Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Αυστραλός γερουσιαστής: "Τα κυβερνητικά μας τμήματα βαδίζουν παράλληλα με την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα του WEF, του ΟΗΕ και του ΠΟΥ."


"... η ιδέα ότι ο ΠΟΥ θα πρέπει να έχει τον έλεγχο των προσωπικών ιατρικών επιλογών των ατόμων είναι μια κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας».

ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις του κόσμου βαδίζουν σε εγρήγορση με την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης...

Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Alex Antic, επικρίνει διεξοδικά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την προτεινόμενη συνθήκη πανδημίας στο αυστραλιανό κοινοβούλιο.

«Γιατί ενδεχομένως να υπογράψουμε και να επικυρώσουμε μια συνθήκη για να επιβαρύνουμε περαιτέρω το δικό μας κυρίαρχο έθνος; Και η ιδέα ότι ο ΠΟΥ θα πρέπει να έχει τον έλεγχο των προσωπικών ιατρικών επιλογών των ατόμων είναι μια κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας».

«Αυτή η συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία αντιπροσωπεύει μια περαιτέρω κάθοδο στον κόσμο των κεντρικών εξουσιών που οι ηγέτες μας αποτυγχάνουν να αποτρέψουν... Παραχωρούμε την εθνική μας κυριαρχία σιγά-σιγά, οδηγούμαστε σε θάνατο με κάθε παραχώρηση».



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/our-government-departments-are-walking?publication_id=581065&post_id=138873360&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!