Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα επιβεβαιώνει το σκοτεινό μυστικό πίσω από τα «εμβόλια» mRNA COVID-19.

Αυτό δεν αποκαλύφθηκε στο κοινό όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια COVID-19.



«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους», δήλωσε ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Δρ Joseph Ladapo σε δήλωση ζητώντας την πλήρη διακοπή των εμβολίων mRNA COVID-19.



Ο Δρ Joseph Ladapo εκδίδει αυτήν την προειδοποίηση με βάση συντριπτικά στοιχεία ότι τα εμβόλια COVID-19 που η Pfizer και η Moderna μας διαβεβαίωσαν ότι ήταν «ασφαλή» είναι μολυσμένα με πλασμιδικό DNA.


Αυτό δεν αποκαλύφθηκε στο κοινό όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια COVID-19. Στην πραγματικότητα, το «εμβόλιο» COVID-19 της Pfizer που εγχύθηκε σε δισεκατομμύρια όπλα δεν ήταν το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές της Pfizer. Υπήρχε ένα "δόλωμα και διακόπτης". Ο ανθρώπινος πληθυσμός έλαβε ενέσεις COVID-19 που παρήχθησαν από τη «Διαδικασία 2», ενώ οι αρχικές κλινικές δοκιμές της Pfizer εξέτασαν εμβόλια που παρασκευάστηκαν από τη «Διαδικασία 1». Τα λεγόμενα εμβόλια που κυκλοφόρησαν στο ανθρώπινο κοινό, σε αντίθεση με αυτά στις κλινικές δοκιμές, μολύνθηκαν με υπερβολικές ποσότητες πλασμιδίων DNA.



Ανησυχίες για την ασφάλεια

Οι αρνητικές επιπτώσεις μιας τέτοιας μόλυνσης του DNA είναι εκπληκτικές, όπως περιγράφεται από τον Δρ Ladapo:


Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριδας Δρ Joseph Ladapo.

«Η ενσωμάτωση του DNA ενέχει μοναδικό και αυξημένο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και την ακεραιότητα του ανθρώπινου γονιδιώματος, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου ότι το DNA που είναι ενσωματωμένο στο σπέρμα ή στους γαμέτες ωαρίων θα μπορούσε να μεταδοθεί στους απογόνους των ληπτών εμβολίων mRNA COVID-19. 

Εάν οι κίνδυνοι ενσωμάτωσης DNA δεν έχουν αξιολογηθεί για εμβόλια mRNA COVID-19, αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους».


Επιπλέον, ο Δρ Ladapo προειδοποίησε:

• Η ενσωμάτωση του DNA θα μπορούσε να μετατρέψει ένα υγιές κύτταρο σε καρκινικό κύτταρο.

• Η ενσωμάτωση του DNA μπορεί να οδηγήσει σε χρωμοσωμική αστάθεια.

• Η βιοκατανομή των εμβολίων DNA και η ενσωμάτωση αυτή θα μπορούσε να επηρεάσει ακούσια μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αίματος, της καρδιάς, του εγκεφάλου, του ήπατος, των νεφρών, του μυελού των οστών, των ωοθηκών/όρχεων, των πνευμόνων, των λεμφαδένων αποστράγγισης, του σπλήνα, του σημείου χορήγησης και του υποδόριου στο σημείο της ένεσης.


Έκανα το εμβόλιο. Και τώρα τι;

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές δυνητικά χρήσιμες θεραπείες για «αποτοξίνωση» από τα λεγόμενα εμβόλια. Μία από τις καλύτερες παρεμβάσεις είναι η ενσωμάτωση καθημερινής συμπλήρωσης της ναττοκινάσης, ενός ενζύμου που προέρχεται από τη ζύμωση της σόγιας. Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά στην Ιαπωνία για τα καρδιαγγειακά οφέλη της. Ωστόσο, οι προκλινικές δοκιμές δείχνουν ότι υποβαθμίζει την επιβλαβή πρωτεΐνη ακίδα που τα εμβόλια COVID-19 δίνουν εντολή στα κύτταρα να παράγουν.



"Τα οφέλη για την υγεία της Nattokinase": explore.globalhealing.com

Ο Δρ Peter McCullough, ένας από τους πιο γνωστούς καρδιολόγους στον κόσμο και επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της The Wellness Company, δημοσίευσε το πρώτο πρωτόκολλο αποτοξίνωσης ακίδων που εμφανίστηκε σε ιατρικό περιοδικό των ΗΠΑ. Ο Δρ McCullough συνιστά τη λήψη 2000 μονάδων ινώδους (100 χιλιοστόγραμμα) ναττοκινάσης από το στόμα δύο φορές την ημέρα χωρίς τροφή.

McCullough Δρ McCullough συνιστά τη φόρμουλα υποστήριξης Spike, η οποία περιέχει επίσης ρίζα πικραλίδα, σελήνιο και πολλά άλλα πολλά υποσχόμενα συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία εσάς και της οικογένειάς σας από τις παρατεταμένες επιδράσεις των πρωτεϊνών Spike.


(ακολουθεί διαφήμιση, εντός του συνδέσμου, που για ευνόητους λόγους δεν θα δημοσιεύσουμε)






ΠΗΓΗ: https://vigilantfox.substack.com/p/florida-surgeon-general-confirms?publication_id=975571&post_id=140330975&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!