Κυριακή 21 Απριλίου 2024

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ – Όπως Σχεδιάστηκε Από Τους Παγκόσμιους Ηγέτες (ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)



Οι παγκόσμιοι ηγέτες προωθούν την αντικατάσταση της ανθρώπινης φυλής με ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη. Εφαρμόζουν επίσης ένα ασφυκτικό σύστημα επιτήρησης παγκοσμίως που θα καταγράφει κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής σας, ακόμη και τι σκέφτεστε και αισθάνεστε.

Γνωρίζατε ότι υπάρχει επίσημη ατζέντα για την αντικατάσταση της ανθρώπινης φυλής με ρομπότ, cyborgs και AI; Αυτή η ατζέντα προωθείται έντονα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. 

Το σχέδιό τους είναι να τερματίσουν την εποχή της ανθρωπότητας και να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή νεο-ανθρωπότητας, στην οποία οι άνθρωποι είναι ένα μείγμα ανθρώπου και μηχανής.

Δηλώνουν επίσης ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας θα παρακολουθούνται από την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή. Είναι αυτός ο κόσμος που θέλετε για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας;


Τέλος στην ανθρωπότητα για να «σώσει τον πλανήτη»

Πολλοί από εμάς έχουμε δει τις δημοφιλείς ταινίες επιστημονικής φαντασίας για ρομπότ που καταλαμβάνουν τον κόσμο και εξαλείφουν την ανθρωπότητα. Αλλά δεν γνωρίζουμε ότι αυτό ακριβώς προετοιμάζεται από τους παγκόσμιους ηγέτες. Είναι αυτό που προωθούν, αναπτύσσουν, χρηματοδοτούν και ζητούν, σε όλο τον κόσμο.

Οι παγκοσμιοποιητές ισχυρίζονται ακόμη ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Γη από την πλήρη κατάρρευση. 

Χωρίς έξοδο από την εποχή της ανθρωπότητας και είσοδο στην εποχή της ΝΕΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ο κόσμος είναι καταδικασμένος, λένε. 

Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι οι άνθρωποι είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής και ως εκ τούτου πρέπει να αντικατασταθούν με τεχνητές εναλλακτικές λύσεις για να «σωθεί ο πλανήτης».

Αυτή η παγκόσμια μεταρρύθμιση ονομάζεται «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και αποσκοπεί στην πλήρη ψηφιοποίηση κάθε πτυχής της ζωής στη Γη.

Η ταινία μας «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» εκθέτει αυτή την παγκόσμια ατζέντα, η οποία προωθείται δυναμικά με μαζική υποστήριξη από τους πιο ισχυρούς οργανισμούς παγκοσμίως.


Αυτό δεν είναι απλά μια ταινία. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάϊ:

«Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Έρχεται σαν τσουνάμι! Αυτή η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση όχι μόνο θα αλλάξει όλα όσα κάνουμε, αλλά θα έχει αντίκτυπο στο ποιοι είμαστε».

Σημαντικές εξελίξεις βρίσκονται σε εξέλιξη για τη μεταμόσχευση της ανθρώπινης προσωπικότητας σε ρομποτικούς φορείς, ώστε να δοθεί στον άνθρωπο τεχνητή αθανασία. Αυτό είναι το απόλυτο όνειρο των ελίτ: να γίνουν αθάνατες.

Τα ρομπότ αντικαθιστούν ήδη νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολογικούς βοηθούς, γιατρούς, ταμίες, μάγειρες, αρχές επιβολής του νόμου κ.λπ., σε διάφορες περιοχές του κόσμου. 

Τα πρώτα τσιπ υπολογιστών έχουν ήδη εμφυτευθεί στον άνθρωπο. 

Η ανάμειξη του ανθρώπου με τη μηχανή είναι μια πραγματικότητα, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη κατακλύζει τον κόσμο, αφαιρώντας εκατομμύρια ανθρώπινες θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Το τρομακτικό είναι ότι ειδικά αυτές οι ευαίσθητες θέσεις εργασίας όπου οι άνθρωποι χρειάζονται ανθρώπινο άγγιγμα, αληθινή κατανόηση και συναισθηματική υποστήριξη αντικαθίστανται από ρομπότ. 

Μπορείτε να φανταστείτε να σας φροντίζει ένα ρομπότ στο νοσοκομείο ή στο γηροκομείο; Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αφαιρώντας την ανθρώπινη εμπειρία, η οποία είναι τόσο πολύτιμη, όμορφη και βαθιά, και αντικαθιστώντας την με αναίσθητες ρομποτικές εναλλακτικές λύσεις.


Εισαγωγή σκέψεων και συναισθημάτων σε όλους

Ταυτόχρονα, εγκαθίστανται τεχνολογίες σε κάθε έθνος του κόσμου που θα καταγράφουν συνεχώς όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα όνειρα όλων. 

Αυτές οι τεχνολογίες έχουν ακόμη τη δυνατότητα να εισάγουν σκέψεις και συναισθήματα στον πληθυσμό. 

Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, όπως δηλώνεται δημοσίως από τον πρώην πρόεδρο της Χιλής, Sebastian Pinera, και από την Young Global Leader του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Ida Auken, πρώην υπουργό περιβάλλοντος της Δανίας.

Στην Ευρώπη, η δημόσια «σχολική τηλεόραση» λέει στα παιδιά πόσο «cool» είναι να έχεις ένα τσιπ στον εγκέφαλό σου.

Η Google διοργανώνει συμπόσια δηλώνοντας πώς οι άνθρωποι θα γίνουν ένα με τους υπολογιστές, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia λέει ότι, σε λίγα χρόνια, όλοι θα έχουν τα smartphones τους μέσα στο σώμα τους. 

Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς. 

Εν τω μεταξύ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξενεί συνέδρια σχετικά με τη «διαφάνεια του εγκεφάλου», συζητώντας πώς όλα τα πιο προσωπικά, προσωπικά μας δεδομένα θα αποθηκεύονται στο cloud και θα ελέγχονται από τις Big Tech.

Όλα αυτά συμβαδίζουν με την ανακοίνωση του WEF ότι μέχρι το 2030, κανείς δεν θα έχει ιδιωτικότητα. 

Ο Klaus Schwab λέει ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε σε μια κοινωνία «πλήρους διαφάνειας», όπου όλα όσα σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ονειρευόμαστε παρακολουθούνται.

Η ταινία «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» είναι μια προειδοποίηση προς την ανθρωπότητα, με σκοπό να αποτρέψει αυτό το φαύλο σχέδιο και να σώσει την ανθρώπινη φυλή, τόσο από την εξάλειψη όσο και από αυτή την ακραία μορφή δουλείας.

Υποστηρίξτε αυτήν την παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία της ανθρωπότητας. Δεχόμαστε συνεχείς επιθέσεις και προσπάθειες να μας κλείσουν. Η υποστήριξή σας μας βοηθά να αντεπιτεθούμε και να λάμψουμε ένα φλογερό φως αλήθειας στον κόσμο.

Πηγαίνετε εδώ για να μας υποστηρίξετε:







ΠΗΓΕΣ: 

1 σχόλιο:

  1. Στην 4η παράγραφο του άρθρου υπάρχει η ερώτηση : "Είναι αυτός ο κόσμος που θέλετε για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας;" Απ' ότι φαίνεται, ναι αυτόν τον κόσμο θέλουν για τα παιδιά τους. Απο την στιγμή που θα γιορτάσουν την νίκη του σιωνισμού την 8η Μαϊου, επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό τους ως γκοϊμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!