Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Υπερβολικοί θάνατοι και ερήμωση: Θα καθίσουμε στην ξεγνοιασιά μας και θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό;


*

Εισαγωγικό σημείωμα

Υπερβολικοί θάνατοι - γιατί αυτό δεν συζητείται στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης; Γιατί δεν είναι αυτή η κορυφαία ατζέντα στο Κογκρέσσο ή το Κοινοβούλιο;

Η συλλογή σχετικών άρθρων παγκόσμιας έρευνας που εστιάζουν σε διάφορες υποκείμενες αιτίες υπερβολικών θανάτων δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από τον Δρ Paul Craig Roberts.

Σύντομα αποσπάσματα αυτών των άρθρων ετοιμάστηκαν στη συνέχεια από την Global Research, ακολουθούμενα από την παραγωγή βίντεο του John Campbell.

Ευχαριστούμε τον Δρ Paul Craig Roberts και τον Δρ John Campbell.

Michel Chossudowsky. Global Research, 2 Ιανουαρίου 2024

***

1. Κίνδυνος 5G: 13 λόγοι για τους οποίους η ασύρματη τεχνολογία 5G θα είναι καταστροφή για την ανθρωπότητα, δείτε αυτό.

Ο κίνδυνος 5G δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Το 5G (5ης γενιάς) αναπτύσσεται τώρα ενεργά σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, καθώς αυξάνεται η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις τρομακτικές επιπτώσεις στην υγεία και την ιδιωτική ζωή, πολλά μέρη εκδίδουν μορατόριουμ ή το απαγορεύουν, όπως ολόκληρο το έθνος του Βελγίου, το καντόνι του Vaud (Ελβετία) και το Σαν Φρανσίσκο (ΗΠΑ). Η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF ή RFR) και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο ως νέοι τύποι ρύπανσης - ρύπανσης του περιβάλλοντος. Εδώ είναι 13 λόγοι που εκθέτουν τον κίνδυνο 5G, ο οποίος θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια απόλυτη καταστροφή για την υγεία και την ιδιωτικότητα εάν αρκετοί άνθρωποι δεν ξεσηκωθούν για να το σταματήσουν.

Από Makia Freeman

2. Μείωση του πληθυσμού: Οι New York Times προβλέπουν μαζική μείωση του πληθυσμού, δείτε αυτό.

«Λιγότερα κλάματα μωρών.

Περισσότερα εγκαταλελειμμένα σπίτια.

Προς τα μέσα αυτού του αιώνα, καθώς οι θάνατοι αρχίζουν να υπερβαίνουν τις γεννήσεις, θα έρθουν αλλαγές που είναι δύσκολο να κατανοηθούν».


Στιγμιότυπο οθόνης του άρθρου των NYT

«Σε όλο τον κόσμο, οι χώρες αντιμετωπίζουν τη στασιμότητα του πληθυσμού και την κατάρρευση της γονιμότητας, μια ιλιγγιώδη αντιστροφή απαράμιλλη στην καταγεγραμμένη ιστορία που θα κάνει τα πάρτυ των πρώτων γενεθλίων ένα πιο σπάνιο θέαμα ενώ τις κηδείες και τα άδεια σπίτια ένα κοινό θέαμα».

Και συνεχίζει,

«Τα μαιευτήρια κλείνουν ήδη στην Ιταλία. Πόλεις-φαντάσματα εμφανίζονται στη βορειοανατολική Κίνα. Τα πανεπιστήμια στη Νότια Κορέα δεν μπορούν να βρουν αρκετούς φοιτητές και στη Γερμανία, εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτησίες έχουν ισοπεδωθεί, με τη γη να έχει μετατραπεί σε πάρκα.

Είναι όλα αλήθεια; Μένει να επαληθευτεί. Παράλειψη;

Σε καμμία περίπτωση το άρθρο δεν αναφέρει την ευγονιστική φύση της σκόπιμης μείωσης του πληθυσμού, σε σχέση με το plandemic του covid, την εξαναγκαστική και από πολλές απόψεις δηλητηριώδη εκστρατεία εμβολιασμού, με ένα μη εμβόλιο, αλλά αντ' αυτού μια νέα, εντελώς μη δοκιμασμένη «γονιδιακή θεραπεία» τύπου mRNA, την οποία το CDC των ΗΠΑ επέτρεψε να εφαρμοστεί ως «μέτρο έκτακτης ανάγκης» σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες μιας πανδημίας. Αυτό στην πραγματικότητα στερείται όλων των χαρακτηριστικών μιας πανδημίας, αλλά πρέπει να αντληθεί για να εμφανιστεί ως πανδημία - με κυριολεκτικά σχεδόν όλους τους θανάτους να εμφανίζονται από οποιεσδήποτε αιτίες - ακόμη και τροχαία ατυχήματα - μπορεί να είναι - και "πρέπει" να κατηγοριοποιηθούν ως θάνατοι COVID.

Από Peter Koenig

3. Bill Gates Σχέδια για νέα καταστροφική μετάδοση, δείτε αυτό.

«Στις 23 Οκτωβρίου 2022, ο Γκέητς, το Johns Hopkins και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνδιοργάνωσαν «μια άσκηση παγκόσμιας πρόκλησης» που ονομάστηκε «Καταστροφική μετάδοση».3,4 που περιλαμβάνει ένα νέο (και προς το παρόν φανταστικό) παθογόνο που ονομάζεται "σοβαρό επιδημικό εντεροϊό αναπνευστικό σύνδρομο 2025" ή SEERS-25 για συντομία.

Εντεροϊός D685 συνδέεται συνήθως με κρυολόγημα και γρίπη σε βρέφη, παιδιά και εφήβους. Σε σπάνιες περιπτώσεις, είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί ιογενή μηνιγγίτιδα και οξεία χαλαρή μυελίτιδα, μια νευρολογική κατάσταση που οδηγεί σε μυϊκή αδυναμία και απώλεια αντανακλαστικών σε ένα ή περισσότερα άκρα.

Οι εντεροϊοί Α71 και Α6 είναι γνωστό ότι προκαλούν αφθώδη πυρετό,6 Ενώ ο ιός της πολιομυελίτιδας, ο πρωτότυπος εντεροϊός, προκαλεί πολιομυελίτιδα (πολιομυελίτιδα), έναν δυνητικά απειλητικό για τη ζωή τύπο παράλυσης που επηρεάζει κυρίως παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών. Έτσι, ο ιός που μοντελλοποίησαν σε αυτή την προσομοίωση φαίνεται να είναι κάτι παρόμοιο με τον εντεροϊό D68, αλλά χειρότερο.

Εκπαιδεύοντας τους Αφρικανούς ηγέτες να ακολουθήσουν την αφήγηση

Ενδεικτικά, η άσκηση 'Catastrophic Contagion' επικεντρώθηκε στην εμπλοκή της ηγεσίας στις αφρικανικές χώρες και στην εκπαίδευση στην παρακολούθηση του σεναρίου. Οι συμμετέχοντες περιελάμβαναν 10 νυν και πρώην υπουργούς Υγείας και ανώτερους αξιωματούχους δημόσιας υγείας από τη Σενεγάλη, τη Ρουάντα, τη Νιγηρία, την Αγκόλα, τη Λιβερία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία και τη Γερμανία, καθώς και τον ίδιο τον Γκέητς.

Από τον Δρ Joseph Mercola

4. Η τεχνογνωσία του Ισραήλ στην ειρήνευση των Παλαιστινίων έχει μεγάλη ζήτηση από τις καπιταλιστικές ελίτ, καθώς οι πληθυσμοί σε όλο τον κόσμο γίνονται ανήσυχοι.

Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί με τρόμο τη στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στο λαό της Γάζας, οι άνθρωποι μένουν να αναρωτιούνται γιατί οι παγκόσμιοι ηγέτες δεν κάνουν περισσότερα για να λογοκρίνουν το Ισραήλ και επιτρέπουν στο Ισραήλ να ξεφύγει με μαζικές δολοφονίες.

Ο Jeff Halper, ένας Αμερικανο-Ισραηλινός ανθρωπολόγος που έχει γράψει πολλά βιβλία για την ισραηλινή ιστορία, έχει μια σαφή απάντηση.

Λέει ότι οι ηγέτες των χωρών σε όλο τον κόσμο αισθάνονται πιο ανασφαλείς καθώς ο πλούτος συγκεντρώνεται όλο και περισσότερο στα χέρια μιας μικρής καπιταλιστικής ελίτ και η λαϊκή δυσαρέσκεια και η απειλή της εξέγερσης αυξάνεται.

Το Ισραήλ είναι σεβαστό ακριβώς για την κυριαρχία του στις τεχνικές ελέγχου του πληθυσμού εναντίον των Παλαιστινίων, τις οποίες πολλοί ηγέτες θέλουν να μιμηθούν εναντίον αντιφρονούντων ή μειονοτικών ομάδων εντός των συνόρων τους.

Μέρος της επιτυχίας του Ισραήλ, σύμφωνα με τον Halper, είναι η ανάπτυξη μιας τρομερής βιομηχανίας όπλων που του επιτρέπει να προμηθεύει όπλα υψηλής τεχνολογίας σε χώρες σε όλο τον κόσμο με σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού.

Το Ισραήλ βρίσκεται στην αιχμή της ανάπτυξης δορυφόρων επιτήρησης, οπλισμένων drones και drones επιτήρησης, συστημάτων αναγνώρισης στόχων τεχνητής νοημοσύνης (AI), συσκευών spyware και τεχνολογιών ελέγχου πλήθους και κυβερνοπολέμου, τις οποίες πωλεί σε όλο τον κόσμο.

Από τον Jeremy Kuzmarov

5. Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να έχει 10 χρόνια πανδημιών (2020-2030), δείτε αυτό.

«Το ντοκυμανταίρ "Το Σχέδιο" ("The Plan")δείχνει την επίσημη ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να έχουμε δέκα χρόνια συνεχιζόμενων πανδημιών, από το 2020 έως το 2030.

Αυτό αποκαλύπτει μια ιολόγος του ΠΟΥ, η Marion Koopmans. Θα δείτε επίσης συγκλονιστικές αποδείξεις ότι η πρώτη πανδημία σχεδιάστηκε και ανακοινώθηκε άφθονα ακριβώς πριν συμβεί.

Φροντίστε να παρακολουθήσετε και να το μοιραστείτε παντού.

Περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα έγγραφα στο ΣΧΕΔΙΟ, μεταβείτε στη διεύθυνση: https://www.stopworldcontrol.com/proof

Βίντεο: "The Plan" ("Το Σχέδιο") (https://rumble.com/v13kefy-must-see-the-plan-who-plans-for-10-years-of-pandemics-from-2020-to-2030.html)

Μια ομάδα σχεδόν χιλίων γιατρών στη Γερμανία που ονομάζεται «Γιατροί για την Πληροφόρηση», η οποία υποστηρίζεται από περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, επιστημόνων, δασκάλων κ.λπ., έκανε μια συγκλονιστική δήλωση κατά τη διάρκεια μιας εθνικής συνέντευξης Τύπου: (1)

«Ο πανικός του κορωνοϊού είναι ένα παιχνίδι. Είναι απάτη. Μια απάτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός παγκόσμιου εγκλήματος».

Αυτή η μεγάλη ομάδα ιατρικών εμπειρογνωμόνων εκδίδει μια εφημερίδα με κυκλοφορία 500.000 αντιτύπων κάθε εβδομάδα, για να προειδοποιήσει το κοινό για την παραπληροφόρηση στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον κορωνοϊό.

Από: Stop World Control


6. Βίντεο: Υπερβολικοί θάνατοι. Ανάλυση από τον John Campbell


*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ευχαριστούμε τον Δρ Paul Craig Roberts για αυτή τη συλλογή άρθρων.

Προτεινόμενη πηγή εικόνας



ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/our-rulers-are-determined-to-kill-us-all-shall-we-sit-around-in-our-insouciance-and-permit-it-to-happen/5844843



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!