Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Θα μπορούσε η γρίπη H5N1 των πτηνών να είναι η ασθένεια "Χ" για το βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα;



Καπηλεία φόβου, απειλή στον εφοδιασμό τροφίμων, ιός με θανατηφόρο παρελθόν, αυτοενισχυόμενα εμβόλια mRNA BARDA - 

Μια τέλεια καταιγίδα στα σκαριά

Global Research, 10 Απριλίου 2024



Με την εκστρατεία «Ασθένεια X» που χρηματοδοτείται από τον Συνασπισμό για την Επιδημική Ετοιμότητα και Καινοτομία (CEPI), οι άνθρωποι αναρωτιούνται ποιος ιός θα μπορούσε να μολύνει τον κόσμο στη συνέχεια. 

Πριν από λίγες ημέρες, το CDC εξέδωσε μια συμβουλή υγείας για τη γρίπη των πτηνών H5N1, όπως εντοπίστηκε σε έναν εργάτη γαλακτοπαραγωγής του Τέξας [1]. Το μόνο σύμπτωμά του ήταν η επιπεφυκίτιδα ή η φλεγμονή του ματιού. 

Μέχρι σήμερα, δεν έχει συμβεί μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και, ως εκ τούτου, ο H5N1 ενέχει περιορισμένο κίνδυνο για τον άνθρωπο. 

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει στο εγγύς μέλλον, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τη σκοτεινή ιστορία της έρευνας κέρδους λειτουργίας (GOF) σχετικά με τον H5N1.




Πάνω από μια δεκαετία πριν, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates χρηματοδότησαν την έρευνα GOF που έκανε τον H5N1 πιο μεταδοτικό [2]. 

Ένας από τους κύριους συγγραφείς αυτής της επικίνδυνης έρευνας είναι ο Yoshihiro Kawaoka, ο οποίος συνδέεται με το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison και το Πανεπιστήμιο του Τόκιο. 

Ένας άλλος παίκτης είναι ο Ron Fouchier, που εργάζεται στο ιατρικό κέντρο Erasmus στην Ολλανδία [2]. 

Αυτοί οι δύο έχουν ένα βαθύ ιστορικό τροποποίησης ιών σε εργαστήρια και μόλυνσης ζώων με διάφορους τύπους παθογόνων. 

Αυτή η έρευνα προκάλεσε μια σύντομη παύση στη χρηματοδότηση της έρευνας GOF από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την αξιολόγηση των κινδύνων [3]. 

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2017, το NIH επανέλαβε τη χρηματοδότηση της έρευνας GOF [4] επειδή κυκλοφόρησε το πλαίσιο HHS P3CO, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς «ασφαλείς» μεθόδους για τη διεξαγωγή επικίνδυνης έρευνας με τροποποιημένα παθογόνα [5]. Οι Charostad, et al, το 2023 ανέφεραν ότι η υψηλής παθογονικότητας γρίπη των πτηνών (H5N1) είναι μια «επικείμενη απειλή».


Με αυτό το πρόσχημα το 2020, ο FDA ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο H5N1, το Audenz, για ηλικίες 6 μηνών και άνω [6].

Αυτό το εμβόλιο αναπτύχθηκε από τη CSL Seqirus, μια εταιρεία που χρηματοδοτείται από την Αρχή Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) [7]

Το προϊόν πρώτης γενιάς προέρχεται από μια πλατφόρμα ανενεργού αντιγόνου που βασίζεται σε κύτταρα. 

Η δεύτερη γενιά σχεδιάζεται να είναι αυτοενισχυόμενη τεχνολογία mRNA (sa-mRNA). 

Ίσως υπάρχει λόγος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποθηκεύει ήδη ένα «εγκεκριμένο» εμβόλιο για έναν ιό που δεν εξαπλώνεται στους ανθρώπους. 

Η ειδοποίηση του CDC δεν αναφέρει το εγκεκριμένο εμβόλιο, λέγοντας ότι θα αναπτύξουν ένα εάν χρειαστεί. Πολύ παράξενο.




Το CEPI χρηματοδοτεί ομοίως το Εθνικό Πανεπιστήμιο Chungbuk της Κορέας (CBNU) για τη δημιουργία νέων εμβολίων sa-mRNA για την καταπολέμηση του H5N1. Αυτή η νέα πλατφόρμα είναι βασικά τρέχοντα εμβόλια mRNA σε στεροειδή, με αυτοαναπαραγόμενο RNA που προκαλεί τεράστια ποσότητα ξένης πρωτεΐνης.




Ο Bill Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πιστεύουν ότι πρέπει να μειώσουμε την εξάρτησή μας από τα ζωικά προϊόντα διατροφής [8,9] ως μέρος των παγκοσμιοποιημένων απόψεών τους [10]. 

Έτσι, ένας τρόμος για τα τρόφιμα στις δυτικοποιημένες χώρες με ανακλήσεις αγοράς και καταστροφή πουλερικών και κρέατος θα προωθούσε δυστοπικούς στόχους για τη λέσχη του Νταβός [11]. Ο H5N1 έχει ιστορικό ποσοστό θνησιμότητας 52,16% στους ανθρώπους και ο φόβος από μόνος του θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικό άγχος σε μεγάλους πληθυσμούς όχι μόνο για την έκθεση μέσω της τροφής, αλλά και για τα κατοικίδια ζώα και άλλους ανθρώπους [12].

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί εάν η H5N1 είναι η επόμενη «ασθένεια Χ» αυτή τη στιγμή. Είναι δυνατό λόγω της αφθονίας των ερευνητικών και βιοτεχνολογικών συμφερόντων του GOF, των έτοιμων εμβολίων και των ισχυρών οδηγών μαζικού πανικού στα φτερά. 

Εάν εμφανιστούν περισσότερα κρούσματα σε ομάδες ή καλόπιστες εστίες με μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο, θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλό δρόμο για μια πανδημική κρίση γρίπης των πτηνών το 2024.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. https://emergency.cdc.gov/han/2024/han00506.asp

2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK206985/

3. https://obamawhitehouse.archives.gov/blog/2014/10/17/doing-diligence-assess-risks-and-benefits-life-sciences-gain-function-research

4. https://www.nih.gov/about-nih/who-we-are/nih-director/statements/nih-lifts-funding-pause-gain-function-research

5. https://www.phe.gov/s3/dualuse/Documents/p3co.pdf

6. https://www.fda.gov/media/135020/download#:~:text=in%20the%20vaccine.-,AUDENZ%20is%20approved%20for%20use%20in%20persons%206%20months%20of,subtype%20contained%20in%20the%20vaccine.&text=Administer%20two%20doses%20of%20AUDENZ,each)%2C%2021%20days%20apart.

7. https://www.cslseqirus.us/news/csl-seqirus-us-government-award-to-manufacture-and-assess-influenza-a-h5n8-pre-pandemic-vaccine

8. https://www.technologyreview.com/2021/02/14/1018296/bill-gates-climate-change-beef-trees-microsoft/

9. https://www.weforum.org/agenda/2019/06/you-will-be-eating-replacement-meats-within-20-years-heres-why/

10. https://www.weforum.org/agenda/2020/06/the-great-reset-this-weeks-world-vs-virus-podcast/

11. Innovating to zero! | Bill Gates

12. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1477893923000984


Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το The Organic Prepper

ΠΗΓΗ: Could Avian H5N1 Influenza be Disease X for the Bio-Pharmaceutical Complex? - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!