Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Η βασίλισσα του WEF: η αντιανθρώπινη Nikki Haley απαιτεί ισχυρό αμερικανικό καθεστώς λογοκρισίας και επιτήρησης.


https://encrypted-tbn3.gstatic.com/licensed-image?q=tbn:ANd9GcQv3JLiQywTkBcV9vjfZzGIABO0tDrk06cjZ6Xpt2N-M41-LutqRDo4EKnCGVDkOKRasfV6V3YTaieuPQ4
Κατά τη διάρκεια της υστερίας του Covid, η ομάδα της Haley απαίτησε διαβατήρια αναμνηστικών εμβολιασμών για είσοδο στις εκδηλώσεις της.

Την Τρίτη, η Ρεπουμπλικανή υποψήφια για την προεδρία Nikki Haley εμφανίστηκε στην τηλεόραση και δήλωσε ότι ήταν απολύτως απαραίτητο να αποσυνδεθεί η ανωνυμία του διαδικτύου, δικαιολογώντας την ιδέα ως προνόμιο «εθνικής ασφάλειας».

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/licensed-image?q=tbn:ANd9GcTQR-nbomuYY5ahaSXCeGEiCG-gRu6CRNFAA8y-yKmDhIxX-fERwmytCHumG9IW_n8caKth_ef5G7wjR-M

«Κάθε άτομο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να επαληθεύεται με το όνομά του» λόγω της «εθνικής ασφάλειας», είπε σε μια επιτροπή ψηφοφόρων του Fox News.




Σύμφωνα με τη Haley, εξακολουθεί να μην είναι αρκετό για να καταστήσει παράνομο να είσαι online και να διαπράξεις την πράξη του να μιλάς ελεύθερα χωρίς να κάνεις δημόσια 'doxxing' (*) στον εαυτό σου. Όχι, η Haley το πήγε ένα βήμα παραπέρα, απαιτώντας να χρησιμοποιούνται εργαλεία παρακολούθησης για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό οποιουδήποτε χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

Πράγματι, οι άνθρωποι λένε κάθε είδους τρομερά πράγματα στο διαδίκτυο. Αλλά η αρχή της ελευθερίας του λόγου ισχύει για όλους, όχι μόνο για τους ανθρώπους που λένε πράγματα με τα οποία συμφωνούμε.

Σαφώς, δεν έχει απορροφήσει τα μαθήματα της πανωλεθρίας μετά την 9/11 Patriot Act, ούτε έχει γίνει σοφότερη μετά την εποχή της υστερίας του Covid. Η Haley ύψωσε για άλλη μια φορά τη σημαία των αντιανθρώπων.

Ξέρει η Haley πόσο φρικτές ακούγονται αυτές οι ιδέες στον Αμερικανό που αγαπά την ελευθερία; Ακόμα καλύτερα, την ενδιαφέρει, άρα γε;

Παρ' όλες τις φωνές της στην τηλεόραση για τα πολύ πραγματικά κακά που επιδιώκει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, η Haley βρίσκεται σε ιδεολογική συμφωνία με το Πεκίνο και το πλήθος του Νταβός σχετικά με την προφανή ανάγκη εγκατάστασης ενός τεράστιου μηχανισμού παρακολούθησης στο διαδίκτυο. 

Η Haley φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα με ένα σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης τύπου CCP / WEF, εφόσον οι άνθρωποι που το επιβάλλουν το κάνουν υπό τον έλεγχό τους. Δυστυχώς, δεν αποτελεί παρέκκλιση από τον κανόνα. Είναι ο κανόνας για τον σύγχρονο Αμερικανό πολιτικό, ο οποίος υπάρχει μέσα σε ένα σημερινό σύστημα που ενθαρρύνει τη διαφθορά, την εξαπάτηση και αγνοεί τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του.

Παρόμοια με την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλλαρυ Κλίντον, φαίνεται ότι η Νikki Haley υποκινείται αποκλειστικά από την κατανάλωση πολιτικής εξουσίας και θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο στο πλαίσιο των δυνάμεών της για να επιτύχει αυτόν τον τελικό στόχο. Σχεδόν σε κάθε βήμα της ανόδου της στην εξουσία και τη φήμη, η Haley βρέθηκε στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Ξανά και ξανά, η Haley παίρνει το μέρος του Τρέχοντος Πράγματος πάνω από το σωστό.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη φιλική προς το κατεστημένο καρριέρα της Haley πιθανότατα δεν εκπλήσσονται ιδιαίτερα από τα συνεχιζόμενα αυταρχικά σχόλιά της.

Κατά τη διάρκεια των ετών υστερίας του Covid, η Haley παρέμεινε σιωπηλή μπροστά στην ταχύτερη άνοδο της εξουσίας στην αμερικανική ιστορία, φαινομενικά ανησυχώντας ότι θα αναστατώσει την εταιρική Αμερική υπερασπιζόμενη τους Αμερικανούς πολίτες. Όχι μόνο αυτό, αγκάλιασε πλήρως το καθεστώς Covid, απαιτώντας διαβόητα διαβατήρια εμβολίων και αναμνηστικών εμβολίων για να παρακολουθήσει κανείς τις ομιλίες της, μέσω των οποίων πληρώθηκε πολύ αδρά (αποκάλυψε εξαψήφιες και επταψήφιες ημέρες πληρωμής).

Κατά τη διάρκεια της προκριματικής σεζόν, η Haley διαφώνησε με τον κυβερνήτη Ron DeSantis για την απόφαση του κυβερνήτη της Φλόριντα να δώσει τη μάχη στη Disney και να τερματίσει τα ειδικά προνόμιά τους στην πολιτεία. Προσπαθώντας να εκφράσει τις διπλωματικές της πεποιθήσεις, η Haley δήλωσε ότι ήταν μια γέφυρα πολύ μακριά για να αναλάβει τα τρανς "groomer freak shows" στο Ορλάντο.

Η Haley είναι φίλη του Συστήματος και έχει γίνει μια πολύ πλούσια γυναίκα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Γουώλ Στρητ και του κατεστημένου της Ουάσινγκτον. Μια γυναίκα χωρίς βαθιά ριζωμένες πολιτικές αρχές, η Haley έχει γίνει γνωστή, υπηρετώντας ως μαριονέτα για την ομάδα των δισεκατομμυριούχων που διευκολύνουν την πολιτική της καρριέρα.

Οι πολιτικές προτάσεις και η κοσμοθεωρία της Nikki Haley μπορούν να εξηγηθούν καλύτερα από ένα κατασκεύασμα που περιλαμβάνει τις χειρότερες παρορμήσεις του George W. Bush, του Klaus Schwab και του Xi Jinping. Είναι πολεμοκάπηλη, άψυχη τεχνοκράτισσα και ολοκληρωτική.

Δεν είναι μια ιδεολόγος υποκινούμενη από «-ισμούς», αλλά μια σαθρή πραγματίστρια της οποίας το πολιτικό ταλέντο έρχεται με τη μορφή της ανύψωσης των προσωπικών της φιλοδοξιών πάνω απ' όλα. Μιλάει για ελευθερία και αμερικανική αριστεία, αλλά αυτό είναι απλώς πολλά αυτοκόλλητα συνθήματα. Η Nikki Haley δεν το εννοεί πραγματικά και το αποδεικνύει σχεδόν κάθε φορά που σχολιάζει τα μεγάλα θέματα της ημέρας.

Αυτή την εβδομάδα, η πολιτική εκστρατεία της Haley ανακοίνωσε ότι έχει κάνει μια εκτεταμένη σειρά αρνητικών αγορών διαφημίσεων εναντίον του κυβερνήτη DeSantis. Για λόγους που δεν έχουν αναφερθεί, έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να στοχεύσει τον πρόεδρο Τραμπ, το σαφές φαβορί στην κούρσα μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Δεν φαίνεται ότι η Haley θα είναι υποψήφια για πρόεδρος, αλλά κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αρέσει στον άνθρωπο υπό τον οποίο κάποτε υπηρέτησε ως πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, τον οποίο αντιλαμβάνεται ως τον πιθανό νικητή στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Η βασίλισσα του WEF χτυπά ξανά και φαίνεται ότι η Nikki Haley έχει μια νέα αποστολή: αντιπρόεδρος πάση θυσία.


ΠΗΓΗ: https://www.dossier.today/p/the-wef-queen-anti-human-nikki-haley?publication_id=69009&post_id=138878465&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



(*) "doxxing": πράξη της δημόσιας παροχής προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σχετικά με ένα άτομο ή έναν οργανισμό, συνήθως μέσω του Διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!