Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Παλαιστίνιος συγγραφέας καλεί για «κανονικοποίηση των σφαγών» στο συλλαλητήριο του Λονδίνου, προκαλώντας την Αστυνομία, ενώ τώρα ισχυρίζεται ότι «μίλησε λάθος».


Ο Παλαιστίνιος συγγραφέας Mohammed El-Kurd δήλωσε ότι «θα έρθει η ώρα μας, αλλά πρέπει να κανονικοποιήσουμε τις σφαγές ως status quo» σε μια συγκέντρωση στο Λονδίνο που πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη των Παλαιστινίων εναντίον του Ισραήλ στον συνεχιζόμενο πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς. Η σύγκρουση ξεκίνησε όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς ξεκίνησαν μια επιδρομή εναντίον του Ισραήλ από τη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου, σφαγιάζοντας περίπου 1.200 άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

 

Ο El-Kurd, ο οποίος απευθύνθηκε στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Εκστρατεία Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη με πολιτικούς υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του βουλευτή Apsana Begum των Εργατικών, κέρδισε δυνατές επευφημίες από τα συγκεντρωμένα πλήθη αφού εξέδωσε την έκκλησή του να «κανονικοποιηθούν οι σφαγές». Είπε επίσης ότι «πρέπει να ξεριζώσουμε [τον σιωνισμό] από τον κόσμο», χαρακτηρίζοντας την πεποίθηση ότι οι Εβραίοι πρέπει να έχουν ένα κράτος στην ιστορική πατρίδα τους «ρατσιστική ιδεολογία».


Μετά από κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε τελικά ότι «γνώριζε» τις παρατηρήσεις του El-Kurd και «επιδιώκει να μιλήσει με το ενδιαφερόμενο άτομο».

Η Met έχει υπερασπιστεί με συνέπεια τους αντι-ισραηλινούς ακτιβιστές που καλούν σε τζιχάντ και καταστρέφουν βρετανικά μνημεία πολέμου και ο El-Kurd αρχικά φάνηκε να μην ενδιαφέρεται για τη δήλωσή τους. Απαντώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο El-Kurd προκάλεσε ανοιχτά την αστυνομία, γράφοντας «είμαι απασχολημένος σήμερα, μπορούμε να το κάνουμε αύριο;» και προσθέτοντας ένα φιλί στο τέλος της σαρκαστικής απάντησής του.

Ώρες αργότερα, ο Παλαιστίνιος φάνηκε να παίρνει το θέμα πιο σοβαρά, δημοσιεύοντας μια δήλωση υποστηρίζοντας ότι ήταν «σαφές» ότι «το κλείσιμο της ομιλίας μου ήταν για να δηλώσω ότι "δεν πρέπει να κανονικοποιήσουμε τις σφαγές"» - παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν το αντίθετο από αυτό που πραγματικά είπε

.



ΠΗΓΗ: https://thenationalpulse.com/2024/01/15/palestinian-author-calls-for-normalization-of-massacres-at-london-rally-goads-cops-now-claims-he-misspoke/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!