Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Τι μάθαμε στο Νταβός 2024: η παγκόσμια αριστοκρατία σκοπεύει να «ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη» μέσω λογοκρισίας και επιτήρησης.

Σύνοψη της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στις Ελβετικές Άλπεις.


Ο τοίχος τέχνης που καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο Νταβός



Μια άλλη συνάντηση των δαιμόνων είναι πλέον παρελθόν, καθώς το συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) 2024 στο Νταβός έφτασε στο τέλος του.

Εδώ είναι τι μάθαμε για τα σχέδια που έχουν οι τεχνοκράτες τύραννοι αφέντες μας για εμάς, μαζί με μια σειρά από στιγμιότυπα (το καλό, το κακό και το αξιοσημείωτο) από το ετήσιο ελβετικό ορεινό καταφύγιο.


Η «Ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης» ήταν το θέμα του συνεδρίου, αλλά κανείς δεν παραδέχτηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία

Το πρόγραμμα του 2024 ήταν ένα. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τον Albert Bourla της Pfizer να μιλά για την υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) από την εταιρεία του. Είδαν τον υποστηρικτή της μείωσης του πληθυσμού Bill "Bugman" Gates να προωθεί την κλιματική φάρσα. Ο John Kerry εμφανίστηκε σε τέσσερα διαφορετικά στάδια για να συζητήσει την «ενεργειακή μετάβαση». Είδαμε επίσης τον Klaus Schwab να κάθεται για ένα 1 προς 1 με τον δεύτερο υψηλότερο αξιωματούχο της κινεζικής κυβέρνησης.

Σε κανένα από αυτά τα πάνελ δεν έδειξε κανείς κάποια λύπη για τις αποφάσεις τους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κανένα από τα καταστροφικά «λάθη» που έγιναν κατά την εποχή της υστερίας του Covid δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κάποιοι επινόησαν ακόμη πιο αυταρχικές λύσεις για τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Ο Gates, από την πλευρά του, δήλωσε ότι εργάζεται σε επιθέματα εμβολίων, έτσι ώστε η πρόσληψη για κακής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα να είναι ακόμη υψηλότερη την επόμενη φορά.

Για το πλήθος του WEF, η «Ανοικοδόμηση της Εμπιστοσύνης» συχνά σήμαινε να κάνουμε καλύτερη δουλειά για να φιμώσουμε τους ανθρώπους φιλτράροντας αυτό που θεωρούσαν «παραπληροφόρηση». Εν ολίγοις, το πρόβλημα δεν είναι αυτοί, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται εμπόδιο. Προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, θέλουν ανεξάρτητες πλατφόρμες όπως αυτή να είναι εκτός, μέσω επεμβατικών μέτρων επιτήρησης και λογοκρισίας.

Δεν υπήρξε πραγματική συζήτηση

Προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο Club Davos, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες ελέγχονται ιδεολογικά για την τήρηση των μεγάλων αφηγήσεων που προωθούνται από τον Schwab και τη συμμορία. Το Νταβός δεν είναι ένα φόρουμ για έντονη συζήτηση, αλλά μια ευκαιρία για την παγκόσμια άρχουσα τάξη να συσπειρωθεί πίσω από τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Το Slava Slush Fund παραμένει άθικτο

Έκπληξη: η ετήσια συνάντηση ξεκίνησε με μια έκκληση του Volodomyr Zelensky για περισσότερα χρήματα. Η ομιλία του χειροκροτήθηκε όρθια στο Νταβός. Πολλοί ισχυροί ηγέτες αφιέρωσαν την ομιλία τους στην ουκρανική προσπάθεια, απαιτώντας μια συνεχή ροή προς τη φαινομενικά ατελείωτη κάνουλα χρημάτων της Ουκρανίας.

Η Κίνα στο επίκεντρο

Παρά το γεγονός ότι μισεί τον Πούτιν με μανία, το πλήθος του WEF αγαπά τον ισχυρότερο Κινέζο σύμμαχό του. Από τον Klaus Schwab μέχρι τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τους διευθύνοντες συμβούλους πολυεθνικών εταιρειών που ήταν παρόντες, ο Κινέζος πρωθυπουργός αντιμετωπίστηκε με πολλές φανφάρες.


Το Νταβός έχει γίνει βαθιά αντιδημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες

Όπως αποδεικνύεται από την ισχνή αντιπροσωπεία του Κογκρέσσου των ΗΠΑ (μόνο 7 μέλη φέτος, τα περισσότερα από τα οποία είναι τακτικοί του Νταβός) και την έλλειψη βαρέων βαρών της κυβέρνησης Μπάιντεν (ο John Kerry ηγήθηκε της αντιπροσωπείας) που έκανε το ταξείδι στην Ελβετία, υπάρχει πολύ μικρή δημόσια υποστήριξη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που προωθούνται από τον Klaus Schwab και τους ευεργέτες του. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι νομοθέτες ήθελαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να περάσουν νομοσχέδια κυβερνητικής χρηματοδότησης, το 2024 σηματοδότησε ιστορικό χαμηλό για τους εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης στο Νταβός.

Το Rebel News ανέλαβε τους κακούς υπόλογους από έξω.

Ο Ezra Levant των Rebel και ο Avi Yemeni ήταν ένα πλήρωμα καταστροφής δύο ατόμων. Αν και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους δόθηκαν διαπιστευτήρια για να καλύψουν το συνέδριο κεκλεισμένων των θυρών, προσκεκλημένοι μόνο, έκαναν εξαιρετική δουλειά διεξάγοντας συνεντεύξεις στο δρόμο που καθιστούσαν τους μαλθουσιανούς αντι-ανθρώπους υπόλογους.

 

Ο Javier Milei έλαμψε

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei πήγε στην κοιλιά του θηρίου οπλισμένος με έναν αέρα ελευθερίας.


Ολόκληρη η ομιλία του ήταν ένα masterclass προσωπικής επίπληξης της ατζέντας του Νταβός και ενέπνευσε αμέσως φωνές για ελευθερία σε όλο τον κόσμο.

Μετά τη νίκη του στις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Milei δήλωσε ότι δεν σκόπευε να «καθοδηγήσει τα αρνιά», αλλά αντ' αυτού να «ξυπνήσει τα λιοντάρια». Και αυτό ακριβώς έκανε από το βάθρο του στο Νταβός αυτή την εβδομάδα.


Ο Kevin Roberts του Heritage Foundation έκανε περήφανους τους Αμερικανούς

Ο Roberts έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την υποτιθέμενη ηθική της ατζέντας του Νταβός, απωθώντας την ιδέα ότι το WEF και οι εταίροι του επιδιώκουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από μια φαύλη ατζέντα.



Το Νταβός 2024 ήταν τελικά μια από τα ίδια

Μακριά από την «αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», η συμμορία του WEF αφιέρωσε την 54η ετήσια συνάντησή της στο Νταβός στα ίδια σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης του παρελθόντος. Η πρόοδος της κλιματικής φάρσας ήρθε στο προσκήνιο και στο κέντρο. Το ίδιο έκανε και η ιδεολογική έννοια του Καπιταλισμού των Ενδιαφερόμενων Μερών, η οποία είναι ένα μέσο για την παροχή εταιρικής ιδεολογικής υποταγής στο κράτος, παρόμοια με το πώς δομείται η επιχείρηση στην Κίνα. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), μέσω του ετήσιου συνεδρίου του στο Νταβός, λειτουργεί ως το κατάστημα πολιτικής και ιδεών για την άρχουσα τάξη. Όπως και τα προηγούμενα συνέδρια του Νταβός, η εκδήλωση του 2024 χρησίμευσε για να σφυρηλατήσει τα αυταρχικά αντιανθρώπινα θέματα της ατζέντας τους.




ΠΗΓΗ: www.dossier.today


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!