Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Edward Dowd: Οι αξιώσεις αναπηρίας μεταξύ των γυναικών αυξήθηκαν κατά 55% μετά την κυκλοφορία εμβολίων COVID


Από τον Φεβρουάριο του 2021, περισσότερες από 1 εκατομμύριο εργαζόμενες γυναίκες στις ΗΠΑ ηλικίας 16-64 ετών έχουν δηλώσει στο Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ ότι είναι α ν ά π η ρ ε ς, σύμφωνα με νέα κυβερνητική έκθεση.

Από τον Mike Capuzzo

2 Ιανουαρίου 2024


Ο οικονομικός αναλυτής και εμπειρογνώμονας δεδομένων Edward Dowd δήλωσε ότι μια νέα έρευνα του Υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ για την αναπηρία δείχνει ότι εργαζόμενοι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16-64 ετών ανέφεραν βλάβες ρεκόρ από τον Φεβρουάριο του 2021, με τις γυναίκες να υποφέρουν από μια άνευ προηγουμένου αύξηση 55% στις αναπηρίες.

Από τον Φεβρουάριο του 2021, περισσότερες από 1 εκατομμύριο αμερικανίδες εργαζόμενες ηλικίας 16-64 ετών δήλωσαν στο Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ ότι είναι ανάπηρες, σύμφωνα με νέα κυβερνητική έκθεση.


Οι γιατροί και οι επιστήμονες που μίλησαν στο The Defender απέδωσαν την άνευ προηγουμένου αύξηση κατά 55% των αναπηριών στην κυκλοφορία εμβολίων mRNA COVID-19, αν και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και τα συνιστούν για όλους ηλικίας 6 μηνών και άνω.


Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην διαχειριστή κεφαλαίων της BlackRockEdward Dowd, η αύξηση των αιτήσεων αναπηρίας αντιπροσωπεύει μια συνεχιζόμενη σιωπηλή καταστροφή - την οποία οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αγνοούν.


Ο Dowd, ο πρώτος που ανέφερε την ιστορική αύξηση των υπερβολικών θανάτων και αναπηριών στις ΗΠΑ στο βιβλίο του, «'Αιτία άγνωστη': Η επιδημία αιφνίδιων θανάτων το 2021 και το 2022», συνεχίζει να συλλέγει δεδομένα που παραβλέπονται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Εκδίδει εκθέσεις πλούσιες σε στατιστικά στοιχεία για τα πάντα, από την υπερβάλλουσα θνησιμότητα και τη γονιμότητα έως τις αναπηρίες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέφερε τα νέα αποτελέσματα της μηνιαίας έρευνας αναπηρίας του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα στο X (πρώην Twitter).


Τα του Υπουργείου Εργασίας στοιχεία της έρευνας εκδόθηκαν σε μορφή γραφήματος από την FRED, το ακρωνύμιο της Federal Reserve Economic Data, μιας ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων εκατοντάδων χιλιάδων διαδραστικών σειρών δεδομένων που διατηρείται από το Τμήμα Έρευνας της Federal Reserve Bank of St.

Η μηνιαία έκθεση είναι μια έρευνα των ερωτηθέντων που αυτοπροσδιορίζονται ως ανάπηροι και όχι μια αξίωση για αναπηρία και χρηματική αποζημίωση, δήλωσε ο Dowd.


Ωστόσο, η έρευνα της κυβέρνησης για την αναπηρία είναι ένα σημαντικό στατιστικό παράθυρο στη δημόσια υγεία των ΗΠΑ που προβλέπει τραγικά τους υπερβολικούς θανάτους, δήλωσε ο Dowd. «Η νοσηρότητα οδηγεί στη θνησιμότητα», είπε.

«Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η τάση αύξησης της αναπηρίας στις ΗΠΑ, όπως μετράται από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, δεν υποχωρεί», δήλωσε ο Dowd στο The Defender.

«Η αύξηση ξεκίνησε σοβαρά τον Φεβρουάριο του 2021 και έχουμε προσθέσει περίπου 4 εκατομμύρια Αμερικανούς από την έναρξη του εμβολιασμού», είπε. «Το πολιτικό εργατικό δυναμικό, οι απασχολούμενοι άνδρες και οι εργαζόμενες γυναίκες είχαν μια πιο απότομη αύξηση από τον γενικό πληθυσμό. Αν δεν αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα, θα θέσει σε κίνδυνο το εργατικό δυναμικό με την πάροδο του χρόνου».


Ο Δρ James Thorpμαιευτήρας και γυναικολόγος της Φλόριντα που τεκμηρίωσε καταστροφικές βλάβες σε μητέρες και παιδιά από τα εμβόλια mRNA COVID-19, δήλωσε εξοργισμένος από την αδυσώπητη βλάβη στην υγεία όλων των τμημάτων του πληθυσμού των ΗΠΑ και τη μεγαλύτερη θυματοποίηση των γυναικών μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Επεσήμανε τα δεδομένα μετά την κυκλοφορία του Pfizer 5.3.6μέρος των 450.000 σελίδων των εσωτερικών εκθέσεων της Pfizer σχετικά με τη βλάβη του εμβολίου mRNA τις πρώτες 10 εβδομάδες διάθεσης, από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021.


Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) προσπάθησε να κρατήσει τα έγγραφα της Pfizer μακριά από το κοινό για 75 χρόνια, αλλά ένας δικαστής διέταξε την απελευθέρωσή τους.


Ο πίνακας 1 της έκθεσης της Pfizer δείχνει το σωρευτικό σύνολο των «αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών» και «παρουσιάζει τα κύρια χαρακτηριστικά των συνολικών περιπτώσεων». Δείχνει ότι από τις 42.086 «σχετικές περιπτώσεις» ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την ένεση με το εμβόλιο mRNA της Pfizer, 1.223 άνθρωποι - 2,9% - πέθαναν.



Ο πίνακας δείχνει επίσης ότι η Pfizer ανέφερε ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων, σε 29.914 γυναίκες και 9.182 άνδρες - ποσοστό βλάβης 3 φορές μεγαλύτερο για τις γυναίκες, δήλωσε ο Thorp. Αποδίδει τη διαφορά εν μέρει στην τάση των γυναικών να λαμβάνουν αποφάσεις για την υγεία μιας οικογένειας και στην πιθανότητα οι γυναίκες να έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο πριν πείσουν τους άνδρες να το κάνουν.


Το αρχείο ανεπιθύμητων ενεργειών της Pfizer έδειξε επίσης ότι το εμβόλιο mRNA COVID-19 προκάλεσε τραυματισμούς σε ποσοστό, σε σχέση με τους θανάτους, πολύ πέρα από εκείνους που προκαλούνται από ασθένειες, με εκπληκτική «αναλογία τραυματισμού προς θάνατο» 34,4 προς 1, δήλωσε ο Thorp.


Ο Thorp, ένας βετεράνος με αναπηρία που απολύθηκε τιμητικά από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, δήλωσε ότι πιστεύει ότι μια τέτοια δραματική αναλογία τραυματισμών προς θανάτους είναι ανήκουστη στις ιστορίες του σύγχρονου πολέμου ή της ιατρικής, όπου συνήθως η αναλογία τραυματισμών προς θανάτους που προκαλούνται από τον COVID-19 και άλλες ασθένειες κυμαίνεται γύρω στο 3 προς 1.


Τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι «το πιο 


θανατηφόρο εμβόλιο-φάρμακο που 


κυκλοφόρησε ποτέ στην ιστορία της ιατρικής», 


είπε.


Ερωτηθείς ποιες αναπηρίες είναι πιο συχνές, σύμφωνα με τις εκθέσεις της Pfizer, ο Thorp είπε: «Δεν έχουμε χρόνο για αυτό. Περισσότεροι από 1.500 τύποι τραυματισμών» καταγράφονται στα έγγραφα της Pfizer, είπε.


Η Amy Kellyδιευθύνουσα σύμβουλος της DailyClout και διευθύντρια προγράμματος για το War Room / DailyClout Pfizer Documents Analysis Project, δήλωσε ότι τα νέα δεδομένα αναπηρίας προσφέρουν περισσότερες ενδείξεις για την «εξαφάνιση των Αμερικανών εργαζομένων».


"Ακόμα κι αν ένα άτομο σε ηλικία εργασίας δεν τραυματιστεί από το εμβόλιο, τι γίνεται αν έχει ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει τραυματιστεί από το εμβόλιο και πρέπει να εγκαταλείψει το εργατικό δυναμικό για να είναι φροντιστής;" ρώτησε η Kelly.

«Είναι δύσκολο ακόμη και να κατανοήσουμε το πιθανό πεδίο εφαρμογής δεδομένου του ποσοστού των πολιτών των ΗΠΑ που έχουν εμβολιαστεί και ενισχυθεί κατά του COVID».


Τα βασικά ευρήματα από τα στοιχεία του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Dowd:

  • Περισσότερες από 1 εκατομμύριο εργαζόμενες γυναίκες στις ΗΠΑ, ηλικίας 16-64 ετών, έχουν μείνει ανάπηρες από την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA COVID-19, σύμφωνα με τα στοιχεία. Οι εργαζόμενες γυναίκες στις ΗΠΑ που λένε στο Υπουργείο Εργασίας ότι είναι ανάπηρες αυξήθηκαν κατά 55% από 2,1 εκατομμύρια γυναίκες τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο Dowd εντόπισε για πρώτη φορά την τάση, σε 3,2 εκατομμύρια γυναίκες τον Νοέμβριο του 2023.


  • Οι εργαζόμενοι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16-64 ετών υπέστησαν μεγαλύτερη αύξηση των αναπηριών από ό, τι ο γενικός πληθυσμός από την ευρεία επιβολή των εμβολίων mRNA - μια άνευ προηγουμένου αντιστροφή των ασφαλιστικών δεδομένων σε ολόκληρο τον κλάδο που οι ασφαλιστικοί εμπειρογνώμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν, καθώς οι απασχολούμενοι Αμερικανοί ήταν ιστορικά το πιο υγιές τμήμα του πληθυσμού. Ο Dowd δήλωσε ότι τα στοιχεία δείχνουν έντονα ότι η αντιστροφή προκλήθηκε από τις εντολές εμβολιασμού σε εθνικό επίπεδο για τους εργαζόμενους.


  • Περίπου 299.000 περισσότεροι Αμερικανοί ηλικίας 16 ετών και άνω, εργαζόμενοι ή όχι, δήλωσαν ότι ήταν ανάπηροι τον Νοέμβριο, ενώ περίπου 199.000 περισσότεροι Αμερικανοί ηλικίας 16 ετών και άνω στο πολιτικό εργατικό δυναμικό δήλωσαν στο Υπουργείο Εργασίας ότι είχαν αναπηρία.

  • «Τα κακά νέα είναι ότι φαίνεται ότι το ξέσπασμα τον Ιούνιο για τον πληθυσμό των ΗΠΑ ηλικίας 16 ετών και άνω διατηρείται», δήλωσε ο Dowd. Τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο Dowd παρατήρησε για πρώτη φορά την ταχεία κλιμάκωση των δεδομένων αναπηρίας, 5,961 Αμερικανοί ηλικίας 16 ετών και άνω δήλωσαν ότι είχαν αναπηρία. Ο αριθμός αυξήθηκε στο υψηλό του Αυγούστου των 8.477 ερωτηθέντων που ανέφεραν αναπηρία - άλμα 42%. Ο αριθμός μειώθηκε κατά 1% τον Νοέμβριο, αλλά η τάση ενός άνευ προηγουμένου άλματος στις αναπηρίες διατηρείται, δήλωσε ο Dowd.


  • Οι Αμερικανοί αρρωσταίνουν με ανήκουστους ρυθμούς και οι άρρωστοι πεθαίνουν με ανήκουστους ρυθμούς, δήλωσε ο Dowd. Σε προηγούμενη μελέτη που κάλυπτε τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022, ο Dowd διαπίστωσε «αύξηση περίπου 1.400.000 αναπηριών στο πολιτικό εργατικό δυναμικό ηλικίας 16-64 ετών, ενώ υπήρχαν περίπου 300.000 επιπλέον θάνατοι (για την ηλικιακή ομάδα 25-64 ετών), κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».


  • Ο Dowd δήλωσε ότι αναμένει ότι οι αριθμοί ρεκόρ αναπηρίας τον Νοέμβριο για τις εργαζόμενες γυναίκες και η συνεχιζόμενη μαζική αύξηση της αναπηρίας για τους απασχολούμενους άνδρες, θα μεταφραστούν σε συνεχιζόμενους θανάτους ρεκόρ στις ΗΠΑ για τις ομάδες 25-64 εργαζομένων. Αναμένει επίσης ότι τα δεδομένα θα δείξουν ισχυρή συσχέτιση μεταξύ αναπηριών, θανάτων και ενημερώσεων εμβολίων mRNA COVID-19.


  • Χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία αναπηρίας του Υπουργείου Εργασίας, δεδομένα εμβολιασμού CDC και εκτιμήσεις πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών για την περίοδο Φεβρουαρίου 2021 - Δεκεμβρίου 2022, ο Dowd βρήκε «σαφή στοιχεία ισχυρής σχέσης μεταξύ της διάθεσης εμβολιασμού Covid-19 και των αυξήσεων στα ποσοστά αναπηρίας».

«Πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη άλλους εξωτερικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν την αύξηση των αναπηριών και οι οποίοι συσχετίζονται επίσης με τα δεδομένα εμβολιασμού», δήλωσε ο Dowd. «Αυτό συνήθως δηλώνεται ως 'η συσχέτιση δεν είναι αιτιώδης συνάφεια'».

«Ωστόσο, ελλείψει άλλων επεξηγηματικών παραγόντων και ισχυρών ιατρικών αποδείξεων ότι τα εμβόλια προκαλούν τραυματισμούς και θανάτους, πρέπει κανείς να εξετάσει σοβαρά τη σχέση», είπε.


H Kelly είπε ότι οι ΗΠΑ είναι μάρτυρες «μόνο της αρχής των επιπτώσεων του εμβολίου. Τα μωρά, τα νήπια και τα παιδιά έχουν πλέον εμβολιαστεί και ενισχυθεί. Έλαβα ένα email σήμερα από μια γυναίκα της οποίας ο γιατρός την ώθησε να εμβολιαστεί όταν ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Απέβαλε αυτό το μωρό και έκτοτε είχε άλλες δύο αποβολές. Δυστυχώς, λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρόμοια με αυτό όλη την ώρα».


Ο Dowd είπε ότι παραμένει αισιόδοξος. «Οι ασφαλιστικές εταιρείες βλέπουν αύξηση των απαιτήσεων μακροχρόνιας αναπηρίας», είπε. «Αυτό θα βγει στην επιφάνεια με την πάροδο του χρόνου. Το κατεστημένο διαδίδει ανοησίες σε αυτό το σημείο».



ΠΗΓΗ: https://childrenshealthdefense.org/defender/women-disabilities-covid-vaccine/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!