Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται ότι μια συσκευή ακρόασης βρέθηκε στο μπάνιο του μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου



Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας το αναφέρει αυτό στα απομνημονεύματά του. Η ομάδα ασφαλείας του έκανε την ανακάλυψη όταν έψαξε τις τουαλέτες το 2017.




Ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται στα απομνημονεύματά του «Unleashed» ότι μετά από επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου το 2017, όταν ο Τζόνσον ήταν υπουργός Εξωτερικών, βρέθηκε μια συσκευή ακρόασης στο μπάνιο του.

Όπως αναφέρει ο Independent, η συσκευή φέρεται να ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας ασφαλείας, αφού ο Νετανιάχου χρησιμοποίησε την τουαλέτα στο γραφείο του Τζόνσον κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους. 


Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας εξήγησε ότι θα μπορούσε επίσης να είναι σύμπτωση. Σύμφωνα με τον Independent, δεν είναι σαφές εάν η ισραηλινή κυβέρνηση έχει έρθει αντιμέτωπη με αυτό.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

2 σχόλια:

  1. https://odysseiatv.blogspot.com/2024/10/blog-post_831.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νυν πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Κιρ Στάρμερ έλεγε στο βιογραφικό του ότι είναι "Ιππότης του Λουτρού". Μου φαίνεται ότι εκεί στην Μεγάλη Βρετανία τα λουτρά δεν τα έχουν μόνο για μπάνιο ή για να κάνουν την ανάγκη τους, κάνουν και άλλα πράγματα που παραπέμπουν σε αμαρτωλές ιστορίες.
    Για το σοβαρό της υπόθεσης, η Μεγάλη Βρετανία έχει την Ιντελιτζεντ Σέρβις, το Ισραήλ έχει την Μοσσάντ και πάλι λέγοντας. Προφανώς από τις παρακολουθήσεις θα σε προστατεύσει η κρατική υπηρεσία πληροφοριών της χώρας σου αφού είσαι εν ενεργεία πρωθυπουργός. Πάντως δεν νομίζω να πέφτει κανείς από τα συννέφα, αυτά γίνονται συχνά σε δημόσια πρόσωπα εξουσίας, αν και δεν ομολογούνται συνήθως δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!