Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ...ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΓΛΩΣΣΑ" ΤΩΡΑ! (Έχουμε αλήθεια υπουργό Εξωτερικών; ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ (επιεικώς!) ΤΟΝ "ΔΕΡΝΕΙ", ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ,
ΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕ, ΠΩΣ Η ...ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ, "ΔΙΕΣΩΘΗ" ΧΑΡΙΣ - ΛΕΕΙ - ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ!!!!
ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΙ ΠΟΛΥ Μ@@@ΚΑΣ";;;;;;;

ΘΡΑΣΟΣ ...1.000 ΠΙΘΗΚΩΝ! Το Αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτήρισε ως "αναχρονιστική" την χθεσινή ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Δήμου Χιμάρας, να προχωρήσει στην κατεδάφιση οικιών 19 οικογενειών που ανήκουν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΑΥΤΟΣ ΔΕΞΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ...


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Το αλβανικό Υπ.Εξ. κάλεσε την πρέσβη της Ελλάδος για εξηγήσεις

Το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω του εκπροσώπου Γκλεβίς Ντερβίσι, αναφέρει: «Οι απειλητικοί τόνοι της ανακοινώσεως και η επιπόλαια ανάγνωση της καταστάσεως και των συνθηκών, δεν μπορεί να γίνουν κατανοητά στην Ευρώπη του σήμερα, παρά ως ένα μήνυμα που προορίζεται για εγχώρια κατανάλωση. (ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥ
ΡΚΩΝ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
"ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ
ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ"...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Η Αλβανία δεν κάνει διακρίσεις (!!!!!!!!!!!) σε σχέση με τις αρχές του κράτους δικαίου.
Οι νομικές διαδικασίες που ακολουθούνται από το δήμο Χιμάρας, οι οποίες επικεντρώνονται στην μεταμόρφωση (;;;) της πόλς σε ένα ευρωπαϊκό τουριστικό προορισμό, είναι διαφανείς (;;;;;) και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 

Οι επανειλημμένες δηλώσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και η αναχρονιστική(!!!) γλώσσα για την περιοχή της Χιμάρας είναι απαράδεκτες και αντίθετες προς τις θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου. Αρχές που διέπουν τις δραστηριότητες των θεσμικών οργάνων του κράτους. 

Με βάση τα ανωτέρω και σύμφωνα με την διπλωματική πρακτική, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει καλέσει για εξηγήσεις την Έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα κα Σουράνη, εκφράζοντας την παραπάνω θέση.», καταλήγει η ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  ανακοίνωση του αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

[ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ "ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...ΤΣΑΜΗΔΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΚΡΩΣ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΧΛΙΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

ΑΝ ΤΟΥΣ "ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ" ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ 'ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ', ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ 'ΒΕΤΟ', ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΙΟΣ ΡΑΜΑ...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ  Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Τ Η Τ Α!!!
Ή ΑΛΛΟΙΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ 'ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ', ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ...
Ε, ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΟΤΖΙΑ;;;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!