Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

ΒΟΜΒΑ: Μια ανοιχτή επιστολή προς τον αμερικανικό λαό από τους υπογράφοντες αυτής της Διακήρυξης Στρατιωτικής Λογοδοσίας


Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί και βετεράνοι έχουν ενωθεί για να καταστήσουν τους στρατιωτικούς ηγέτες των ΗΠΑ υπόλογους για τις παρωδίες το PSYOP-19 και τα σχετικά υποχρεωτικά «εμβόλια» βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης.

Αυτή η δήλωση είναι ίσως ένα από τα πιο 


σημαντικά γεγονότα μέχρι σήμερα όσον αφορά 


τη δημοκτονία της «πανδημίας». 


Επικαλούμενοι το Σύνταγμα και τα φυσικά δικαιώματα, οι υπογράφοντες κλιμάκωσαν κατάλληλα τον αγώνα ενάντια στη δυστοπική τεχνοκομμουνιστική ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, ξεκινώντας από τον διεφθαρμένο στρατό.


Κάποιος μπορεί μόνο να ελπίζει ότι οι υπογράφοντες θα κάνουν όλες τις κρίσιμες συνδέσεις και θα διευρύνουν τη δήλωσή τους ώστε να συμπεριλάβουν τους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας «εμβολίων» στο Υπουργείο Άμυνας και το Πεντάγωνο, καθώς και να κυνηγήσουν τον ΟΗΕ, το WEF, τον ΠΟΥ, διάφορα «μη κερδοσκοπικά» ιδρύματα, την BigPharma και ολόκληρη την πολιτική τάξη.


Όταν αρκετοί από τους στρατιωτικούς στρέφονται εναντίον της πλήρως αιχμάλωτης και παράνομης ομοσπονδιακής κυβέρνησης που εδρεύει στο ξένο έθνος της Ουάσιγκτον, DC για τη διεξαγωγή ενός πλήρους φάσματος μαλακού βιο-πολέμου εναντίον Ημών του Λαού, το σχέδιο τελικά τελειώνει.


Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε. Και το καλό θα νικήσει το κακό, όπως πάντοτε συμβαίνει:


άντα:

Λήψη PDF:

Δήλωση Στρατιωτικής Λογοδοσίας
3.94MB ∙ PDF αρχείο
Καταφόρτωση


Σας θέλουν νεκρούς.


ΜΗΝ συμμορφώνεστε.



ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/bombshell-an-open-letter-to-the-american?publication_id=400535&post_id=140319310&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!