Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ : ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ (συμπλεγματικός;) "ΞΥΛΟΣΧΙΣΤΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, αμέσως μετά τον "οδοστρωτήρα" Φίλη...Σχετική εικόνα
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ", ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ;
ΝΑ ΜΑΣ ...ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ...ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΕΣ;
ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ ΙΣΩΣ;
Ή ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ"ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ" ΤΥΠΟΥ "ΦΑΕΙΝΕΣ" "ΙΔΕΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ  ...παρα - "Α Ν Α Κ Α Τ Ε Υ Ε", ΠΡΙΝ ΤΟΝ
ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και την «διαγωγή κοσμία» στα σχολεία!

Μετά την (κραυγαλέως ΣΚΟΠΙΜΗ!) ερώτηση 28 βουλευτών του 'τΣΥΡΙΖΑ' στην Βουλή, που χαρακτήρισαν το θέμα ως δήθεν & τάχα ...«αναχρονιστική πολιτική», ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προανήγγειλε ρύθμιση που την… καταργεί!
Σχετική εικόνα

Πρόκειται για άλλον ένα …επεισόδιο στην πολιτική των υπουργών Παιδείας - ανεξαρτήτως κόμματος! -  των τελευταίων ετών, που ξεκίνησε με την «δίωξη» της αριστείας, συνεχίστηκε με την κατάργηση του «άριστα» για τις υποτροφίες στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και ολοκληρώνεται τώρα, με το χαρακτηρισμό της παραβατικής συμπεριφοράς των μαθητών στο σχολείο.

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβρογλου

Προχωράμε… μπροστά!
Ο υπουργός Παιδείας προχωράει τώρα σε κατάργηση του χαρακτηρισμού της συμπεριφοράς των μαθητών δευτεροβαθμίου εκπαιδεύσεως, κάτι που προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, κάνοντας με την σειρά του λόγο, για μία «αναχρονιστική διάταξη» (!!!) που χρησιμοποιήθηκε «ενάντια στους αριστερούς και δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας»!

(ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 'ΤΥΠΟΣ & ΥΠΟΓΡΑΜΜΟΣ', ΣΤΟ ...ΙΔΙΟ 'ΚΑΖΑΝΙ' ! ! ! !

ΗΤΟΙ, Η "ΚΛΑΣΣΙΚΗ" ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ...ΑΧΡΗΣΤΩΝ!

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ 'ΓΛΥΦΤΕΣ' ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΟΒΑΡΟ" ΥΠΟΥΡΓΟ...)

Η ρύθμιση μάλιστα αναμένεται να κατατεθεί εντός των ημερών στην Βουλή και μάλιστα απαντάει στην ερώτηση των 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που δήλωναν πως παρότι το «εκδικητικό και αυταρχικό» αυτό το μέτρο έχει καταστεί ανενεργό (;) τα τελευταία χρόνια, διαπιστώνεται ότι αρκετά ιδιωτικά και δημόσια σχολεία εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την υποβάθμιση της διαγωγής μαθητών ως «τιμωρία».... (ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ ΤΟΥΤΟΥ!)

«Αυτό το μέτρο χρησιμοποιήθηκε για την περιθωριοποίηση μαθητών, πολλές φορές λόγω των ιδεών τους, την πολιτική δράση τους, τη θρησκεία, το χρώμα τους κλπ. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και νυν βουλευτές του Κοινοβουλίου έχουν τιμωρηθεί ως μαθητές με το χαρακτηρισμό της διαγωγής τους ως κοσμίας», ανέφεραν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην ερώτησή τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!