της οποίας υπολόγισε σε 30.000 λίρες.

Όχι λιγότερο ανατριχιαστική και αδιάκριτη κοροϊδία όλων των γυναικών, οι οποίες συχνά υποφέρουν από ενδομητρίωση για πολλά χρόνια: η ανακοίνωση του διορισμού της Steph Richards περιελάμβανε μια δήλωση δίπλα στην εικόνα της, η οποία κυριολεκτικά έλεγε: «Δεν είναι γελοίο που έφτασα τα 40 χρόνια μου πριν οι γιατροί αναφέρουν ακόμη και την ενδομητρίωση;»

Τι θαύμα για αυτή την τρανς γυναίκα, η οποία είναι βιολογικά άνδρας και επομένως δεν θα υποφέρει ποτέ από ενδομητρίωση!


ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/hauptsache-queer-endometriose-organisation-macht-transfrau-zur-chefin/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!