Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

ΝΤΑΒΟΣ 2024: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (2 ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή εικόνας: https://9gag.com/gag/a7qQO8w


https://twitter.com/RunRun94025061/status/1562315091546193921


https://tfiglobalnews.com/2023/01/18/sex-sleaze-and-drugs-is-what-wef-is-all-about/

https://www.youtube.com/watch?v=AAVY3dSCRc4&ab_channel=StoicFinance


Νταβός Ημέρα 4 | Η διαδικτυακή λογοκρισία βρίσκει στέγη στο WEF

Μία από τις πολλές ιδέες που συζητήθηκαν στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός φέτος ήταν η ελευθερία της έκφρασης. Οι παγκόσμιες ελίτ συχνά δεν αγαπούν την ελευθερία της έκφρασης, από τις εταιρείες τεχνολογίας που περιορίζουν την ομιλία των χρηστών τους μέχρι τους ηγέτες διεθνών οργανισμών που ζητούν ρύθμιση αυτού που αποκαλούν «παραπληροφόρηση». Ο Andrew Lawton της True North ρίχνει μια ματιά στο τι προσπαθούν να κάνουν μερικοί από αυτούς - και γιατί οι Καναδοί ειδικότερα πρέπει να ανησυχούν. Η εκπομπή περιλαμβάνει επίσης κάποιες άλλες πιθανότητες και τελειώνει από μια εβδομάδα που έθεσε τις δύσκολες ερωτήσεις στους πλούσιους και ισχυρούς - τις οποίες συχνά δεν ενδιαφέρονταν να απαντήσουν. Επίσης, η Chrystia Freeland είπε στους συναδέλφους της στο WEF πώς η καναδική κυβέρνηση πρέπει να επιβάλει την «απαλλαγή από τον άνθρακα» - αλλά ότι είναι εντάξει επειδή θα οδηγήσει σε «περισσότερες θέσεις εργασίας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


ΠΗΓΗ: Νταβός Ημέρα 4 | Η διαδικτυακή λογοκρισία βρίσκει στέγη στο WEF
True North
https://www.youtube.com/watch?v=_4hBvubr8Jk&ab_channel=TrueNorth


ΕΠΙΣΗΣ:

Η κλιματική απάτη του WEF μόλις εκτέθηκε με γεγονότα
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί την ατζέντα τους για την κλιματική αλλαγή και τα μέσα ενημέρωσης ακολουθούν το παράδειγμά τους, αλλά δεν λένε όλη την ιστορία. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να κάνει ένας φιλομαθής σχετικά με το κλίμα, οπότε θα τους ρωτήσουμε και θα δείξουμε πώς μπορεί να είναι επικίνδυνο να δοθεί προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την κινδυνολογία για το κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


ΠΗΓΗ: Η κλιματική απάτη του WEF μόλις εκτέθηκε με γεγονότα | Redacted News
https://www.youtube.com/watch?v=ThTkXT06UiM&ab_channel=Redacted


ΚΑΙ ΕΔΩ:

Ο Τζων Κέρρυ ξεσπά σε δημοσιογράφο αφού ήρθε αντιμέτωπος με την υποκρισία του για το κλίμα
Οι δημοσιογράφοι του Rebel News συνάντησαν τον Τζων Κέρρυ και οι επιτελείς του δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις ερωτήσεις τους.
https://vigilantnews.com/post/john-kerry-snaps-on-reporter-after-being-confronted-on-his-climate-hypocrisy/?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B01%2F17%2F2024%5D+%2865a8260d745cd882963a0fd4%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!