Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Μία απελπισμένη μητέρα: Άνδρας με σύνδρομο Down εξαναγκάζεται σε αλλεπάλληλους εμβολιασμούς κατά του Covid





Το έτος είναι το 2024, το αφήγημα της τελικά θανατηφόρας πανδημίας και του εμβολιασμού ως πανάκεια έχει διαψευστεί εδώ και καιρό - αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις αρχές να στερούν από τους πολίτες το δικαίωμα επιλογής και να τους βλάπτουν.

Για παράδειγμα, η Telegraph αναφέρει επί του παρόντος μια νομική διαμάχη όπου μία απελπισμένη μητέρα αγωνίζεται για τον γιο της: Πάσχει από σύνδρομο Down - και πρόκειται να εξαναγκαστεί ώστε να συνεχίσει να εμβολιάζεται βίαια κατά του Covid-19. 

Ξανά και ξανά στο παρελθόν, του χορηγούνταν κρυφά φάρμακα μέσω των ποτών του για να τον κάνουν να χάσει τις αισθήσεις του και να εμβολιαστεί.

Η υπόθεση μοιάζει με τρομερό αναχρονισμό: «Η πανδημία τελείωσε και ο Covid αντιμετωπίζεται πλέον ως κάτι περισσότερο από ένα κρυολόγημα. Αλλά ο γιος μου ταξινομείται ως εξίσου ευάλωτος με τους ανθρώπους με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες», συζητά η μητέρα του άνδρα (που ονομάζεται Adam στο ρεπορτάζ). Ο Adam είναι στα 30 του, σύμφωνα με την έκθεση. Ζει σε γηροκομείο.


Το γεγονός ότι ακόμη και πολύ καιρό μετά το τέλος των λεγόμενων μέτρων πανδημίας, εξακολουθούν να προωθούνται αναγκαστικοί εμβολιασμοί φαίνεται αδιανόητο:

Θα μπορούσε κανείς σχεδόν να αναρωτηθεί αν θέλουν να αδειάσουν τις αποθήκες γεμάτες εμβόλια εις βάρος των φτωχών ενοίκων γηροκομείων. 

Ένα λεγόμενο Συμβούλιο Ολοκληρωμένης Φροντίδας, το οποίο ως δημόσια αρχή ασκεί τοπικά λειτουργίες της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (το κρατικό σύστημα υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι υπεύθυνο για τον Adam, έλαβε δικαστική απόφαση ήδη από το 2021 που επέτρεψε τη μυστική χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca: Έτσι, ένας δικαστής συμφώνησε σοβαρά ότι το τσάι ή ο χυμός πορτοκαλιού του νεαρού άνδρα θα πρέπει να περιέχει ναρκωτικές ουσίες για να τον καταπραΰνει και να τον εμβολιάσουν παρά τη θέλησή του.

Αυτό δικαιολογήθηκε από τη συμμετοχή του στην «ομάδα κινδύνου»: ο Adam έχει μαθησιακές δυσκολίες, είναι αυτιστικός, πάσχει από σύνδρομο Down όπως ήδη αναφέρθηκε και είναι υπέρβαρος. 

Η χορήγηση ηρεμιστικών στο ποτό του είχε σκοπό να αποτρέψει τον φυσικό εξαναγκασμό – στον οποίο ο Adam είχε πάντα αντισταθεί με επιτυχία πριν. Επιπλέον, πάσχει από φοβία βελόνας, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που διαθέτει η Telegraph. 

Ήταν επίσης δυσάρεστο το γεγονός ότι στον Adam αρέσει να αγκαλιάζει τους ανθρώπους - κάτι απαγορευμένο στην εποχή του κορωνοϊού. Του αρνήθηκαν την κατανόηση των μέτρων Covid και διαπίστωσαν ότι ήξεραν καλύτερα τι ήταν καλό για αυτόν. Το γεγονός ότι η μητέρα του, Catherine, το είδε εντελώς διαφορετικά αγνοήθηκε.

Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου τονίζει κατόπιν αιτήματος του μέσου ότι ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός βάσει συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης - εάν ένας ενήλικας δεν είναι σε θέση να συναινέσει, είναι «καθήκον των γιατρών να σταθμίσουν την ευημερία των πληγέντων σε συνεργασία με τους συγγενείς». Ωστόσο, αυτή η συνεργασία με τους συγγενείς προφανώς δεν πραγματοποιείται. 

Η Catherine έχει δημιουργήσει ακόμη και μια εκστρατεία crowdfunding για να λάβει υποστήριξη για τον αγώνα της κατά αυτής της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.



Έχουν ήδη γίνει δύο υποχρεωτικοί εμβολιασμοί

Αυτή η απάνθρωπη δοκιμασία για τον Adamήταν επιτυχής δύο φορές - την πρώτη φορά το 2023, όταν η τρέλλα του κορωνοϊού είχε ήδη σταματήσει: Το ρόφημά του με τεμαζεπάμη, λοραζεπάμη ή διαζεπάμη (αυτές οι προετοιμασίες επιτράπηκαν από τα δικαστήρια) έβγαλε νοκ-άουτ τον νεαρό, το νοσηλευτικό προσωπικό και ο διευθυντής του σπιτιού εισέβαλαν στο δωμάτιο, σήκωσαν το μανίκι του και του χορήγησαν την ένεση, την οποία προηγουμένως είχε αρνηθεί σταθερά κάθε φορά που του ζητήθηκε. 

Στη συνέχεια, η Catherine έξαλλη ενημερώθηκε ότι είχε πραγματοποιηθεί εμβολιασμός παρά τη θέλησή της και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Σύμφωνα με έγγραφα, ο Adam δεν υπέστη παρενέργειες - αλλά κανείς δεν θα παραδεχόταν μεταγενέστερα προβλήματα σε μια τέτοια κατάσταση.

Τρεις άλλες προσπάθειες υποχρεωτικών εμβολιασμών είχαν πραγματοποιηθεί, αλλά απέτυχαν, για παράδειγμα επειδή το ναρκωτικό δεν λειτούργησε ή επειδή ο Adam έριξε το ρόφημά του στην αποχέτευση.

Η φρενίτιδα εμβολιασμού θα συνεχιστεί το 2024. Ο Adam είχε ήδη Covid-19, αλλά ήταν μόνο ήπια άρρωστος. Σύμφωνα με την Catherine, έχει χάσει βάρος και είναι υγιής. 

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν ισχύουν πλέον ούτως ή άλλως, το αφήγημα του εμβολιασμού έχει απομυθοποιηθεί. Παρ' όλα αυτά, η ICB υπέβαλε τώρα μια νέα αίτηση για να επιτρέψει στο προσωπικό του γηροκομείου να χορηγεί ηρεμιστικά και εμβολιασμούς χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει δικαστική έγκριση για κάθε νέα κυβερνητική πολιτική εμβολιασμού. 

Άχρηστοι και επικίνδυνοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί μέχρι το τέλος της ημέρας; Η μητέρα του Adam, μια καθ' ομολογία χριστιανή που τον επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά και πηγαίνει στην εκκλησία μαζί του τις Κυριακές, πηγαίνει στο δικαστήριο: Τον Νοέμβριο, η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου Προστασίας.

ΠΗΓΗ: Mutter verzweifelt: Mann mit Down-Syndrom soll endlos gegen Covid zwangsgeimpft werden (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!