Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Η επιρροή της Moderna στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου είναι περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι.



Η τεράστια εξάπλωση, η διαφθορά, η επιρροή και η συμμετοχή της Moderna στην πολιτική και την ευρύτερη ιατρική βιομηχανία είναι συγκλονιστική. Είναι δύσκολο να μεταδοθεί και πιο δύσκολο να κατανοηθεί, γράφει το The Underdog.

Από την Rhoda Wilson, Ιανουαρίου 2024


Η τεράστια εξάπλωση, η διαφθορά, η επιρροή και η συμμετοχή της Moderna στην πολιτική και την ευρύτερη ιατρική βιομηχανία είναι συγκλονιστική. Είναι δύσκολο να μεταδοθεί και πιο δύσκολο να κατανοηθεί, γράφει το The Underdog.

Μήνες πριν από την κήρυξη πανδημίας το 2020, ο νέος παγκόσμιος ηγέτης και διευθύνων σύμβουλος της Moderna Stéphane Bancel του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είπε στο προσωπικό του ότι επρόκειτο να υπάρξει πανδημία και η Moderna θα πρέπει να παρασκευάσει ένα δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίου το «επόμενο έτος», δηλαδή το 2021.

Πώς το  ήξερε ο Bancel;

Ένα πρόσφατο άρθρο που γράφτηκε από το The Underdog μπορεί να παρέχει κάποια εικόνα που καθορίζει τα ευρήματά του σχετικά με τη διείσδυση της Moderna στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και στον ακαδημαϊκό χώρο.

Το Underdog είναι ένα ψευδώνυμο για κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται ως πολίτης δημοσιογράφος και δημοσιεύει άρθρα σε μια σελίδα Substack με τίτλο «The Daily Beagle».

Στις ΗΠΑ, η Moderna πήρε τον έλεγχο του FDA και της Operation Warp Speed και επηρέασε το NIH και το BARDA, λέει το The Underdog. Προσθέτοντας ότι η Moderna ελέγχει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω του εγκατεστημένου πρωθυπουργού Rishi Sunak.

Εκτός από τις κυβερνήσεις, το The Underdog υποθέτει ότι η Moderna έχει θέσει σε κίνδυνο ακαδημαϊκούς σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Για προηγούμενα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει και σχετίζονται και συμπληρώνουν το άρθρο του The Underdog, δείτε το 'Rishi Sunak, Thélème and Moderna' και διάφορα άλλα άρθρα ΕΔΩ.

Η δολοφονική διείσδυση της Moderna στην πολιτική

Από Outsider

Δολοφονία, έγραψαν

Ας ξεκαθαρίσουμε το "δολοφονικό": μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους διαπίστωσε ότι η μυοκαρδίτιδα σε άνδρες κάτω των 40 ετών ήταν υψηλότερη σε εκείνους που είχαν λάβει όλα τα εμβόλια και σε εκείνους που είχαν λάβει μια δεύτερη δόση mRNA-1273, την ένεση covid της Moderna.



Ήταν τόσο άσχημα που η Σουηδία, η Νορβηγία και η Φινλανδία ανέστειλαν τη χρήση του εμβολίου της Moderna στους νέους, όπως σημειώνεται στο British Medical Journal ("BMJ").



Όπως ήταν γνωστό προηγουμένως, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ ("NIH") και οι διεφθαρμένες ομάδες τους προσπάθησαν να λογοκρίνουν στοιχεία ότι η μυοκαρδίτιδα έχει ποσοστό θνησιμότητας 50% μέσα σε 5 χρόνια. Επομένως, δεν είναι παράλογο να ισχυριστούμε ότι η Moderna έχει κατά πάσα πιθανότητα δολοφονήσει τουλάχιστον το 50% των ατόμων με μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από τις ενέσεις της Moderna. εκ των οποίων θα περιλαμβάνει παιδιά.

Όπως και σε μια προσπάθεια να αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να πάρουν τα δηλητηριώδη εμβόλια χωρίς να δηλώσουν ότι είναι επιβλαβή και να τα ανακαλέσουν, η Moderna αύξησε πρόσφατα την τιμή των ενέσεών τους στα 130 δολλάρια. Υπενθυμίζεται ότι η Moderna παρήγαγε ενέσεις που περιείχαν ρύπους από ανοξείδωτο χάλυβα.



Η κατασκευή του κόστιζε μόνο 2,85 δολλάρια και παρόλα αυτά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ πλήρωσε 15 έως 26 δολάρια ανά δόση. Γιατί;

Η Moderna έχει διεισδύσει στην κυβέρνηση

Φαίνεται αρκετά απίστευτο, αλλά όχι.

Η Moderna είναι μέλος του WEF

Ο Stéphane Bancel «εξελέγη» το 2009 Young Global Leader από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ («WEF»).



Ο Bancel ήταν ιδρυτικός διευθύνων σύμβουλος της Moderna και εντάχθηκε στην Flagship Pioneering το 2013.

Ο Noubar Afeyan, συνιδρυτής της Moderna και διευθύνων σύμβουλος της Flagship Pioneering, «έλαβε το βραβείο Technology Pioneer 2012 από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ»..

Ο Noubar επίσης «υπηρέτησε ως πρόεδρος του Συμβουλίου Παγκόσμιας Ατζέντας για τα Χημικά, τα Προηγμένα Υλικά και τη Βιοτεχνολογία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, καθώς και ως μέλος του Μετα-Συμβουλίου για τις Αναδυόμενες Τεχνολογίες».

Η Moderna ανέλαβε τον έλεγχο της ταχύτητας στρέβλωσης λειτουργίας

Ο Moncef Slaoui, που κατείχε 82.508 μετοχές της Moderna στις 21 Φεβρουαρίου 2020, παραιτήθηκε από τη Moderna, εκχώρησε το μερίδιό του και συνέχισε να ηγείται της επιχείρησης Warp SpeedΌπως ακριβώς συνέβηη κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπάνησε πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολλάρια για τη Moderna, διπλάσια από οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική εταιρεία:



Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λήψης παχυλών κρατικών μετρητών, η Moderna έλαβε επίσης μεγάλες επενδύσεις από hedge funds τον Σεπτέμβριο του 2020.



Η Moderna επηρέασε το NIH, το BARDA

Το NIH τον Δεκέμβριο του 2020 καυχήθηκε πώς συνεργάστηκε με τη Moderna σε συνεργασία, μαζί με το Κέντρο Έρευνας Εμβολίων BARDA (Biomedical Advanced Research and Development Authority) και NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) για την ανάπτυξη της ένεσης mRNA-1273 που προκαλεί μυοκαρδίτιδα:



Λαμβάνοντας υπόψη ότι το NIH διέγραψε στοιχεία για το ποσοστό θνησιμότητας μυοκαρδίτιδας που εμπλέκει εταιρείες όπως η Moderna και το ίδιο το NIH, αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη.

Η Moderna τελικά μπήκε σε μάχη με το NIH για τις πατέντες mRNA, με τη Moderna να επιμένει ότι έκαναν τα πάντα. Ο σημερινός διευθυντής του NIH Francis Collins παρατήρησε ότι το NIH διαδραμάτισε «σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του εμβολίου», στο οποίο η Moderna έλαβε περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρατική χρηματοδότηση.

Η Moderna κατέβαλε στο NIH της δωροδοκίας τα χρήματα τους, ύψους 400 εκατομμυρίων δολλαρίωνλίγο λιγότερο από μισό δισεκατομμύριο, αλλά είχε διαφωνία για μια άλλη πατέντα. Για να προσπαθήσει να κατευνάσει το NIH, η Moderna προσέφερε συνιδιοκτησία του διπλώματος ευρεσιτεχνίας εμβολίου με το NIH.

Περιέργως, ένας υπάλληλος του NIH, ο Philip Leder, εργάστηκε στην έρευνα mRNA δεκαετίες πριν από τη συμφωνία του NIH με τη Moderna. Πέθαναν βολικά το 2020.

Η Moderna ανέλαβε τον έλεγχο του FDA



Ο Stephen Hahn, πρώην Επίτροπος του FDA που επέμεινε ότι θα επισπεύσει τις ενέσεις covid-19έφυγε από τον FDA για να πάει να συμμετάσχει στο Flagship Pioneering μετά την έγκριση των ενέσεων. Ισχυρίστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ του είπε «να εγκρίνει ένα εμβόλιο κατά της covid-19 ή να φύγει».


Η Flagship Pioneering είναι μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που χρηματοδότησε και ξεκίνησε τη Moderna. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Flagship Pioneering, Noubar Afeyan, συνίδρυσε επίσης τη Moderna. Έτσι, είναι ουσιαστικά ένα και το αυτό.

Η Moderna LLC ήταν ο διάδοχος της Moderna Therapeutics, Inc., μιας εταιρείας του Delaware που ιδρύθηκε το 2009 ως Newco LS18, Inc. από την Flagship Pioneering.

Κατάθεση SEC EDGAR στη Moderna LLC

Ένας από τους ιδρυτικούς επενδυτές της Moderna, ο Bob Langer, εργάστηκε επίσης στο παρελθόν στο συμβουλευτικό συμβούλιο του FDA σύμφωνα με τη δική του βιογραφία, υπηρετώντας τόσο ως μέλος όσο και ως πρόεδρος:



Είναι πιθανό ο Bob να διατήρησε επαφές εντός του FDA ακόμη και μετά την αποχώρησή του.

Η Moderna ελέγχει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου

Αυτό δεν είναι υπερβολή. Μακάρι να ήταν.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Flagship Pioneering:



Αυτό περιλαμβάνει μια εταιρεία spin-off που ονομάζεται Quotient Therapeutics:



Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σύναψε επίσης ένα ασυνήθιστα επιθετικό και εκτεταμένο 10ετές συμβόλαιο με τη Moderna, αξίας τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου λιρών για ένα «νέο κέντρο εμβολίων» - παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ενέσεις γενετικής τροποποίησης.



Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του Rishi Sunak ως πρωθυπουργού.

Η Moderna ελέγχει de facto τον πρωθυπουργό

Η επένδυση θα ωφελήσει τον σημερινό μη εκλεγμένο φαρμακευτικό γραφειοκράτη Rishi Sunak, ο οποίος είναι ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου (διαβάστε ως: Η Moderna έχει επιρροή στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου).


Ο μη εκλεγμένος πρωθυπουργός Rishi Sunak


Ο Rishi ήταν επίσης πρώην υπουργός Οικονομικών (βλ.: έλεγχε τα πορτοφόλια της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου) το 2020 και διέθεσε ακόμη περισσότερα κεφάλαια στη βιομηχανία εμβολίων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Καυχιόταν πως ήταν μια «επιτυχία». Για τον τραπεζικό του λογαριασμό, υποθέτουμε.

Πώς θα ωφεληθεί; Ο Rishi Sunak συνίδρυσε μια εταιρεία που ονομάζεται Thélème Partners LLP (aka. Thélème) το 2009, εγγεγραμμένη στις Νήσους Κέημαν, μαζί με τον συνιδρυτή και πρώην Γαλλικό Ναυτικό Patrick Degorce, αφού προηγουμένως συναντήθηκαν στο The Children's Investment Fund ("TCIF"). Η TCIF διοικούνταν από τον δισεκατομμυριούχο Chris Hohn.



Ο Rishi Sunak διόρισε τον εταίρο της Thélème John Sheridan ως σύμβουλο της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Οικονομικών.

Η Thélème ξεκίνησε με ένα αρχικό επενδυτικό ταμείο ύψους 536 εκατομμυρίων λιρών και ήταν από τους πρώτους υποστηρικτές της Moderna. Ο συνιδρυτής της Thélème Degorce επένδυσε στη Moderna πριν από μια δεκαετία, πράγμα που σημαίνει ότι η άνοδός τους ήταν επίσης η άνοδος του Rishi Sunak.

Η Thélème είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής hedge fund της Modernaπαρά το γεγονός ότι η Thélème μείωσε την έκθεσή της κατά 11%. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, η Thélème αποκάλυψε την ιδιοκτησία 6.897.612 μετοχών της Moderna, Inc. (US:MRNA) αξίας 712.454.343 δολλαρίων ΗΠΑ, περισσότερο από μισό δισεκατομμύριο.



Το όνομα Thélème πιθανότατα βασίζεται στο γαλλικό «Abbaye de Thélème», μια ιδέα που εφευρέθηκε από τον Γάλλο μοναχό Rabelais, ο οποίος δίνει το όραμά του για ένα «ιδανικό και ουτοπικό αβαείο».

Οι «Θελεμίτες της Μονής» ακολουθούν το «κάνε ό,τι θέλεις». Ο αποκρυφιστής Άλιστερ Κρώουλι διακήρυξε τη λεγόμενη «θρησκεία του Θελέμ», της οποίας η κεντρική πεποίθηση ήταν «κάνε ό,τι θέλεις», παρατηρώντας μάλιστα ότι «Δεν υπάρχει νόμος πέρα από το να κάνεις αυτό που θέλεις».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εργοστάσιο της Moderna Rishi Sunak έκανε ό, τι ήθελε και αρνήθηκε να πει ότι δεν επωφελήθηκε από τις ενέσεις της Moderna. Ισχυρίζεται ότι έφυγε από την εταιρεία το 2013 και ότι τα οικονομικά του βρίσκονται σε μια λεγόμενη «τυφλή εμπιστοσύνη», μαζί με άλλους 10 υπουργούς. Δεν υπάρχει νομικός ορισμός της «τυφλής εμπιστοσύνης», οπότε αυτό είναι καθαρό θέατρο.



Δεδομένου ότι είναι ο αρχικός ιδρυτής της Thélème, αναμφίβολα έχει μετοχές και επενδύσεις και εξακολουθεί να επωφελείται από την επιτυχία της Moderna, εξηγώντας γιατί έδωσε στη Flagship Pioneering ευνοϊκή μεταχείριση και στη Moderna 10ετές συμβόλαιο στο πιάτο. Αυτός είναι ο ίδιος Rishi που προσπάθησε να «σπάσει τις τράπεζες» κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης του 2008.

Σε μια άλλη σημείωση...

Η Moderna έχει θέσει σε κίνδυνο την ακαδημαϊκή κοινότητα

Λάβετε υπόψη ότι τα ακαδημαϊκά ιδρύματα εμπλέκονται σε διαδικασίες αξιολόγησης από ομοτίμους, κλινική έρευνα και πολλά άλλα, επομένως αυτό έχει ευρύτερες, καταδικαστικές επιπτώσεις. Η Moderna δημιουργήθηκε στην καρδιά της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η Moderna έχει τον έλεγχο στο MIT



Ο Noubar Afeyan, Διευθύνων Σύμβουλος της Flagship Pioneering, σπούδασε στο MIT (Massachusetts Institute of Technology). Πρόσφατα τοποθετήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της MIT Corporation.



Ο σκοπός του καταπιστεύματος; (Η υπογράμμιση δική μου):

[...] να μεριμνήσει ώστε το Ινστιτούτο να τηρεί τους σκοπούς για τους οποίους ναυλώθηκε και να διατηρηθεί η ακεραιότητα και οι οικονομικοί πόροι του για τις μελλοντικές γενιές καθώς και για τους τρέχοντες σκοπούς. [...]

"Σχετικά με την εταιρεία", σελίδα MIT Corporation

Έλεγχος των οικονομικών. Και ακεραιότητα.

Κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής περιόδου της Moderna, ο Noubar Afeyan εντάχθηκε στους ομοίους του MIT Bob Langer. Ο Langer, από τότε που επένδυσε στη Moderna, έχει γίνει πλέον δισεκατομμυριούχος ως αποτέλεσμα.

Το MIT επιβάλλει την ένεση Covid-19, την οποία η Modern με έδρα το MIT τυχαίνει να πουλάει

Κερδοφόρα για τη Moderna εμπνευσμένη από το MIT, κατά τη διάρκεια της ανόδου της Moderna, το MIT υιοθέτησε μια εντολή εμβολίου, όπου το MIT ανέφερε ότι υπήρχαν ακόμα κρούσματα covid-19 ούτως ή άλλως και ότι δεν ήταν ήπια:



Προσπάθησαν να υποστηρίξουν ότι δεν υπήρχαν νοσηλείες που σχετίζονται με την Omicron (η Omicron θεωρείται η ηπιότερη του συνόλου covid-19), αλλά παρέλειψαν βολικά τις Alpha, Delta και τα άλλα, υπονοώντας ότι υπήρχαν άλλες νοσηλείες παραλλαγής (διαβάστε ως: Οι ενέσεις που διέταξαν για κέρδη, δεν λειτούργησαν).



Ο Noubar Afeyan και ο Bob Langer του MIT ενώνονται επίσης με τον επενδυτή Derrick Rossi (Harvard), αφού μαθαίνουν ότι μπορούν να επαναπρογραμματίσουν ανθρώπινα κύτταρα και να τα αντιστρέψουν πίσω σε πολυδύναμα βλαστοκύτταρα με βάση την έρευνα του Harvard Derrick Rossi. Παρατηρήστε ότι περιλαμβάνει τη χρήση mRNA για την αλλαγή των ανθρώπινων κυττάρων (διαβάστε ως: Τροποποιήστε το DNA τους).


Ο Rossi είναι επικεφαλής του Τμήματος Βλαστικών Κυττάρων και Αναγεννητικής Βιολογίας του Χάρβαρντ. Ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancelσπούδασε επίσης στο Χάρβαρντ.

Ο Rossi πλησίασε το μέλος του διδακτικού προσωπικού του Χάρβαρντ Timothy Springer ζητώντας του να επενδύσει στη Moderna, πράγμα που έκανε. Τον Απρίλιο του 2021, ο Timothy Springer ανακηρύχθηκε δισεκατομμυριούχος από το περιοδικό Cord. Ο Timothy Springer συνέχισε να λαμβάνει ένα βραβείο Lasker και ένα βραβείο Robert Koch.

Οι αδελφοί Koch χρηματοδοτούν επίσης το εργαστήριο του MIT Bob Langer:



Προς έκπληξη κανενός, το Χάρβαρντ έδωσε επίσης εντολή για την ένεση από την οποία θα κερδίσουν.


Αυτό περιελάμβανε για το προσωπικό του Χάρβαρντ, ξεπλένοντας οποιονδήποτε επικρίνει τις οικονομικές καταχρήσεις από τη βιομηχανία εμβολίων.



Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πλειοψηφία της χρηματοδότησης της κατευθυνόμενης από τη Moderna Operation Warp Speed πήγε στη Moderna, η πλειοψηφία των ενέσεων που θα ήταν διαθέσιμες θα ήταν επίσης κυρίως η Moderna, εξασφαλίζοντας το εγωιστικό, επιβλαβές, δολοφονικό κέρδος τους

Θυμηθείτε: Εκείνοι κάτω από την ηλικία των 40 ετών επηρεάζονται δυσμενώς από μυοκαρδίτιδα και η πλειοψηφία των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη θα είναι κάτω από αυτή την ηλικία. 50% ποσοστό θνησιμότητας εντός 5 ετών για μυοκαρδίτιδα.

Πανεπιστήμιο του Τορόντο, καθώς και - ίσως ακόμη και η καναδική κυβέρνηση;

Το όργιο της Ακαδημίας προφανώς δεν ήταν αρκετά μεγάλο και το Πανεπιστήμιο του Τορόντο ήθελε μερικά, δίνοντας στον Ντέρικ Ρόσι ένα «τιμητικό δίπλωμα»..



Το Πανεπιστήμιο του Τορόντο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον επειδή είναι ένα από τα λίγα "πανεπιστήμια που παράγει ηγέτες" στον Καναδά.

Κατά τη διερεύνηση της Acuitas Therapeutics, η Daily Beagle παρατήρησε:

Το μόνο πανεπιστήμιο με περισσότερους Καναδούς πρωθυπουργούς είναι το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, με τους Arthur Meighen, W.L. Mackenzie King, Lester B. Pearson και Paul Martin.

Είναι πολύ πιθανό πολλοί υπουργοί της καναδικής κυβέρνησης να προέρχονται επίσης από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο. Έτσι, η διεφθαρμένη αγάπη του Πανεπιστημίου του Τορόντο με τη Moderna υποδηλώνει ότι η Moderna έχει επίσης επιρροή στην καναδική κυβέρνηση.

Και προς έκπληξη κανενός, το Πανεπιστήμιο του Τορόντο έδωσε επίσης αντιανταγωνιστική εντολή για τις ενέσεις άδειας έκτακτης ανάγκης:



Ξέρετεοι ίδιες ενέσεις που παραδέχτηκε η Health Canada περιείχαν πλασμιδικό DNA, το ίδιο είδος που χρησιμοποίησε η Moderna σε συνεργασία με την Aldevron.



Τι συμβαίνει με τα ακαδημαϊκά πανεπιστήμια που επιβάλλουν τις ενέσεις από τις οποίες πρόκειται να επωφεληθούν οικονομικά;

Η Moderna είναι κάτω από το ίδιο πάπλωμα με άλλες φαρμακευτικές

Για να σας δώσουμε μια ιδέα πόσο βαθιά πηγαίνει αυτό το παιχνίδι, γνωρίζατε ότι η AstraZeneca είναι ένας από τους βασικούς αρχικούς επενδυτές της Moderna και βασικός μέτοχος; Επομένως, δεν έχει σημασία για αυτούς αν η ένεση AstraZeneca γίνει ο τύπος πτώσης για εμβόλια mRNA - επωφελούνται είτε έτσι είτε αλλιώς!



Και μαντέψτε σε τι επικεντρώθηκαν; Καρδιακές παθήσεις και καρκίνος (κάθε φορά που βλέπετε τη λέξη «ογκολογία», σκεφτείτε τον καρκίνο).

Η Moderna αναμένει σαφώς πολύ καρκίνο

Η Moderna συμφώνησε πολλές συνεργασίες με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και πυροδότησε πολλά spin-off που σχετίζονται με την ογκολογία (καρκίνος).



Ακόμη και στο δικό τους χρονοδιάγραμμαδημιούργησαν την «Onkaido Therapeutics» για να ερευνήσουν τον καρκίνο, συνεργάστηκαν με τη Merck για να υποστηρίξουν «εξατομικευμένα» εμβόλια κατά του καρκίνου και στη συνέχεια παρήγαγαν ενέσεις mRNA, mRNA-4157, για όγκους.



Εγκαινίασαν επίσης την «Caperna LLC», εστιάζοντας και πάλι σε εξατομικευμένα εμβόλια κατά του καρκίνου.

Η ναυαρχίδα της πρωτοπορίας (Moderna) κάτω από το ίδιο πάπλωμα με την Pfizer



Η Moderna love-in Flagship Pioneering πήγεμε την Pfizer για να κάνει μια βόλτα ανακάλυψης φαρμάκων ύψους 100 εκατομμυρίων δολλαρίων τον Ιούλιο του 2023. Τι είδους φάρμακα, μυστηριωδώς δεν είπαν. Η Pfizer δήλωσε ότι οι ανακαλύψεις τους θα «αλλάξουν τη ζωή των ασθενών». Δεν είπαν προς το καλύτερο.



Αυτό δεν ξεχνά ότι νωρίτερα το 2023 η Pfizer εξαγόρασε τη Seagan για το επιβλητικό ποσό των 43 δισεκατομμυρίων δολλαρίων προκειμένου να αναπτύξει φάρμακα για τον καρκίνο.


Η ναυαρχίδα Pioneering (Moderna) με τη Novo Nordisk

Ο στόχος; Καρδιακές παθήσεις και "σπάνιες ασθένειες" (είναι μόνο "σπάνιες"):



Ιδρύθηκε το 2022, αφού διαπιστώθηκε ότι οι ενέσεις Moderna προκαλούν μυοκαρδίτιδα. Βολικό.

Το Daily Beagle μυρίστηκε απάτη – Merck και πάλι

Παρά το γεγονός ότι δικαίως επικρίθηκε για την κατασκευή ενός επιβλαβούς, δολοφονικού προϊόντος και για ξυλοδαρμό με μετοχές και μετοχές, περίπου στις 12 Δεκεμβρίου 2023, η Moderna άρχισε να ανεβαίνει μυστηριωδώς και η Daily Beagle μυρίστηκε την απάτη.



Και τί απάτη. Στις 14 Δεκεμβρίου, η Moderna και η Merck καυχήθηκαν ότι η μικρή τους βόλτα σε εξατομικευμένα εμβόλια κατά του καρκίνου – αόριστα διατυπωμένα ως «μια ισχυρή νέα θεραπεία για τον καρκίνο» – ήταν «στα σκαριά». Αναρωτιόμαστε αν είναι τόσο «ασφαλές και αποτελεσματικό» όσο η μυοκαρδίτιδα που προκαλεί ενέσεις covid-19.



Τι πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε. Εισάγετε DNA με παράγοντες μόλυνσης που προκαλούν ένθετη μεταλλαξιγένεση (διαβάστε ως: Προκαλέστε ξένο DNA να εισέλθει στο DNA σας και να προκαλέσει καρκίνο), στη συνέχεια επωφεληθείτε από την προκύπτουσα αιχμή σε περιπτώσεις καρκίνου.



Καρκίνος, καρκίνος παντού

Ολόκληρο το θέμα της Moderna φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως στον καρκίνο. Εκτός από τις συνεργασίες με AstraZeneca, Pfizer, Merck, Novo Nordisk, Aldevron, NIH και άλλες, αποδεικνύεται ότι η Moderna επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στον καρκίνο (με κάποιο τρόπο).

Πάρτε για παράδειγμα τον πρώην επίτροπο του FDA Stephen Hahn, τον άνθρωπο που πρόδωσε το αμερικανικό κοινό για μια χαλαρή δουλειά στο Flagship Pioneering:



Ειδικεύεται στην ογκολογία (καρκίνος), έχοντας υπάρξει μέλος του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, της Αμερικανικής Ένωσης για την Έρευνα του Καρκίνου και της Αμερικανικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας. Βολικά αυτό σημαίνει επίσης ότι η Moderna έχει επιρροή στην έρευνα για τον καρκίνο (διαβάστε ως: Δεν διερευνά τυχόν αιτίες καρκίνου που σχετίζονται με τη Moderna).

Διαφθορά καρκίνου του Πανεπιστημίου του Τέξας

Σε ένα άλλο μπερδεμένο δίκτυο διαφθοράς που σχετίζεται με τον καρκίνο, το MD Anderson Cancer Center ανήκει στους αδελφούς Koch. Ο Koch χρηματοδότησε το εργαστήριο του Bob Langer της Moderna και έδωσε στον επενδυτή της Moderna Timothy Springer ένα χρηματικό βραβείο.

Το MD Anderson Cancer Centerενεπλάκη σε διαμάχη όταν ο Πρόεδρος, Ronald DePinhoβρέθηκε να κατέχει μετοχές στην Aveo Oncologyμια εταιρεία της οποίας τα φάρμακα το Πανεπιστήμιο του Τέξας θα αξιολογούσε σε κλινικές δοκιμές, σε καμία άλλη από... το MD Anderson Cancer Center.



Στοιχηματίζουμε ότι είναι συναρπαστικό ... για τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το διεφθαρμένο Πανεπιστήμιο του Τέξας ερεύνησε τον εαυτό του και βρέθηκε αθώο, χρησιμοποιώντας τον ανούσιο όρο «τυφλή εμπιστοσύνη» με μηδενική διαφάνεια στη ρύθμιση. Το Πανεπιστήμιο του Τέξας ξεδίπλωσε τις συνήθεις ανοησίες ότι οι οικονομικές συγκρούσεις συμφερόντων ήταν κατά κάποιο τρόπο προς το συμφέρον των ασθενών.



Εννοούν τα συμφέροντα των επενδυτών, του ίδιου του Πανεπιστημίου του Τέξας! Και ποιες διασφαλίσεις; Διατηρήσατε τα αποθέματα και την κλινική δοκιμή.

Οποιαδήποτε θεραπεία για τον καρκίνο είναι διαφθορά;

Προφανώς όχι.

Ακόμη και τώρα, ο διευθύνων σύμβουλος της ModernaStéphane Bancel, πωλεί κατά κάποιο τρόπο 40.000 μετοχές μέσω αυτόματων πωλήσεων, χωρίς να μειώνει κάπως τον συνολικό αριθμό μετοχών που κατέχει (;;;):



Προφανώς η Moderna μπορεί απλώς να τυπώσει όσες μετοχές θέλει για κέρδος, λόγω του πόσα τμήματα και ιδρύματα ελέγχει.

Α, και για να το ολοκληρώσουμε, η Moderna είναι ακόμη και στο κρεββάτι με φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η Oxfam America (ξέρετε, της φήμης των βιαστών παιδιών της Oxfam) υπέβαλε καταγγελία στην SEC ότι η Moderna είχε διαπράξει απάτη και παραπλάνησε τους επενδυτές (διαβάστε ως: Η Oxfam America είναι επενδυτής στη Moderna).

Η κορυφή του παγόβουνου

Φτου, αυτό πάει πολύ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν περισσότερα, ωστόσο θα το σταματήσουμε εδώ προς το παρόν, καθώς είναι πολλά που πρέπει να μελετήσουμε. Είναι εκπληκτικό πόση επιρροή και έλεγχο έχει εδραιώσει η Moderna σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και αναμφίβολα η διαφθορά αφθονεί και αλλού.


Στρατηγικές συμμαχίες της Moderna: Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) και The Bill &; Ίδρυμα Melinda Gates::








ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/modernas-influence-over-the-us-and



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:
«Πανδημία καρδιακής ανεπάρκειας» που προκαλείται από νέο στέλεχος κοροναϊού;
Όπως και με το «σιωπηλό ταχυδρομείο», μια ιστορία χτίζεται στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μια νέα παραλλαγή του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο κίνδυνο για την υγεία, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη. Ωστόσο, υπάρχει η υποψία ότι η ζημιά που προκαλείται από τον «εμβολιασμό» αποσκοπεί στην απόσπαση της προσοχής.
https://transition-news.org/herzinsuffizienz-pandemie-durch-neuen-corona-stamm



Σχεδόν οι μισοί ενήλικες των ΗΠΑ θα «ήταν πολύ πιθανό» ή «σίγουρα όχι» να «εμβολιαστούν» κατά του Covid
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό "JAMA Network open". Αναπτύχθηκε από ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας T.H. Chan του Χάρβαρντ.
https://transition-news.org/fast-die-halfte-der-us-erwachsenen-wurde-sich-sehr-wahrscheinlich-nicht-oder



Πόλη της Βραζιλίας (πληθυσμός 250.000) ξεκινά εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού κατά του δάγκειου πυρετού
Η πόλη Dourados ηγείται του αγώνα δάγκειου πυρετού της Βραζιλίας με την κίνηση εμβολιασμού - The Rio Times (riotimesonline.com)
https://www.riotimesonline.com/dourados-leads-brazils-dengue-fight-with-vaccination-drive/


Επίσης:
Βραζιλιάνικη πόλη ξεκινά τον πρώτο μαζικό εμβολιασμό κατά του δάγκειου πυρετού | Reuters
https://www.reuters.com/world/americas/brazilian-city-begins-first-mass-vaccination-against-dengue-2024-01-03/

Και εδώ:
Η πόλη της Βραζιλίας ξεκινά εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού κατά του δάγκειου πυρετού | CIDRAP (umn.edu)
https://www.cidrap.umn.edu/dengue/brazilian-city-launches-mass-dengue-vaccination-campaign

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΡΑΤΑΝΕ Χ Ε Ι Ρ Ο Π Ο Δ Α Ρ Α ΔΕΜΕΝΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ, ΤΗΝ ΣΥΧΝΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ....
    ΑΣ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ ΑΓΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!