Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

70 (και ΠΛΕΟΝ!) κτίρια παραμένουν υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ, στό κέντρο της Αθήνας...(Τόσκας; Ποιός είναι αυτός;)

...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ! ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ...ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ
ΤΟΥ "ΤΥΧΗ"!
ΣΑΣ "ΑΡΕΣΕΙ" ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΕΝΤΟΝΙ;
"ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΓΡΑΦΕΙ !!!
ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΕΝΑ...ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ!
ΑΘΗΝΑ, 2017.
ΖΗΤΩ Ο ...ΚΑΜΙΝΗΣ-ΠΑΣΑΣ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΟΥΤΕ 5, ΟΥΤΕ 10, ΟΥΤΕ 20! 70 ΚΑΙ ...ΒΑΛΕ! ΛΕΤΕ ΝΑ ...ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΟΣΚΑΣ λέει... Έ, καί;
Οι ιδιοκτήτες τους έχουν υποβάλει μηνύσεις, αλλά ακόμα ...περιμένουν την επιβολή του νόμου, αν και εκδίδονται οι σχετικές εισαγγελικές παραγγελίες...

Σχετική εικόνα

Πάνω από 70 κτήρια παραμένουν υπό κατάληψη στην Αθήνα

Πάνω από 70 κτίρια παραμένουν υπό κατάληψη σε όλη την Αττική, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρά την «θεαματική» εκκένωση δύο τέτοιων χώρων το πρωΐ της  παρελθούσης Δευτέρας, τονίζεται στο ιστολόγιο 'πρώτο θέμα'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για υπο κατάληψη κτίρια

Αποτέλεσμα εικόνας για υπο κατάληψη κτίρια

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες τους έχουν υποβάλει μηνύσεις και περιμένουν την επιβολή του σχετικού νόμου. Κάτι τέτοιο όμως γίνεται σπάνια, καθώς, αν και εκδίδονται οι εισαγγελικές εντολές, δεν εφαρμόζονται, υπό τον φόβο αντιδράσεων. 

Σχετική εικόνα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, πάντως, τα υπό κατάληψη κτίρια στην Αττική είναι "περίπου 45"... (ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ! ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ', ΕΙΤΕ ΤΗΣ Ν.Δ., ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ....)

Αποτέλεσμα εικόνας για υπο κατάληψη κτίρια
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για υπο κατάληψη κτίρια

Ανάμεσα στα οικήματα που παραμένουν υπό κατάληψη, είναι το ξενοδοχείο 'City Plaza', στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Κατριβάνου, το ξενοδοχείο Όνειρο' στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57, και άλλα κτίρια στην οδό Βεραντζέρου 16-28, Μάρνη 32, Σολωμού 78, Νικηφόρου 7, Σωκράτους 7, Πειραιώς 12, Μαιζώνος 28, Σατωβριάνδου, Μαυρομιχάλη 47, Νικηταρά 12, Χαλκοκονδύλη 58, Γ’ Σεπτεμβρίου 64, Αγίου Κωνσταντίνου 17, Νεοφύτου Μεταξά και Δεληγιάννη.

[ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... 
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ, Ή ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ..."ΑΝΕΤΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΝΕΥ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 'ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ' ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;

Ο ΕΥΡΩΝ "ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ", ΜΕ ...ΧΡΥΣΟΥΝ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ, ΜΑΡΚΑΣ 'ROLEX', ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ!]

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΟΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΦΥΡΙΖΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΜΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!