Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Οι παγκοσμιοποιητές κινούνται για να αυξήσουν τον έλεγχο των πληροφοριών που μοιράζονται μέσω κινητών τηλεφώνων.

 


Οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν την κυβέρνηση και τους ανθρώπους μέσω της κυριαρχίας τους επί του ελέγχου των πληροφοριών: τι ακούνε οι άνθρωποι και τι βλέπουν. Αυτό γίνεται μέσω του ελέγχου των ΜΚΟ και των εταιρειών.


Κρατώντας σε μια λαβή που μοιάζει με μέγγενη τις πληροφορίες που βλέπετε ή μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο, οι παγκοσμιοποιητές συνειδητοποιούν πώς τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να δείξουν κρίσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο και πώς οι πληροφορίες μπορούν να μοιραστούν μέσω τηλεφώνων,

ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.


Με τον παγκοσμιοποιημένο έλεγχο των πληροφοριών για το τι βλέπετε στο διαδίκτυο θα δείτε αυτή την "ιστορία" να υποβαθμίζεται από ελεγκτές γεγονότων και αναφορές "ειδήσεων", χρησιμοποιώντας ατάκες όπως "δεν θα σας επηρεάσει" και "τα πρόστιμα ή η απόσυρση της υπηρεσίας δεν θα ισχύουν για το άτομο ή θα ισχύει μόνο για τρίτες επιχειρήσεις".

Δείτε: Παράδειγμα "Αναφορά" από WCNC: Σύνδεσμος (https://www.wcnc.com/article/news/verify/technology-verify/no-t-mobile-is-not-fining-customers-over-their-text-message-content/536-83235e94-334f-4d47-8dd6-ae660728953c)
 
Και το βίντεο που παρουσίασαν για αυτό το άρθρο:


Τώρα δείτε τι λένε οι "τρίτοι προμηθευτές" στους μεμονωμένους πελάτες τους.

Όπως είναι το εγχειρίδιο για τα ελεγχόμενα από την παγκοσμιοποίηση μέσα ενημέρωσης και τις ρυθμιστικές αρχές, οι «νέοι όροι και προϋποθέσεις» και οι νέοι κανονισμοί θα θάβουν ΠΑΝΤΑ τα στοιχεία ελέγχου μέσα σε ογκώδεις επιβεβαιώσεις αδιαμφισβήτητα ηθικών και σωστών ισχυρισμών που κάνουν τα νέα μέτρα να εμφανίζονται για το καλό όλων (για το καλό ολόκληρου του πλανήτη).
Μια γρήγορη ματιά στα Νέα Μέτρα, με ένα υπογραμμιστικό, μπορεί γρήγορα να εκθέσει πού και πώς είναι για το καλό των παγκοσμιοποιητών.

Πέντε σελίδες των «Νέων Μέτρων» για την εξυπηρέτηση ολόκληρου του πλανήτη μπορούν, με ένα highlighter, να μειωθούν σε λίγες παραγράφους των Μέτρων για την εξυπηρέτηση των Παγκοσμιοποιητών και να δώσουν στις μη εκλεγμένες Τιτανικές Εταιρείες, που ελέγχουν οι Παγκοσμιοποιητές, τη «διακριτική ευχέρεια» να καταστρέψουν την επιχείρησή σας, την κοινωνική ζωή και την πρόσβασή σας σε αγαθά ή / και υπηρεσίες.

Δείτε αν μπορείτε να επιλέξετε τους τομείς διακριτικής ευχέρειας που παραδίδονται σε αυτούς τους νέους όρους και προϋποθέσεις από την T-Mobile στους τρίτους προμηθευτές τους, οι οποίοι θα το μεταβιβάσουν στους μεμονωμένους χρήστες τους.






Μπορείτε να κατεβάσετε και να μοιραστείτε ένα PDF αυτής της επισημασμένης επικοινωνίας Ring Central (τρίτα μέρη στην T-Mobile):

:

Το Ring Central περνά στα πρόστιμα κοινωνικής πίστωσης T Mobile
275KB ∙ PDF αρχείο
Καταφόρτωση

Σημειώστε με την κατάλληλη «ερμηνεία», ένα σωτήριο κείμενο που συμβουλεύει για ένα κατάλληλο πρωτόκολλο (Επί του παρόντος αποστέλλεται μέσω οποιουδήποτε αριθμού τρίτων παρόχων) για την πρόληψη ή τη θεραπεία του Covid-19 μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει αναφορά σε «Ελεγχόμενες Ουσίες» και εάν αυτές οι θεραπείες τυχαίνει να απομακρύνουν τις επιχειρήσεις από προϊόντα που προσφέρονται από άλλους παγκοσμιοποιητές, όπως το Lipid Nano Particle Synthetic Messenger RNA Γενετική οδηγία Κατασκευαστές εμβολίων, που δίνει στον παγκοσμιοποιητή τη διακριτική ευχέρεια να επιβάλει πρόστιμο στο άτομο ή να «εξαλείψει» την υπηρεσία του.


Πόσο καιρό πριν οι ελεγχόμενες από την παγκοσμιοποίηση εταιρείες τηλεπικοινωνιών «πιέσουν» τις ρυθμιστικές αρχές να τους επιτρέψουν να επιβάλουν άμεσα αυτή τη «διακριτική ευχέρεια να επιβάλλουν πρόστιμα και να παρακρατούν υπηρεσίες από ιδιώτες».

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση μέσω SMS:
https://tribeqr.com/v/tmobilecensorship
ή



Ένας σύνδεσμος μέσω Twitter (X):
SMS https://x.com/tniwef/status/1746297208104943782





ΠΗΓΗ: https://thenobodywhoknowseverybody.substack.com/p/globalists-move-to-increase-control?publication_id=996115&post_id=140657840&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι SIM κάρτες «ψηφιοποιούνται» και οδηγούνται προς «κατάργηση»

https://www.msn.com/el-gr/news/techandscience/%CE%BF%CE%B9-sim-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7/ar-AA1mWW2K?ocid=msedgntp&pc=ASTS&cvid=7c2a00704c424310a4e4a429472873f3&ei=28

3 σχόλια:

  1. Ακόμα ένα καυτό θέμα καί ακόμα μία πολύ χαρακτηριστική καί ουσιαστική ζωγραφική παράσταση στήν κορυφή της αναρτήσεως!
    Εύγε ξανά Μαριγώ μας!
    Καί όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ καυτό θέμα, αλλά μεταξύ μας, αμφιβάλλω για το τελευταίο.
      Και δεν είναι μόνο το τελευταίο αλλά και κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι να απέχουμε από κάποιες συνήθειες.

      Διαγραφή
  2. Τα έλεγαν οι... ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, αλλά οι ενεσάκηδες τους αποκαλούσαν ΨΕΚΕΣ🤣🌹🌲Τώρα ο Fauci παραδέχεται ότι τα εμβόλια για τον COVID προκαλούν MYOCARDlTlS, ιδιαίτερα σε νεαρούς άνδρες.
    https://twitter.com/spirlios1/status/1747009861890580619

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!