Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψηφίζει ΥΠΕΡ της ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ μυστικών συμβολαίων της Pfizer από το κοινό!!!

 


Θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δημοσιεύσει τις συμβάσεις για την αγορά εμβολίων Covid-19;

+ ΥΠΕΡ
x KATA
- ΑΠΟΧΗ
/ ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 
254 ΥΠΕΡ
349 ΚΑΤΑ
17 ΑΠΟΧΕΣ


Jordan Schachtel

18 Ιανουαρίου 2024

Το σκάνδαλο ξεκίνησε όταν εμφανίστηκε η είδηση ότι η Ursula von der Leyen, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είχε διαπραγματευτεί μια συμφωνία ένεσης mRNA με τον Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer, η οποία αποκόμισε τεράστια κέρδη για τη φαρμακευτική εταιρεία.

Τα συμβόλαια της Pfizer που διέρρευσαν αποκάλυψαν ότι οι κυβερνήσεις παραιτήθηκαν από τα νόμιμα δικαιώματα των πολιτών τους με αντάλλαγμα την πρόσβαση σε μια αποτυχημένη γονιδιακή θεραπεία mRNA που κάποτε χαρακτηρίστηκε ως η «θαυματουργή θεραπεία» για τον Covid-19.

Οι ευρωβουλευτές ψήφισαν να κρατήσουν μυστικές τις συμβάσεις της με την Pfizer και άλλες εταιρείες «εμβολίων» Covid-19, εμποδίζοντας με επιτυχία την πρόσβαση του κοινού σε ζωτικά δεδομένα σχετικά με τις συναλλαγές της ΕΕ με σκοτεινές μεγάλες φαρμακευτικές επιχειρήσεις.

Σε μια ψηφοφορία 254-349 που νίκησε το μέτρο διαφάνειας, ένας συνασπισμός κομμάτων ευθυγραμμισμένων με το Νταβός επικράτησε στο να σταματήσει τις πληροφορίες της σύμβασης από το να γίνουν ευρέως διαθέσιμες.




Το έπος της σύμβασης ΕΕ-Pfizer, το οποίο έγινε γνωστό ως «PfizerGate» στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, επέτρεψε στην Pfizer να αναλάβει μηδενικό κίνδυνο τραυματισμού εμβολίου μέσω μιας μη ανταγωνιστικής, μυστικής διαπραγμάτευσης που πλούτισε πάρα πολύ τον φαρμακευτικό γίγαντα.

Το «κεντροδεξιό» Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αποτελούσε τον μεγαλύτερο συνασπισμό ψήφων υπέρ του «ΟΧΙ», ακολουθούμενο από το «κεντρώο» Κόμμα Ανανέωσης και την «κεντροαριστερή» Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D). Αυτά τα κόμματα εκπροσωπούν σε γενικές γραμμές τα συμφέροντα της τάξης του Νταβός, χωρίς περιθώρια για σοβαρή συζήτηση σχετικά με τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την Ευρώπη.


Υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ιδεολογική ποικιλομορφία στα κόμματα που απέτυχαν να περάσουν την πρόταση. Τα δεξιά κόμματα των ευρωσκεπτικιστών Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) και Ταυτότητα και Δημοκρατία (ID) ψήφισαν υπέρ των μέτρων διαφάνειας. Το ίδιο έκαναν και τα σοσιαλιστικά κόμματα της Αριστεράς και των Πρασίνων. Οι μη εγγεγραμμένοι ανεξάρτητοι βουλευτές υποστήριξαν επίσης σχεδόν ομόφωνα τα μέτρα.


Προηγουμένως, τα συμβόλαια της Pfizer αποκάλυψαν ότι οι κυβερνήσεις είχαν ουσιαστικά παραιτηθεί από τα νόμιμα δικαιώματα των πολιτών τους με αντάλλαγμα την πρόσβαση σε αυτό που κάποτε χαρακτηριζόταν ως κάτι παρόμοιο με θαυματουργή θεραπεία. 


Στη μία χώρα μετά την άλλη, η Pfizer έλαβε πλήρη νομική αποζημίωση χωρίς τη συγκατάθεση του λαού. Τώρα, με τις διακηρύξεις της «θαυματουργής θεραπείας» να αποκαλύπτονται ως μια τεράστια απάτη κατά της ανθρωπότητας, οι νομοθέτες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο θέλουν να κρύψουν τις συναλλαγές τους με την Pfizer κάτω από το χαλί.



ΠΗΓΗ: https://www.dossier.today/p/european-parliament-votes-to-keep?publication_id=69009&post_id=140815419&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Βέβαια, διότι η Pfizer ήθελε να τα ανακοινώσει, έστω και μερικώς, ώστε να αποφύγει μελλοντικές μηνύσεις. Όμως ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ είναι εκείνες που δεν ήθελαν να τα δημοσιεύσουν. Η απάτη Covid-19 είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, χρησιμοποιώντας και διαστρεβλώνοντας τους ορισμούς και τις επιστημονικές διαδικασίες της ιατρικής, της βιολογίας και της φαρμακολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...ΑΡΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρίσκουν και τα κάνουν. Είδατε εσείς να γίνεται είδηση στα μεγάλα ΜΜΕ αυτή η πληροφορία; Είδατε να ξεσηκώνεται κανείς; Μπράβο και σε σας και σε όσους αποκαλύπτουν τις βρώμικες μεθοδεύσεις. Φαίνεται όμως ότι μόνο μια μικρή μειοψηφία πολιτών θα ενημερωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!