Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Χλευάζουν τον Θεό - Η Google DeepMind κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο μοντέλλο AI που ονομάζεται Gemini (Δίδυμος), το οποίο ισχυρίζεται ότι θα είναι πιο έξυπνο και καλύτερο από τον ανθρώπινο εγκέφαλο.


Ξεκίνησε το 2023, αλλά το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά που οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα παραδώσουν πλήρως τις δραστηριότητές τους στην τεχνητή νοημοσύνη. Πολλά άτομα θα κάνουν το ίδιο, χωρίς να γνωρίζουν ότι παραδίδουν τις ψυχές τους σε μια κακή δύναμη.

Η Google είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της πρόγραμμα Gemini, το οποίο είναι πολύ πιο ισχυρό από το ChatGPT. Το Gemini είναι το πρώτο μοντέλλο AI που ξεπέρασε τους ανθρώπινους εμπειρογνώμονες στο MMLU (Massive Multitask Language Understanding), μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για τη δοκιμή των γνώσεων και των ικανοτήτων επίλυσης προβλημάτων των μοντέλων AI.

Και οι γκουρού της τεχνολογίας λένε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα διπλασιάσει την ποσότητα πληροφοριών που μπορεί να επεξεργαστεί κάθε χρόνο, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τη νοημοσύνη της τεχνητής νοημοσύνης.

Δείτε αυτήν την έκθεση από τα κύρια εταιρικά μέσα ενημέρωσης και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που λέει ο εμπειρογνώμονας στο 3:35.



Ακούσατε τι είπε. Θέλουν να «μιμηθούν» αυτό που συμβαίνει στη βιολογία, πράγμα που σημαίνει ότι προσπαθούν να κάνουν την τεχνητή νοημοσύνη να είναι δημιουργική και αναγεννητική. Επιδιώκουν να είναι σαν θεοί. Μόνο ο Θεός μπορεί να δημιουργήσει ανθρώπινη ζωή, αλλά ο Σατανάς πρόκειται να προσπαθήσει αυτές τις τελευταίες ημέρες να μιμηθεί αυτή τη δημιουργική ικανότητα σε αυτό που θα γίνει μέρος της εξαπάτησης των έσχατων καιρών. 

Τα τσιράκια του έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τον Covid για να προκαλέσουν το ψέμμα ότι τα «εμβόλια» mRNA έχουν τη δύναμη να σώζουν την ανθρώπινη ζωή χακάροντας τη γενετική του ανθρώπου, όταν στην πραγματικότητα επιταχύνουν το τέλος της ζωής. Δεδομένου ότι αυτές οι τοξικές ενέσεις εισήχθησαν στο ανθρώπινο σώμα παγκοσμίως, τα έθνη αναφέρουν ποσοστά υπερβολικής θνησιμότητας μεταξύ 20 και 40%. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δει μια πτώση στη μέση διάρκεια ζωής των ανδρών για τρία συνεχόμενα χρόνια. Ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν χωρίς προφανή λόγο είναι πρωτοφανής και ανεξήγητος, και όμως τα μέσα ενημέρωσης παραμένουν σιωπηλά. Όλα εξαγοράζονται από φαρμακευτικές διαφημίσεις και κρατικές επιχορηγήσεις.

Ο Covid ήταν μια μεγάλη επιτυχία με αυτόν τον τρόπο. Αλλά ποια θα είναι η βάση του επόμενου μεγάλου σατανικού ψέμματος της τεχνητής νοημοσύνης; Θα ισχυριστούν ότι είναι σε θέση να εκκολάψουν κάποιο είδος ψεύτικης ανθρώπινης ζωής ή ίσως να εμφυσήσουν ζωή σε ένα άψυχο αντικείμενο;

Φυσικά δεν θα πετύχουν ποτέ, αλλά θα προσπαθήσουν. Ακόμη και με τα δικά τους λόγια, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να «μιμηθούν» αυτό που είναι αυθεντικά βιολογικά δημιουργήματα του Θεού – χρησιμοποιώντας αυτό που είναι ψεύτικο για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους να νομίζουν ότι είναι πραγματικό.

Παρουσιάζοντας το Gemini στις 6 Δεκεμβρίου 2023, ο Ντέμης Χασάμπης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Google DeepMindδηλώνει:

«Η τεχνητή νοημοσύνη ήταν το επίκεντρο της δουλειάς της ζωής μου, όπως και για πολλούς από τους συναδέλφους μου ερευνητές. Από τότε που προγραμματίζω AI για ηλεκτρονικά παιχνίδια ως έφηβος και καθ' όλη τη διάρκεια των ετών μου ως ερευνητής νευροεπιστημών προσπαθώντας να κατανοήσω τη λειτουργία του εγκεφάλου, πάντα πίστευα ότι αν μπορούσαμε να κατασκευάσουμε πιο έξυπνες μηχανές, θα μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε για να ωφελήσουμε την ανθρωπότητα με απίστευτους τρόπους.

Ωφελείτε την ανθρωπότητα συγχωνεύοντάς την με μηχανές; Αυτός, παιδιά, είναι ο σύγχρονος Πύργος της Βαβέλ. Στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν το τέλειο έργο δημιουργίας του Θεού, θα καταλήξουν να το καταστρέψουν, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του.

Κρατήστε τα μάτια σας εστιασμένα στον Ιησού ή διακινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από τον κόσμο, ο οποίος πέφτει όλο και περισσότερο κάτω από την κυριαρχία των εωσφορικών υποτακτικών του Σατανά και κάποια στιγμή ο ίδιος ο Σατανάς θα κατοικήσει στην ψυχή ενός ανθρώπου που φαίνεται να κατέχει όλες τις απαντήσεις στα προβλήματα του κόσμου. 

Φαντάζομαι ότι θα είναι ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που θα καταφέρει να ξεπεράσει το παράδειγμα αριστεράς-δεξιάς και να γίνει είδωλο από όλα τα τμήματα της κοινωνίας παγκοσμίως.



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/12/31/will-god-be-mocked-google-deepmind-releases-long-awaited-ai-model-called-gemini-which-it-claims-will-be-smarter-and-better-than-the-human-brain/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Την 8η Μαιου να καθίσετε να σκεφτείτε ποιός νικησε τότε, τι εφαρμόζει σήμερα και εάν πρέπει να γιορτάζουμε εκείνη την (αποφράδα) για την λευκή φυλή και την Ευρώπη, ημέρα. Εαν κρίνετε οτι πρέπει να την εορτάζουμε πρέπει να σταματήσετε να διαμαρτύρεστε για την εφαρμογή της PAX JUDAICA και του σχεδίου Kalergi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!