Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

18 σεισμοί στο μετρό της Οκλαχόμα Σίτυ μέσα στις τελευταίες 24 ώρες! Οι υπηρεσίες ερευνούν.



18 σεισμοί στη μητροπολιτική περιοχή της Οκλαχόμα Σίτυ τις τελευταίες 24 ώρες. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό;

Πολλές υπηρεσίες εξακολουθούν να το ερευνούν. Ένας κρατικός σεισμολόγος υποστηρίζει ότι μια ρωγμή στο φλοιό της γης όπου μπορείτε να πάρετε τριβή που οδηγεί σε σεισμούς, είναι ενεργή εδώ και χρόνια.

«Οι σεισμοί μπορεί να είναι ανησυχητικοί, καθώς είναι αρκετά απρόβλεπτοι», δήλωσε ο Δρ Jake Walter.

Ο Δρ Walter λέει ότι υπήρξαν σχεδόν 500 σεισμοί σε αυτό το ρήγμα κατά την τελευταία δεκαετία, συμπεριλαμβανομένων τριών γεγονότων μεγέθους 4 το 2015 και το 2017.

Το ενεργό ρήγμα χτύπησε ξανά το βράδυ της Παρασκευής προς το πρωί του Σαββάτου.

«Δεν υπάρχει ταυτόχρονη διάθεση λυμάτων τα τελευταία χρόνια τα τελευταία χρόνια κοντά σε αυτή τη συγκεκριμένη ακολουθία ρηγμάτων. Έτσι, δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά γιατί αυτό το ρήγμα έχει ξυπνήσει, να το πω έτσι. Αλλά συνεχίζουμε να το εξετάζουμε και συνεχίζουμε να εξετάζουμε τα δεδομένα».

Η Επιτροπή της Οκλαχόμα Corporation λέει στο Fox 25 ότι αυτό πιθανότατα δεν σχετίζεται με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και το fracking δεν συμβαίνει στην περιοχή.

Ο Δρ Walter λέει ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τη σεισμικότητα αυτής της ακολουθίας ή πόσο συχνά συμβαίνουν σεισμοί σε μια περιοχή.

«Θα συνεχιστούν οι μετασεισμοί το Σαββατοκύριακο».

Αναμένει ότι θα υπάρξουν μικροί σεισμοί, που θα μειωθούν σε συχνότητα και μέγεθος τις επόμενες ημέρες.

«Τώρα, είναι πάντα πιθανό να έχουμε μετασεισμούς που είναι τόσο μεγάλοι ή μεγαλύτεροι από τους κύριους σεισμούς. Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι».



ΠΗΓΗ: https://endtimeheadlines.org/2024/01/18-earthquakes-in-oklahoma-city-metro-within-past-24-hours-agencies-investigate/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!