Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ας μείνουμε συντονισμένοι: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η προθεσμία για τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ του ΠΟΥ (27/1/2024)



Ο Αμερικανός δημοσιογράφος και επικριτής του ΠΟΥ James Roguski είναι πεπεισμένος ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν θα μπορέσει να εγκρίνει τις τροποποιήσεις της συνθήκης για την πανδημία και του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού τον Μάϊο του 2024.

Η Ομάδα Εργασίας για τις τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ) έχει δηλώσει σαφώς ότι πρόκειται να ΑΠΟΤΥΧΕΙ να τηρήσει την προθεσμία υποβολής τροπολογιών στον ΔΥΚ.


ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ 77η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2024, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΣΣΕΡΙΕΣ (4) ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (ΕΩΣ ΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:


Είμαστε στα πρόθυρα να κερδίσουμε αυτή τη μάχη.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για να επιβάλουμε τη νίκη μας μετά τις 27 Ιανουαρίου 2024.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ!



Δημοσίευσα το παρακάτω βίντεο στις 18 Νοεμβρίου 2023.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε, εκτός από το ότι η προθεσμία για την υποβολή τροπολογιών είναι τώρα πολύ πιο κοντά.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και βοηθήστε στη διάδοση...


ΟΛΟΙ πρέπει να γνωρίζουν ότι η προθεσμία για την παρουσίαση του τελικού πακέτου τροποποιήσεων από την WGIHR είναι η 27η Ιανουαρίου 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 55 ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ:




Το άρθρο 55 του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού ορίζει σαφώς ότι κάθε συμβαλλόμενο κράτος ή ο Γενικός Διευθυντής μπορεί να προτείνει τροποποιήσεις στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό.

Το άρθρο 55 ορίζει επίσης σαφώς ότι το κείμενο οποιασδήποτε προτεινόμενης τροποποίησης ΠΡΕΠΕΙ να κοινοποιείται σε όλα τα κράτη μέρη τουλάχιστον τέσσερεις μήνες πριν από τη Συνέλευση Υγείας κατά την οποία προτείνεται για εξέταση.

Το άρθρο 55 ΔΕΝ λέει ότι οι διαπραγματεύσεις μπορούν να συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή λίγο πριν από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας.

Τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για τις τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού γνωρίζουν σαφώς τους κανόνες...



Παρακαλώ όλους να αναγνωρίσουν την απλή αλήθεια ότι η Ομάδα Εργασίας για τις τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (WGIHR) έχει ήδη παραδεχτεί την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της.

Στις 2 Οκτωβρίου 2023, ο Δρ Abdullah Assiri (συμπρόεδρος της WGIHR) δήλωσε σαφώς ότι η Ομάδα Εργασίας ΔΕΝ επρόκειτο να τηρήσει την προθεσμία της.


Έχουν δηλώσει σαφώς ότι ΔΕΝ πρόκειται να υποβάλουν τελική έκδοση δέσμης στοχευμένων τροποποιήσεων του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού πριν από την προθεσμία της 27ης Ιανουαρίου 2024.

Μσυμφωνία δεν επιτεύχθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της WGIHR στις 7-8 Δεκεμβρίου 2023.

ΚΑΝΕΝΑ συνοπτικό έγγραφο δεν υποβλήθηκε στην ομάδα εργασίας.

ΚΑΜΜΙΑ συνεδρίαση της WGIHR δεν έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί πριν από την προθεσμία της 27ης Ιανουαρίου 2024.

Η WGIHR ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΥΡΗ.

Οι ακόλουθες ΕΠΙΣΗΜΕΣ οδηγίες δόθηκαν στην WGIHR:
Η 75η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας... αποφασισμένος... όσον αφορά τις στοχευμένες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (2005)... να ζητήσει από την WGIHR να καταρτίσει πρόγραμμα εργασίας, σύμφωνα με την απόφαση EB150(3), και λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση της επιτροπής αναθεώρησης του ΔΥΚ, να προτείνει δέσμη στοχοθετημένων τροποποιήσεων, προς εξέταση από την 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 55 του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (2005)·


Η Εκτελεστική Επιτροπή... αποφασισμένη... να παροτρύνει τα κράτη μέλη να λάβουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να εξετάσουν ενδεχόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (2005), με την προϋπόθεση ότι αυτό ΔΕΝ θα οδηγήσει στο εκ νέου άνοιγμα ολόκληρου του μέσου για επαναδιαπραγμάτευση. 

Οι τροποποιήσεις αυτές θα πρέπει να έχουν περιορισμένο πεδίο εφαρμογής και να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα και σαφώς προσδιορισμένα ζητήματα, προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων όσον αφορά την ισότητα, τις τεχνολογικές ή άλλες εξελίξεις, ή κενά που δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με άλλο τρόπο, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την υποστήριξη της αποτελεσματικής εφαρμογής και συμμόρφωσης του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (2005) και της καθολικής εφαρμογής του για την προστασία όλων των λαών του κόσμου από τη διεθνή εξάπλωση ασθενειών με δίκαιο τρόπο.


Στις 6 Φεβρουαρίου 2023, στην τελευταία σελίδα της «Τελικής Έκθεσής τους», η Επιτροπή Αναθεώρησης του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού δήλωσε σαφώς την κατανόησή της ότι η προθεσμία για την WGIHR να υποβάλει «την τελική δέσμη προτεινόμενων τροποποιήσεων» θα ήταν πριν από τα μέσα Ιανουαρίου 2024.

https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr2/A_WGIHR2_5-en.pdf

Ωστόσο, έχουν ήδη προγραμματίσει συναντήσεις τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο του 2024:







ΣΥΝΩΜΟΤΟYΝ ΑΝΟΙΧΤA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙAΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝOΝΕΣ
JAMES ROGUSKI
·
18 ΟΚΤΩΒΡIΟΥ 2023






Εκθέστε αυτή τη συνωμοσία
·
18 ΝΟΕΜΒΡIΟΥ 2023
JAMES ROGUSKI






James Roguski

Το παλιό σύστημα καταρρέει και πρέπει να οικοδομήσουμε γρήγορα την αντικατάστασή του.

Εάν έχετε βαρεθεί το σύμπλεγμα κυβέρνηση, νοσοκομεία, ιατρικό, φαρμακευτικό, μιντιακό, βιομηχανικό συγκρότημα και θέλετε να βοηθήσετε στην οικοδόμηση μιας ολιστικής εναλλακτικής λύσης στον ΠΟΥ, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου απευθείας ανά πάσα στιγμή.

JamesRoguski.com

JamesRoguski.substack.com/about

JamesRoguski.substack.com/archive

310-619-3055

Όλο το περιεχόμενο είναι δωρεάν για όλους τους αναγνώστες.



ΠΗΓΗ: https://jamesroguski.substack.com/p/the-deadline-is-january-27-2024



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. 27 Ιανουαρίου, η ημερομηνία εορτής της "απελευθερώσεως" των κρατουμένων απο το στρατόπεδο με την πισίνα και το γήπεδο ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!