Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Αντίο 2023, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Μπάιντεν μόλις είπε "γεια" στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο;

 


Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία θέση μου του έτους, αλλά παρακαλώ μην το αγνοήσετε.

Ενώ οι Αμερικανοί ψώνιζαν, κοιμόντουσαν και γλεντούσαν τις τελευταίες ώρες του 2023, ο Τζο Μπάιντεν έφερε τη χώρα και τον κόσμο ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσσία.

Όπως αναφέρθηκε στο MSN, ο Μπάιντεν παραδέχεται τώρα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κινδυνεύουν από «άμεση σύγκρουση» με τη Ρωσσία «εάν το Κρεμλίνο πετύχει στον πόλεμό του στην Ουκρανία».

Υποθέτω ότι δεν πίστευε ότι κάποιος έδινε προσοχή σε αυτόν και τα πολεμικά του παιχνίδια.

Το All News Pipeline σημειώνει ότι ο Μπάιντεν: «Βασικά μας λέει ότι εάν η Ρωσσία κερδίσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, το οποίο φαίνεται όλο και πιο πιθανό κάθε μέρα, σύντομα θα είναι ο 'woke' και διαλυμένος στρατός των ΗΠΑ που θα αντιμετωπίσει τον ρωσικό στρατό και όλο τον θάνατο και την καταστροφή που θα φέρει μαζί του στον κόσμο. Ο Μπάιντεν δεν μπήκε στον κόπο να αναφέρει σε αυτές τις πρόσφατες παρατηρήσεις την πιθανότητα ότι μια τέτοια σύγκρουση θα καταλήξει να φέρει μαζί της πυρηνικές βόμβες που θα εκραγούν σε όλη την Αμερική».

Πιστεύει ο Μπάιντεν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος βρίσκεται στο μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο, θα καθίσει και θα παρακολουθεί τις ΗΠΑ να εισβάλλουν στη χώρα του και να ανατρέπουν την κυβέρνησή της;

Ο Πούτιν υποσχέθηκε προηγουμένως ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ότι οι ΗΠΑ να «κερδίσουν» έναν πόλεμο εναντίον ενός εχθρού (της Ουκρανίας) που θα καταστρέψει εντελώς τη Ρωσσία, ακόμη και αν η ηγεσία της Ρωσσίας είναι «νεκρή και χαμένη».

Το All News Pipeline προειδοποίησε σε ένα άρθρο της 27ης Ιανουαρίου 2023 με τίτλο «Με το κουτί της Πανδώρας ανοιχτό, η βιασύνη για πυρηνική εξόντωση επιταχύνεται: Οι Ρώσοι πολίτες καλούν τον Πούτιν να ρίξει πυρηνικά στους «δυτικούς επιτιθέμενους» και στη συνέχεια, «75 δευτερόλεπτα και η Ουάσιγκτον DC εξαφανίζεται», τα προηγμένα πυρηνικά οπλικά συστήματα της Ρωσσίας εξασφαλίζουν την καταστροφή της Αμερικής εάν ο Μπάιντεν μας βάζει σε πόλεμο απευθείας με τη Ρωσσία. Όπως αναφέρει η Wikipedia για το Project Dead Hand της Ρωσσίας, το σύστημα παραμένει σε ισχύ μέχρι σήμερα.

Το 'Dead Hand' είναι ένα «ασφαλές ρωσικό σύστημα που θα εκτοξεύσει αυτόματα πυρηνικά όπλα στους εχθρούς της Ρωσσίας, ακόμη και αν ολόκληρη η ρωσική αλυσίδα διοίκησης έχει καταστεί ανίκανη. Το 'Dead Hand' είναι ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου πυρηνικών όπλων της εποχής του Ψυχρού Πολέμου (παρόμοιο στην ιδέα με το αμερικανικό σύστημα επικοινωνιών πυραύλων έκτακτης ανάγκης AN / DRC-8) που κατασκευάστηκε από τη Σοβιετική Ένωση. Το σύστημα παραμένει σε χρήση στη μετασοβιετική Ρωσική Ομοσπονδία.

Μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα την εκτόξευση των ρωσικών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) στέλνοντας μια προ-εισαχθείσα εντολή ανώτατης αρχής από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων, τη Στρατηγική Διοίκηση Πυραυλικής Δύναμης σε θέσεις διοίκησης και μεμονωμένα σιλό εάν ανιχνευθεί πυρηνικό χτύπημα από αισθητήρες σεισμού, φωτός, ραδιενέργειας και πίεσης, ακόμη και με την ανθρώπινη δομή διοίκησης πλήρως κατεστραμμένη.

Έτσι, ενώ ο Μπάιντεν αγνοεί εντελώς την πολύ πραγματική πιθανότητα ότι η Ουάσιγκτον DC και μεγάλο μέρος της Αμερικής θα μπορούσαν να εξατμιστούν ή κυριολεκτικά να σταλούν πίσω σε μια νέα σκοτεινή εποχή εάν ξεσπάσει ένας άμεσος πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσσίας, όπως βλέπουμε στις πρόσφατες παρατηρήσεις του, χρησιμοποιεί επίσης τη λεγόμενη κατάσταση στην Ουκρανία για να κλέψει περισσότερα χρήματα από τον Αμερικανό φορολογούμενο και να φέρει θάνατο και καταστροφή στον πλανήτη Γη, ειδικά εδώ στις ΗΠΑ.

Θυμηθείτε την πρόβλεψη πληθυσμού Deagel. Προέβλεψε πριν από μερικά χρόνια ότι μέχρι το τέλος του 2025, οι ΗΠΑ θα χάσουν περισσότερο από το 68% του πληθυσμού τους.

Έχει ήδη ξεκινήσει

Και η άμεση αντιπαράθεση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσσίας φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες του 2023.

Ένα μπαράζ πυραύλων στη Ρωσσία που εκτοξεύτηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου από την Ουκρανία σκότωσε πάνω από 20 Ρώσους πολίτες.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε στο επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται πίσω από την επίθεση της Ουκρανίας στο Μπέλγκοροντ της Ρωσσίας, που σκότωσε τους αμάχους. Είπε:

«Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση, καθώς, σε συντονισμό με τις Ηνωμένες Πολιτείες, υποκινεί το καθεστώς του Κιέβου σε τρομοκρατικές ενέργειες, καθώς κατανοεί ότι η αντεπίθεση της Ουκρανίας έχει αποτύχει. Το Λονδίνο, όπως δήλωσαν πρόσφατα οι εκπρόσωποι του ουκρανικού προεδρικού γραφείου, απαγόρευσε στο καθεστώς του Κιέβου να διεξάγει συνομιλίες με τη ρωσική πλευρά, ποντάροντας σε μια «νίκη στο πεδίο της μάχης».

Και πρόσθεσε ότι:

«Χωρίς ούτε μία ευκαιρία να βελτιώσουν την αξιοθρήνητη κατάσταση του ουκρανικού στρατού "στο έδαφος", οι Αγγλοσάξονες έχουν υιοθετήσει την τακτική των τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων».

Είπε ότι η επίθεση στο Μπέλγκοροντ θα είναι το επίκεντρο μιας συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, η οποία έχει ζητηθεί από τη Ρωσσία, προσθέτοντας:

«Η ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση βαρύνει τα κράτη της ΕΕ, τα οποία συνεχίζουν να προμηθεύουν όπλα στους τρομοκράτες του Κιέβου που χρησιμοποιούν πυρομαχικά διασποράς εναντίον αμάχων».


ΠΗΓΗ: 
https://leohohmann.com/2023/12/31/goodbye-2023-but-did-biden-just-say-hello-to-wwiii/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος ἄνθρωπος τοῦ Θεοῦ, πρὸ ἕτους, εἶπε ὅτι στὶς ΗΠΑ θὰ ἀπομείνουν 90.000.000 ἀνθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!