Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Η Γερμανία αναζητά την πρωτεύουσα των μαχαιριών: το Βερολίνο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή...


Ζώνη πεζών: Παρακαλώ μήν πέσετε σε μαχαίρι (δηλ. σε παγίδα)


Alex Cryso
16 Ιανουαρίου 2024

Η αριστερή-πράσινη άρνηση της πραγματικότητας λέει: «Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν από τη βία και τον τρόμο!» Η απροκάλυπτη απάντηση της σκληρής πραγματικότητας είναι: «... προκειμένου να φέρουμε ακριβώς αυτές τις συγκρούσεις στο γερμανικό έδαφος και να τις συνεχίσουμε εκεί με βία». Η πρωτεύουσά μας έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε πραγματική πυριτιδαποθήκη: όχι μόνο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά τώρα και λόγω των φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν από τη Χαμάς, ο αριθμός των βίαιων εγκλημάτων αυξήθηκε ραγδαία. Συνολικά 70.374 αποκαλούμενα αδικήματα βαρβαρότητας καταγράφηκαν μόνο το 2022. Όπως συμβαίνει συχνά, το επόμενο ρεκόρ επιτεύχθηκε εδώ: Για δέκα χρόνια, δεν έχουν διαπραχθεί τόσες ληστείες, επιθέσεις και απαγωγές όσο το 2022. 

Ταυτόχρονα, το 41,9% όλων των υπόπτων έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο (από τον Απρίλιο του 2023) - δεν είναι πλέον περίεργο.

Το 2023, από την άλλη πλευρά, λέγεται ότι υπήρξε άλλη μια αύξηση 12% στο ποσοστό εγκληματικότητας. Γίνεται λόγος για μια «αλυσιδωτή αντίδραση βίας», αλλά και για το γεγονός ότι «οι ζωές εκείνων στο Βερολίνο κινδυνεύουν όλο και περισσότερο». 

Μήπως οι συνθήκες έχουν ήδη ανατραπεί σε τέτοιο βαθμό ώστε η συνοχή των φατριών, το αριστερό δικαστικό σώμα και το ανοιχτό μίσος για τη Δύση να ευνοούν την κατάκτηση των γερμανικών δρόμων; Γεγονός είναι ότι οι αρχές ασφαλείας είναι υποστελεχωμένες και το κράτος δικαίου έχει πάψει προ πολλού να λειτουργεί αποτρεπτικά και με αρκετή συνέπεια για την προστασία των πολιτών.

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Βερολίνο έχουν επίσης εξελιχθεί σε πραγματικά σχολεία hotspot: 2344 αδικήματα βίας καταγράφηκαν εδώ το 2022, πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει αύξηση 23%. Οι ψυχολογικές επιπτώσεις της υστερίας του κορωνοϊού, αλλά και οι τρέχοντες πόλεμοι, έχουν διασφαλίσει ότι οι συγκρούσεις επιλύονται με σωματικές φιλονικίες ή μαχαίρια. 

Στα στρατόπεδα προσφύγων, ο αριθμός των βίαιων πράξεων έχει αυξηθεί κατά 50%. Για παράδειγμα, στο σπίτι των αιτούντων άσυλο Flughafen-Tegel, όπου ζουν μαζί έως και 5.000 μουσουλμάνοι-αφρικανοί μετανάστες, υπήρξαν αυξημένες μαζικές φιλονικίες. Ο αριθμός των επιθέσεων με μαχαίρια πέρυσι ήταν 3.350 «μεμονωμένες περιπτώσεις». Το 2022 καταγράφηκαν 17.263 περιστατικά «ενδοοικογενειακής βίας». Ο αριθμός των τραυματιών αυξήθηκε κατά 12%. Το ποσοστό βιασμών αυξήθηκε κατά 12,8% και ο αριθμός των σεξουαλικών παρενοχλήσεων κατά 27,7%.

Στους κύκλους του AfD, η εσωτερική ασφάλεια έχει πάψει προ πολλού να είναι εγγυημένη. Ο Karsten Woldeit, εκπρόσωπος του κόμματος για τις εσωτερικές υποθέσεις, δήλωσε: «Η ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση με αντίστοιχες ενέργειες σε ορισμένα φαινόμενα δείχνει σαφώς την ανεπιθύμητη εξέλιξη. Μόνο η σαφής ονομασία των αιτιών και ο χειρισμός τους θα επιτρέψουν στο πηδάλιο να στρίψει ξανά προς τη σωστή κατεύθυνση». Το γεγονός ότι η αστυνομία του Βερολίνου κάνει επίσης περικοπές δεν απλοποιεί τα πράγματα: το ποσοστό εκκαθάρισης μειώθηκε κατά 44,9% την ίδια στιγμή.



ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2024/01/16/deutschland-sucht-die-messer-hauptstadt-berlin-ganz-weit-vorne/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!