Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Καθαρά εωσφορικό: Οι δαίμονες του WEF απαιτούν εξουσίες για την ευθανασία των παιδιών.

 Οι γραφειοκράτες με δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) απαιτούν εξουσίες για τη νόμιμη ευθανασία των παιδιών. 



Από τον Hunter Fielding 

14 Ιανουαρίου 2024

Οι γραφειοκράτες με δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) απαιτούν εξουσίες για τη νόμιμη ευθανασία των παιδιών.

Αξιωματούχοι που συνδέονται με το WEF στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Αυστραλιανής Πρωτεύουσας (ACT) προωθούν νέους νόμους που θα βλέπουν τους ανηλίκους να σκοτώνονται για «τη δική τους αξιοπρέπεια». (!!!!!!)

Το νέο νομοσχέδιο της Αυστραλίας για τον εθελοντικό υποβοηθούμενο θάνατο του 2023 επέστησε την προσοχή όσων επιθυμούν να δουν τον υποβοηθούμενο θάνατο να ανοίγει σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Επικράτειας της Αυστραλιανής Πρωτεύουσας (ACT) υπέβαλε έρευνα στην Επιτροπή Εθελοντικού Υποβοηθούμενου Θανάτου (VAD) σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν πέρυσι.

Η εξασέλιδη έρευνα της Επιτροπής εξετάζει τέσσερεις τομείς όπου πιστεύουν ότι το νέο νομοσχέδιο «μπορεί να αποτύχει».

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Επιτροπή ACT επικρίνει ότι το νομοσχέδιο δεν καθιστά αυτή τη μορφή αυτοκτονίας διαθέσιμη σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

Ισχυρίζεται ότι «οι αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απαιτούν τη δέουσα προσοχή για τα δικαιώματα των παιδιών και των νέων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός τους να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη χωρίς διακρίσεις και του δικαιώματός τους να λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις τους».

Τα μέλη πιστεύουν ότι εάν ο ανήλικος πληροί όλες τις απαιτήσεις του νομοσχεδίου και επίσης «επιδεικνύει ωριμότητα» με τη λήψη αποφάσεων, ότι το παιδί θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να ζητήσει οικειοθελή υποβοηθούμενο θάνατο.

Η δεύτερη κριτική τους προτείνει ότι οι άνθρωποι που έχουν «αδυναμία επικοινωνίας» ή έχουν χάσει την ικανότητα να πάρουν αυτή την απόφαση δεν θα πρέπει να αποκλείονται από την αναζήτηση υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Αντ' αυτού, πιστεύουν ότι εάν το πρόσωπο αυτό υπέβαλε γραπτή αίτηση για υποβοηθούμενη αυτοκτονία ενώ είχε ακόμη την ικανότητα να το πράξει, τότε το αίτημα αυτό θα πρέπει να εκτελεστεί όταν το πρόσωπο αυτό χάσει την ιδιότητά του.

Αναγνώρισαν τα «γεμάτα ηθικά ζητήματα» με αυτή την ιδέα, αλλά ενθάρρυναν την επιτροπή VAD να το εξετάσει όταν το νομοσχέδιο έχει τεθεί σε ισχύ εδώ και τρία χρόνια - για χάρη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Τρίτον, η Επιτροπή ACT επικρίνει το ποσό των διασφαλίσεων που ισχύουν για τον περιορισμό της επιλεξιμότητας για VAD μόνο σε εκείνους που πληρούν τις προϋποθέσεις και σε εκείνους που λαμβάνουν μάρτυρες, έγκριση από τους παρόχους φροντίδας, υποβάλλουν επίσημο και τελικό αίτημα και υποβάλλονται σε τελική αξιολόγηση από τον ιατρό τους πριν προχωρήσουν στην αυτοκτονία τους.

Επισημαίνει επίσης ότι ο αριθμός των ατόμων που πρέπει να συμμετάσχουν στη διαδικασία είναι υπερβολικά μεγάλος: το πρόσωπο που υποβάλλει το αίτημα, ένα άτομο που πρέπει να υπογράψει για εκείνους που δεν μπορούν να υπογράψουν για τον εαυτό τους, ένας επαγγελματίας υγείας και δύο μάρτυρες (κανένας από τους οποίους δεν μπορεί να επωφεληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από το θάνατο του ατόμου).

Αναφέρει, "ένα σχέδιο σκοπός του οποίου είναι να διευκολύνει την πρόσβαση στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία προκειμένου να βοηθήσει τα άτομα να τερματίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και να διασφαλίσει ότι ο ανυπόφορος πόνος δεν παρατείνεται άσκοπα, θα πρέπει να αποφύγει περιττές καθυστερήσεις που μπορεί να ματαιώσουν τον σκοπό του".

Τέλος, η Επιτροπή αντιτίθεται στην προθεσμία των πέντε ημερών για την υποβολή αίτησης επανεξέτασης απορριφθέντος αιτήματος υποβοηθούμενης αυτοκτονίας. Εξηγεί ότι πέντε ημέρες είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για κάποιον που είναι άρρωστος σε τελικό στάδιο ή υποφέρει αφόρητα για να μπορέσει να «μάθει για τα δικαιώματα επανεξέτασης και να τα ενεργήσει».

Προτείνουν να επιτρέπεται η κανονική περίοδος των 28 ημερών σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όλα αυτά ζητήθηκαν υπό το πρόσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της φράσης "θάνατος με αξιοπρέπεια".

Το να επιτρέψουν στα παιδιά να ζητήσουν νόμιμη αυτοκτονία είναι μια επικίνδυνη πρόταση όταν είναι γνωστό ότι οι δεξιότητες λήψης αποφάσεων δεν είναι πλήρως αναπτυγμένες στους ανθρώπους μέχρι τα είκοσί τους.

Οι ανήλικοι μπορεί επίσης να επηρεαστούν ή να εξαναγκαστούν πιο εύκολα από τις αποφάσεις του φροντιστή και των γονέων, τις ομάδες φίλων και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - όλα αυτά μπορεί να κάνουν την εθελοντική υποβοηθούμενη αυτοκτονία να φαίνεται ως η καλύτερη λύση στον πόνο τους.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι προσπάθειες για τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής του υποβοηθούμενου θανάτου είναι πιθανό να ακολουθήσουν τα βήματα του Καναδά, περιορίζοντας τελικά τη ζωογόνα και παρηγορητική υγειονομική περίθαλψη σε ασθενείς που αγωνίζονται.

Πηγή: newsaddicts.com






Είσαι ξύπνιος ακόμα; Η μάχη μας είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ

Σατανική μαζική θυσία: ΠΑΡΑ τις γνωστές βλάβες, το CDC προσθέτει το εμβόλιο COVID-19 στο πρόγραμμα ανοσοποίησης ρουτίνας για παιδιά και εφήβους

https://lionessofjudah.substack.com


ΠΗΓΗ: lionessofjudah.substack.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Μαρτυρία ΣΟΚ των πλημμυροπαθών του Κουτσόχερου Λάρισας:

    "Μας δίνουν ένα πιάτο φαΐ μια φορά τη μέρα, οι λαθρομετανάστες τρέφονται τρεις φορές τη μέρα από ιδιωτικό catering & εμείς ζητιανεύουμε λίγο φαγητό που ίσως περισσέψει".

    Ντρέπεται & η ντροπή!

    https://twitter.com/cosmochallenge/status/1748479512499666944

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΝΩ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
      ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!
      ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ.....

      Διαγραφή
  2. ΝΑΤΟ, ναύαρχος Bauer
    "Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε φρέσκο νερό, μπαταρίες, ραδιόφωνο και φακό, ώστε να μπορείτε να επιβιώσετε τις πρώτες 64 ώρες... "
    https://twitter.com/Celesta91883911/status/1748647038105907310

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαθιά αρρωστημένες καταστάσεις, ή καλύτερα σατανικές όσο δέν πάει άλλο !
    Νά είμαστε ΥΠΕΥΘΥΝΑ ενήμεροι ώστε νά μήν καταπίνουμε αμάσητα ότι μας σερβίρουν καθημερινώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!