Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΩ-ΠΩ ..."ΖΗΛΙΕΣ" ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! Ισλανδία: Αυξάνουν κατά ...44% (!!!) τον μισθό των βουλευτών ! Ο Υ Α Ο Υ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο τέλος, ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ (ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΤΕ...) ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλανδία αξιοθεατα

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Οι βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές της 29ης Οκτωβρίου στην Ισλανδία, θα δουν την μηνιαία αποζημίωσή τους, να αυξάνεται κατά 44% και να εκτοξεύεται στα 9.000 ευρώ, προκειμένου να διαφυλαχθεί η οικονομική ανεξαρτησία τους...
Αποτέλεσμα εικόνας για ισλανδία αξιοθεατα

Η επιτροπή αυτή, η 'Κιάραραντ', αποτελείται από πέντε προσωπικότητες: τα τρία μέλη της ορίζονται από το κοινοβούλιο ('Αλθίνγκι'), ένα από το Ανώτατο Δικαστήριο και ένα από το υπουργείο Οικονομικών. Η αποστολή της είναι να καθορίζει την αποζημίωση που λαμβάνουν οι βουλευτές, οι υπουργοί, οι δικαστικοί και άλλοι δημόσιοι λειτουργοί.

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλανδία αξιοθεατα

Για να εξηγήσει την απόφασή της, η 'Κιάραραντ', ανέφερε ότι είναι αναγκαίο «οι αιρετοί να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι» σε μια χώρα, που συγκλονίστηκε από την τραπεζική κρίση το 2008 και, πιο πρόσφατα, από το σκάνδαλο των εξωχώριων εταιρειών, που αποκαλύφθηκε με τη δημοσιοποίηση των λεγόμενων «Εγγράφων του Παναμά» τον Απρίλιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλανδία αξιοθεατα


Η τετραετής θητεία των 63 βουλευτών της Ισλανδίας, «δεν έχει κανένα ισοδύναμο στην αγορά εργασίας» και μέχρι τώρα δεν λαμβανόταν υπ' όψη ο χρόνος που αφιερώνουν οι αιρετοί εκτός του 'Αλθίνγκι'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλανδία αξιοθεατα
ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΕΟΝ "ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ" ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΪΚΓΙΑΒΙΚ...
Το κόμμα των Πειρατών, που κινείται στον ελευθεριακό χώρο και έχει καταγγείλει τις «καταχρήσεις» της ισλανδικής 'ελίτ', έκανε λόγο για μισθολογικό «σοκ». «Απορρίπτοντας αυτές τις αυξήσεις, οι βουλευτές θα έστελναν ένα σαφές μήνυμα, ότι δεν επιθυμούν να βαθύνουν το χάσμα μεταξύ του κοινοβουλίου και των πολιτών» έγραψε στον τοίχο της στο 'Facebook' η επικεφαλής των Πειρατών, Μπιργκίτα Γιονσντότιρ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ...

[Τα πιό "χοντρά πακέτα" τα παίρνουν οι Ιταλοί, πρώτοι στην λίστα, μετά οι Ιρλανδοί και μετά οι Γάλλοι! Αλλά και οι ..."δικοί μας", δεν νομίζουμε πώς είναι σε "άσχημη" θέση! Τί λέτε;
ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΠΟΣΟ ΛΙΓΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (αλλά δυστυχώς φιλότουρκου) ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ...]

Αυστρία- Βασική Αμοιβή: 4.080

Βέλγιο- Βασική Αμοιβή: 6.369

Βουλγαρία-Βασική Αμοιβή: 1.126

Γαλλία- Βασική Αμοιβή: 7.100

Γερμανία- Βασική Αμοιβή: 7.668

Δανία- Βασική Αμοιβή: 6.717

Ελλάδα-Βασική Αμοιβή: 5.781

Εσθονία- Βασική Αμοιβή: 3.356

Ηνωμένο Βασίλειο- Βασική Αμοιβή 5.478

Ιρλανδία- Βασική Αμοιβή: 7.722

Ισπανία- Βασική Αμοιβή: 2.814

Ιταλία- Βασική Αμοιβή: 11.703

Λεττονία- Βασική Αμοιβή: 2.024

Λιθουανία- Βασική Αμοιβή: 2.029

Λουξεμβούργο- Βασική Αμοιβή: 6.000.

Μάλτα- Βασική Αμοιβή: 1.594

Ολλανδία- Βασική Αμοιβή: 6.950

Ουγγαρία-Βασική Αμοιβή: 850

Πολωνία-Βασική Αμοιβή: 2.500

Πορτογαλία-Βασική Αμοιβή: 3.708

Ρουμανία- Βασική Αμοιβή: 1.011

Σλοβακία- Βασική Αμοιβή: 1.961

Σουηδία- Βασική Αμοιβή: 6.360

Τσεχία- Βασική Αμοιβή: 2.360

Φινλανδία- Βασική Αμοιβή: 6.335

...ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 'ΔΟΥΛΕΙΑ', ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 'ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ'! ΑΛΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ, 'ΜΙΑ ΖΩΗ', 'ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ'... ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ "ΑΞΙΖΟΥΝ"...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!