Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ (χρόνια τώρα!) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 'ZIRAAT BANK'!
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΑΓΝΟΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ. 
ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ. ΩΣ "ΧΡΥΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ", Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΔΕΝ "ΦΘΑΝΕΙ" ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ...
ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ;
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ...
ΚΟΙΤΟΥΝ  αμέσως ΑΠΟ "ΤΗΝ ΑΛΛΗ" ....
ΠΑΣΧΟΥΝ (κατά κανόνα), απο ...'μυωπία', 'στραβισμό', 'βαρυκοΐα' και άλλες "ευγενείς" κοινοβουλευτικές "ασθένειες"... 

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ζιραατ βανκ κομοτηνη

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΤΟΥΣ 'ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ' ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ "ΚΡΑΤΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 'τΣΙΡΙΖΑ' ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΑ - αδρώς χρηματοδοτούμενα - "ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ", ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζιραατ βανκ κομοτηνη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ (ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ) ΔΟΡΑΤΟΣ τα τελευταία χρόνια ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, Η 'ZIRAAT BANK', ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΑΚΟΥΜΠΑ" ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ...ΠΟΤΕ!

Άς διαβάσουν όσοι αληθινά "πονάνε" τα Εθνικά μας θέματα, αλλά και τους ηρωϊκούς μας ΑΚΡΙΤΕΣ στους θρακικούς νομούς, την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας Νικ.Νικολόπουλος, για αυτά τα "καυτά" ζητήματα, που άνω των 2/3 των βουλευτών "μας", παριστάνουν ότι "δεν υπάρχουν"!!!!

(ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: «Η γη και τα σπίτια της Θράκης, κινδυνεύουν από τις υποθηκεύσεις και κατασχέσεις που ξεκινούν μέσω της διαχειρήσεως των κόκκινων δανείων της 'Ziraat bank' και των λοιπών ελληνικών τραπεζών.»

Οι κατασχέσεις ακινήτων σε Ξάνθη και Κομοτηνή από την τουρκική τράπεζα 'Ziraat' είναι η μία όψη του νομίσματος της οικονομικής εισβολής που επιχειρεί η Άγκυρα στη Θράκη λόγω της κρίσης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, το μαύρο χρήμα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής ρέει άφθονο με στόχο όχι μόνο τον εκτουρκισμό της μειονότητας, αλλά και την αγορά γης στην ευαίσθητη περιοχή.

Κοινό μυστικό αποτελεί στη Θράκη το γεγονός, ότι το ισοζύγιο στην αγορά γης, εξ αιτίας της συνεχούς οικονομικής κρίσης, τείνει να αντιστραφεί σε βάρος του χριστιανικού στοιχείου, που ζητάει δάνεια από την τουρκική Ziraat, μια και οι κάνουλες των ελληνικών τραπεζών είναι κλειστές. Έως σήμερα η τράπεζα έχει παραχωρήσει δάνεια σε δεκάδες χριστιανούς της περιοχής που απευθύνθηκαν σε αυτήν λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο έχουν περιέλθει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα υποκαταστήματα της Ziraat σε Ξάνθη και Κομοτηνή δίνουν σχετικά εύκολα δάνεια σε όσους μουσουλμάνους θέλουν να αγοράσουν ακίνητα από χριστιανούς, υποθηκεύοντας ασφαλώς τους τίτλους ιδιοκτησίας υπέρ του τουρκικού δημοσίου.

Την τελευταία επταετία οι ελληνικές τράπεζες δεν χρηματοδοτούν ούτε νοικοκυριά, ούτε επιχειρήσεις λόγω της εγκληματικής πολιτικής που εφαρμόζει η ΕΚΤ και η ΤτΕ με την αναστολή δημιουργίας χρήματος, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί να στρέφονται προς τη Ziraat, η οποία ως νέα τράπεζα έχει ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και δίνει πιο εύκολα δάνεια... αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία του ισολογισμού που σας κοινοποιούμε, όπου αποκαλύπτουν την συνεχή αύξηση των χορηγηθέντων δανείων από την εν λόγω τράπεζα.

Επίσης όπως μας καταγγέλλουν στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος σε Ξάνθη και Κομοτηνή, εξ αιτίας της συνεχούς οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, οι μόνοι που αγοράζουν πλέον γη, είναι οι Έλληνες μουσουλμάνοι οι αυτοαποκαλούμενοι «Τούρκοι». Ακίνητα – φιλέτα στις πόλεις και μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις στα πεδινά «σφάζονται» από χριστιανούς και αγοράζονται από μουσουλμάνους, πολλοί από τους οποίους δεν κρύβουν τις σχέσεις τους με το προξενείο.

Μας καταγγέλλουν ότι αγοράζουν ακίνητα χριστιανών σε υπέρογκες τιμές που σίγουρα δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δηλώνουν στην Εφορία οι υποψήφιοι Έλληνες μουσουλμάνοι που συνδέονται στενά με το Τουρκικό Προξενείο. Αγοράζονται ακίνητα τα οποία ήδη Ελληνικές τράπεζες τα πλειστηριάζουν, δίχως κανένα έλεγχο.

Δεδομένου της επικείμενης απόφασης της κυβέρνησης σχετικά με την διαχείριση των κόκκινων δανείων, δεδομένου του γεγονότος πως πολλά από αυτά υπάρχουν και στην περιοχή της Θράκης.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω , ερωτάσθε :

1.Αντιλαμβάνεσθε τι επικίνδυνο και αντεθνικό παιγνίδι γίνεται με όχημα την ZIRAAT BANK;
Τι θα κάνετε για να αποτρέψετε την ολοκληρωτική εκτέλεση του εθνικού εγκλήματος πριν αλλάξει χέρια η γη της Θράκης;

2.Θα μεριμνήσετε εσείς και η ΤτΕ επιτέλους στο να ελέγξετε την διάρθρωση του χαρτοφυλακίου χορηγήσεων της εν λόγω τράπεζας και εάν εφαρμόζει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας εμπορικών τραπεζών;

Γιατί μέχρι σήμερα δεν ελέγχουν οι αρμόδιες ΔΟΥ το πόθεν έσχες , τα δηλωθέντα εισοδήματα κ.α. των “μπροστινών” που κάνουν τους αγοραστές ή και των δανειοληπτών της Τουρκικής Τράπεζας που άνευ προϋποθέσεων “υπόπτως” τους χορηγούνται παράνομα δάνεια;

3.Θα πάρετε πολιτική απόφαση με τροπολογία σας στον επικείμενο νόμο που βρίσκεται σε ανοιχτή διαβούλευση έναντι κατασχέσεων και πλειστηριασμών που ήδη γίνονται από την εν λόγω τράπεζα και όχι μόνο;

4.Αντιλαμβάνεστε το κίνδυνο που πιθανόν θα προκύψει από την πώληση κόκκινων δανείων στην περιοχή της Θράκης και γενικότερα σε παραμεθόριες περιοχές και πως προτίθεστε να διαφυλάξετε τα εθνικά συμφέροντα στην περίπτωση που αυτά καταλήξουν σε ξένα επενδυτικά funds που από πίσω κρύβονται τουρκικά συμφέροντα;

Ο ερωτών βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!